naudojom abu daiktus, bet apsaugeles jau senokai nuemiau nes rankyte laiko isikibes i mano pries uzmiegant, tai trukde

QUOTE(skaičiukai @ 2009 04 13, 00:03)
va va... pas mus tas pats. ir dar ciulptuka saugo nuo iskritimo is lovytes

O baldakima gal puse metu naudojom, kazkaip atrodo, maziukei jaukiau miegoti. gal cia tik isitikinimas?...

Turejau tik baldakima ir tikra neverta nes su juo istempem tik koki menesi. nes jis tik trukde matyti vaika. Na gal labiau reikalingas kai gyvenama viename kambaryje, kad vaiku pvz televizorius nesviestu ar deganti lepute.
O apsaugu irgi neprireike beje ir neturejau, pora kart smarkiau stuktelejo paskui pati mazoji saugojos. Na man tos apsaugeles ir baldakimai labiau del grozio, nes galima ir be ju apsieiti
O apsaugu irgi neprireike beje ir neturejau, pora kart smarkiau stuktelejo paskui pati mazoji saugojos. Na man tos apsaugeles ir baldakimai labiau del grozio, nes galima ir be ju apsieiti

As nepirkau nei baldakimo nei apsaugeles.
Del baldakimo galvojau kiek cia truks lelis ugtelt, dar griebs ir uzsimes ant galvos
Apsaugeliu nepirkau, nes nesupratau paskirties-maciau tik viena minusa- nematysiu lelio.
Mums dabar jau 4 men. Vartomes kaip pasiute ir turiu pripazinti-gi puoliau staigiai pirkti apsaugeles. Manoji apsivercia ant pilviuko ir sukasi ratu lovyteje, tada istringa kojyte, buna kad tiesiog pati ja "uzsilauzia" tarp pagaliu- baisus klyksama. Taip ir sirdis sustot gali, kai pamatai savo vargsiuka istrigusi
, o kas svarbiausia uz 5 min vel tas pats ir vel ta baime kol atbegi......
ir dar manau ,kad apsaugele pades issaugoto tutuka lovoje. Besimuistydama istumia lauk....
kas svarbiausia taip lengvai tamsoj nesusiranda ...po to eik plauk ir t.t.
tagi as uz APSAUGELES

Del baldakimo galvojau kiek cia truks lelis ugtelt, dar griebs ir uzsimes ant galvos

Apsaugeliu nepirkau, nes nesupratau paskirties-maciau tik viena minusa- nematysiu lelio.
Mums dabar jau 4 men. Vartomes kaip pasiute ir turiu pripazinti-gi puoliau staigiai pirkti apsaugeles. Manoji apsivercia ant pilviuko ir sukasi ratu lovyteje, tada istringa kojyte, buna kad tiesiog pati ja "uzsilauzia" tarp pagaliu- baisus klyksama. Taip ir sirdis sustot gali, kai pamatai savo vargsiuka istrigusi

ir dar manau ,kad apsaugele pades issaugoto tutuka lovoje. Besimuistydama istumia lauk....

tagi as uz APSAUGELES

QUOTE(rimulia12 @ 2009 04 29, 11:33)
Turejau tik baldakima ir tikra neverta nes su juo istempem tik koki menesi. nes jis tik trukde matyti vaika. Na gal labiau reikalingas kai gyvenama viename kambaryje, kad vaiku pvz televizorius nesviestu ar deganti lepute.
būtent

naudojom iki pusės metukų. Paskui nuėmiau, kai sūnelis pradėjo pats sėdėti

dabar mums devyni mėnesiukai, bet apsaugėlių dar nenuėmiau

del baldakkimo nzn,neturejom,o apsaugeles tai tikrai super,padeda ir nuo vaikucio susimusimo nes vartesi aktyviai ir nuo zaisliuku ar tiutes iskritimo

Baldakimas - dulkių surinkėjas, bet su juo lovytė atrodo gražiau
pagalvojau, jog vaiko sveikata man svarbiau už lovos grožį ir baldakimo nepirkom
. Apsaugėlės turim, bet irgi nenaudojam, bet mano vaikas dar mažas, gal kai prades vartytis jų prireiks.

QUOTE(Soprana @ 2009 05 20, 13:35)
Baldakimas - dulkių surinkėjas, bet su juo lovytė atrodo gražiau
pagalvojau, jog vaiko sveikata man svarbiau už lovos grožį ir baldakimo nepirkom
. Apsaugėlės turim, bet irgi nenaudojam, bet mano vaikas dar mažas, gal kai prades vartytis jų prireiks.

tikrai prireiks

jau isigijome apsaugeles ir lovyte, baldakima,s tova bei kaldryte su pagalvyte(kurios kazkada veliau prireiks)

Mums apsaugėlės būtinos, ir soskę sulaiko nuo iškritimo, ir vaiko galvytę saugo nuo susidaužymo, ir kojytes nuo įstrigimo. Gi atsibudus mažylė vartosi, šliaužia po lovelę, kol vienam gale susiraito
Tai labai džiaugiuosi, kad yra apsaugėlės, nes būtų daug kartų visokių nelaimių nutikę.
Baldakimą taip pat turiu. Nu gražu, taip. Dulkes renka? Taip. Bet jei jo nebūtų, dulkės nusėstų į vaiko lovytę, ant patalynės. Tai geriau ant baldakimo, kurį gi galima skalbti

Baldakimą taip pat turiu. Nu gražu, taip. Dulkes renka? Taip. Bet jei jo nebūtų, dulkės nusėstų į vaiko lovytę, ant patalynės. Tai geriau ant baldakimo, kurį gi galima skalbti