Įkraunama...
Įkraunama...

Apsaugos lovytei ir baldakimas

Kad baldakimos neatsibostu as turejau kelis komplektelius. Tai juos keistadavu pagal nuotaika. Beje cia mamyte snekeo apie uzuolaidas. Mano svajone buvo tokia lovyte tureti, tai jau kitam vaikui butinai ja reikes isigyti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
mes naudojame apsaugele, tikrai nauginda, nes vaikiukas pradejo maltis pervisa lova pirmyn ir atgal, tai geriau jau lovytes krastai bus minksti wink.gif
Atsakyti
naudojam ir apsaugėles bet tas ne pilnai dengenčias lovytę, taip pat turim ir baldakimą thumbup.gif esu juo labai patenkinta, nes mažiukas miega savo kambarėlyje, tai jos priduooda jaukumo wub.gif ir jis jaučiasi saugiau smile.gif o ir nuo šviesos apsaugo thumbup.gif

žodžiu aš už abu tongue.gif
Atsakyti
Turiu viską ir labai gerai. Apsaugos - kad neužsigautų, užuolaidos - kad nekristų šviesa. mirksiukas.gif
Atsakyti
baldakimas tai gal ir nelabai reikalingas, nežinau, realiai neturėjom. o apsaugosa tai reikalingos, tik mes rinkomės pusines, kadangi lovytės šone išimami strypai.
Atsakyti
Baldakimas mums tai tik dulkių rinkimui,aišku dar ir gražu,bet tik tiek,jokios naudos daugiau.Apsaugėlės,tai kol mažesnė dukrytė buvo,tai tik dėl grožio,o dabar kai jau malasi po lovytę,tai nuspardo,atriša,tai kaip ir nebelabai reikalningi,bet dar nenuimu,nes kai griūna,tai vis į apsaugėlę ,o ne į lovytės virbą trenkiasi.
Atsakyti
sakykit Mielos Mamytes, mums jau 5 men, bet mes neturim apsaugeliu, o ar mum dar ju reikes? kaip Jums is patirties buvo pradzioj labiau reikalingos, o veliau?
Atsakyti
kad mes tik nuo kokiu 5 men ir dejom tas apsaugeles, nes mazius koja sugalvodavo tarp strypu ikist biggrin.gif o baldakimo nedejom ir neprireike ax.gif
Atsakyti
Apsaugėlės į lovytę mums labai gerai, nes mano mažytė ritinėjasi, sukinėjasi po lovytę, ikiša kojyte tarp grotelių, (pas mus medinė lovytė), nusispaudžia galvytę į pagaliukus kai užmiega, o apsaugėlės lovytėje nuo viso to apsaugo, buvau nuėmus, pagalvojau, kad jau nebemažytė, bet kai pamačiau kaip vaikui yra be apsaugų, tai ir vėl uždėjau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2009 03 31, 16:03)
sakykit Mielos Mamytes, mums jau 5 men, bet mes neturim apsaugeliu, o ar mum dar ju reikes?  kaip Jums is patirties buvo pradzioj labiau reikalingos, o veliau?

Mes tik nuo panašaus amžiaus ir pradėjom apsaugėles naudoti, nes dukrytė miegodama pradėjo "vaikščioti" po lovą, vartytis, t.y. paguldai viename gale, o randi kitame. Tai per miegus vis trankydavo galvytę į tuos pagaliukus ir atsibusdavo verkdama doh.gif O dar ir kai pradėjo mokintis stotis lovytėje labai jos pravertė- kai griūdavo "minkščiau' nusileisdavo lotuliukas.gif . Tad iki šiol naudojam ir, manau, ilgai dar naudosim jas thumbup.gif
Atsakyti
Apsaugeles naudojam dar dabar, nors jau 7,5men dukrytei. Dabar tik vienoj pusej uzdeta. Bet siaip dabar tai atlieka tik tokia funkcija - kad daznai soske pro virbus neiskristu lotuliukas.gif O baldakimo neturejom ir visai jo netruko. Mum nereikalingas daiktas jis schmoll.gif
Atsakyti
MES UZ thumbup.gif TUREJOM IR TURIM (per visa lova apsauga)thumbup.gif Dar komplekte buvo kaldra ir pagalve thumbup.gif
SUPER 2.gif
Atsakyti