Įkraunama...
Įkraunama...

Apsaugos lovytei ir baldakimas

Apsauga saugojo galvą vartymosi metu nuo daužymosi į virbus doh.gif
Atsakyti
Mes turim apsaugas, bet jos mum buvo tinkamos tik del grozio..tai nuemiau visai ir sudejau i spinta. O baldakimus turim net kelis smile.gif
Atsakyti
naudojom abu daiktus, bet apsaugeles jau senokai nuemiau nes rankyte laiko isikibes i mano pries uzmiegant, tai trukde ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skaičiukai @ 2009 04 13, 00:03)
Apsauga saugojo galvą vartymosi metu nuo daužymosi į virbus  doh.gif

va va... pas mus tas pats. ir dar ciulptuka saugo nuo iskritimo is lovytes smile.gif
O baldakima gal puse metu naudojom, kazkaip atrodo, maziukei jaukiau miegoti. gal cia tik isitikinimas?... ax.gif
Atsakyti
Turejau tik baldakima ir tikra neverta nes su juo istempem tik koki menesi. nes jis tik trukde matyti vaika. Na gal labiau reikalingas kai gyvenama viename kambaryje, kad vaiku pvz televizorius nesviestu ar deganti lepute.

O apsaugu irgi neprireike beje ir neturejau, pora kart smarkiau stuktelejo paskui pati mazoji saugojos. Na man tos apsaugeles ir baldakimai labiau del grozio, nes galima ir be ju apsieiti mirksiukas.gif
Atsakyti
As nepirkau nei baldakimo nei apsaugeles. blush2.gif
Del baldakimo galvojau kiek cia truks lelis ugtelt, dar griebs ir uzsimes ant galvos blink.gif
Apsaugeliu nepirkau, nes nesupratau paskirties-maciau tik viena minusa- nematysiu lelio.
Mums dabar jau 4 men. Vartomes kaip pasiute ir turiu pripazinti-gi puoliau staigiai pirkti apsaugeles. Manoji apsivercia ant pilviuko ir sukasi ratu lovyteje, tada istringa kojyte, buna kad tiesiog pati ja "uzsilauzia" tarp pagaliu- baisus klyksama. Taip ir sirdis sustot gali, kai pamatai savo vargsiuka istrigusi doh.gif , o kas svarbiausia uz 5 min vel tas pats ir vel ta baime kol atbegi......
ir dar manau ,kad apsaugele pades issaugoto tutuka lovoje. Besimuistydama istumia lauk.... doh.gif kas svarbiausia taip lengvai tamsoj nesusiranda ...po to eik plauk ir t.t.
tagi as uz APSAUGELES biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 04 29, 11:33)
Turejau tik baldakima ir tikra neverta nes su juo istempem tik koki menesi. nes jis tik trukde matyti vaika. Na gal labiau reikalingas kai gyvenama viename kambaryje, kad vaiku pvz televizorius nesviestu ar deganti lepute.

būtent biggrin.gif kai namie mažai vietos baldakimas labai reikalingas.
naudojom iki pusės metukų. Paskui nuėmiau, kai sūnelis pradėjo pats sėdėti smile.gif

dabar mums devyni mėnesiukai, bet apsaugėlių dar nenuėmiau blush2.gif bet jau reiktų nuimti, nes nelabai ir reikalingos jau... rolleyes.gif
Atsakyti
del baldakkimo nzn,neturejom,o apsaugeles tai tikrai super,padeda ir nuo vaikucio susimusimo nes vartesi aktyviai ir nuo zaisliuku ar tiutes iskritimo thumbup.gif
Atsakyti
Baldakimas - dulkių surinkėjas, bet su juo lovytė atrodo gražiau 4u.gif pagalvojau, jog vaiko sveikata man svarbiau už lovos grožį ir baldakimo nepirkom smile.gif . Apsaugėlės turim, bet irgi nenaudojam, bet mano vaikas dar mažas, gal kai prades vartytis jų prireiks.
Atsakyti
QUOTE(Soprana @ 2009 05 20, 13:35)
Baldakimas - dulkių surinkėjas, bet su juo lovytė atrodo gražiau  4u.gif pagalvojau, jog vaiko sveikata man svarbiau už lovos grožį ir baldakimo nepirkom smile.gif . Apsaugėlės turim, bet irgi nenaudojam, bet mano vaikas dar mažas, gal kai prades vartytis jų prireiks.

tikrai prireiks 4u.gif
Atsakyti
jau isigijome apsaugeles ir lovyte, baldakima,s tova bei kaldryte su pagalvyte(kurios kazkada veliau prireiks) rolleyes.gif
Atsakyti
Mums apsaugėlės būtinos, ir soskę sulaiko nuo iškritimo, ir vaiko galvytę saugo nuo susidaužymo, ir kojytes nuo įstrigimo. Gi atsibudus mažylė vartosi, šliaužia po lovelę, kol vienam gale susiraito biggrin.gif Tai labai džiaugiuosi, kad yra apsaugėlės, nes būtų daug kartų visokių nelaimių nutikę.
Baldakimą taip pat turiu. Nu gražu, taip. Dulkes renka? Taip. Bet jei jo nebūtų, dulkės nusėstų į vaiko lovytę, ant patalynės. Tai geriau ant baldakimo, kurį gi galima skalbti mirksiukas.gif
Atsakyti