Įkraunama...
Įkraunama...

Dormeo patalynė, čiužiniai ir kt. produkcija

Jo, į garantiją aš irgi atkreipiau dėmesį, bet tada gaunas, kad ne už čiužinį o už garantiją moki doh.gif . Be to kas iš tos garantijos, ką ji suteikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruška @ 2008 09 13, 20:25)
Jo, į garantiją aš irgi atkreipiau dėmesį, bet tada gaunas, kad ne už čiužinį o už garantiją moki doh.gif . Be to kas iš tos garantijos, ką ji suteikia g.gif

nezinau kaip cia viena aisku memosan brangesni nei ortopediniai, bet kai as ant ju atsiguliau jie abu man pasirode vienodi negaleciau pasakyti kuo skyresi, o ka garantinis duoda gal kad neisigules, medziaga neisdils, nors mes kai nusipirkom ta ciuzini tai ten buvo laaaabai daug prirasyta kas gali ivykti del vartotojo kaltes su tuo ciuziniu, manau jei kas nutiktu butu sunku irodyti jog tai ne tavo kalte lotuliukas.gif bet betkuriuo atveju man tas ortopedinis ciuzinys laaaabai geras thumbup.gif nesigailiu kad pirkau tik va del pagalviu klasikiniu tai nekas per dideles jos man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agape @ 2008 09 13, 23:27)
nezinau kaip cia viena aisku memosan brangesni nei ortopediniai, bet kai as ant ju atsiguliau jie abu man pasirode vienodi negaleciau pasakyti kuo skyresi, o ka garantinis duoda gal kad neisigules, medziaga neisdils, nors mes kai nusipirkom ta ciuzini tai ten buvo laaaabai daug prirasyta kas gali ivykti del vartotojo kaltes su tuo ciuziniu, manau jei kas nutiktu butu sunku irodyti jog tai ne tavo kalte  lotuliukas.gif  bet betkuriuo atveju man tas ortopedinis ciuzinys laaaabai geras  thumbup.gif  nesigailiu kad pirkau tik va del pagalviu klasikiniu tai nekas per dideles jos man  verysad.gif

sutinku 100% drinks_cheers.gif Mes irgi turim ortopedini ciuzini jau pusmetis kolkas labai patenkinti,o kai pirkom tai gavom dovanu ta ortopedine pagalve,na ta mazesne smile.gif tai dabar kai turiu mazyte dukryte tai labai super pasiguldzius ant jos maitint pasidejus ant keliu thumbup.gif jos krastai tokie truputi aukstesni,o miegot bandem tai nei man ,nei vyrui nepatiko schmoll.gif gal del to kad neprate,priprate mes ant didesniu pagalviu doh.gif mirksiukas.gif bet siaip tai kainos ir kokybes santykis tikrai neblogas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(valengita @ 2008 09 12, 07:08)
jei norit minkstesnio tada siulyciau dormeo memory,

man tas memory kietas ir nepatogus, bandau grazint jau kokia savaite, bet parduotuve labai spyriojasi doh.gif
Atsakyti
ax.gif Sveiki,

Visur aplink girdziu tik pagyras apie Dormeo produkcija. Taigi nusipirkau ir as turiu pagalve (paprasta) ir ciuzini memori (na ta brangiausia). Ir NUSIVYLIAU.
Mes su vyru abu turim problemu su stuburu. Karta isvaziavus anytai, mes su vyru pora naktu permiegojom pas juos ant ciuzinio. O ten naujas tik ka is parduotuves (Iris), spyruoklins. Labai patiko, net kunas tirpo is malonumo. Na ir uzsimanem ir mes. Aisku pasidavem reklamai ir dar internete pilna pagyru. Taigi isigyjom Dormeo. Emem ta brangiausia, nes pigesnio reikejo net 1men. ilgiau laukti (gudrybe doh.gif ). Na ir pagalves tai Rimi nuipirkom.
Pagalves tos tradicines formos. Mums jos pasirode per kietos ir per aukstos. Teko to paralono isimti, bet ir tai nekas. Daugiau nepirksiu nieko is Dormeo. Geriau kokia pigesne, bet minktesne ir patogesne pagalve isigyt. Kas liecia tas ortopedines pagalves, as pati naud., Tempur, bet cia ne visiems patogu.
O ciuzinio trukumai tokie: mes su vyru miegam ne ant tos puses, kurios priklauso (taip mums maziau skauda nugaras), nes ant tos geros puses, kazkaip idumbi. Na nezinau atsikeliam su skadanciais raumenimis. Dar vienas trukumas, ji po isigijimo puse metu reikia vartyti. Na tipo, kad nessiguletu (zinot tokia nesamone as pirma karta isgirdau). Paskui garantija atskirai vidui ir apvalkalui (dar viena prekybininku gudrybe). Vienu zodziu jeigu noretumet pasikeist ar grazint, reiktu pereit kryziaus kelius. Ir pas didziausias trukumas, begulint ciuzinis nuo tavo kuno isyla ir pradeda tau ta siluma atiduot, man per karsta ant jo miegot net ziema. Nezinau ka reiks daryt vasara.
Na dabar jau geriau buciau pridejus dar 300 lt. ir nusipirkus ta spiruoklini ciuzini kaip anytos. Va ten tai poilsis smile.gif
Atsakyti
Na Jum netiko ir nepatiko. Kiekvienam individualiai ax.gif pabandykit gal miegoti ant tos puses,kurios vis tik ir reikia miegoti - gal tada jokios silumos neatidavines ax.gif bet juk per 30 dienu jie zada pinigelius atiduoti,ar jau nebe?
O kas del pagalviu - tai ant tu mazuciu ir as negaliu miegoti,nepatogu tiesiog...bet tos klasikines dideles pagalves tai tikrai liuks thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas turit silko pagalves ZARA,cia taip pat is dormeo.Idomu butu apie jas atsiliepimus paskaityt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraja22 @ 2009 04 02, 16:33)
ax.gif Sveiki,

Visur aplink girdziu tik pagyras apie Dormeo produkcija. Taigi nusipirkau ir as turiu pagalve (paprasta) ir ciuzini memori (na ta brangiausia). Ir NUSIVYLIAU.
Mes su vyru abu turim problemu su stuburu. Karta isvaziavus anytai, mes su vyru pora naktu permiegojom pas juos ant ciuzinio. O ten naujas tik ka is parduotuves (Iris), spyruoklins. Labai patiko, net kunas tirpo is malonumo. Na ir uzsimanem ir mes. Aisku pasidavem reklamai ir dar internete pilna pagyru. Taigi isigyjom Dormeo. Emem ta brangiausia, nes pigesnio reikejo net 1men. ilgiau laukti (gudrybe doh.gif ). Na ir pagalves tai Rimi nuipirkom.
Pagalves tos tradicines formos. Mums jos pasirode per kietos ir per aukstos. Teko to paralono isimti, bet ir tai nekas. Daugiau nepirksiu nieko is Dormeo. Geriau kokia pigesne, bet minktesne ir patogesne pagalve isigyt. Kas liecia tas ortopedines pagalves, as pati naud., Tempur, bet cia ne visiems patogu.
O ciuzinio trukumai tokie: mes su vyru miegam ne ant tos puses, kurios priklauso (taip mums maziau skauda nugaras), nes ant tos geros puses, kazkaip idumbi. Na nezinau atsikeliam su skadanciais raumenimis. Dar vienas trukumas, ji po isigijimo puse metu reikia vartyti. Na tipo, kad nessiguletu (zinot tokia nesamone as pirma karta isgirdau). Paskui garantija atskirai vidui ir apvalkalui (dar viena prekybininku gudrybe). Vienu zodziu jeigu noretumet pasikeist ar grazint, reiktu pereit kryziaus kelius. Ir pas didziausias trukumas, begulint ciuzinis nuo tavo kuno isyla ir pradeda tau ta siluma atiduot, man per karsta ant jo miegot net ziema. Nezinau ka reiks daryt vasara.
Na dabar jau geriau buciau pridejus dar 300 lt. ir nusipirkus ta spiruoklini ciuzini kaip anytos. Va ten tai poilsis smile.gif

Ačiū už info, dabar tikrai nepirksiu doh.gif Aišku butu gera preke nebutu tiek reklamos lotuliukas.gif ir dar tokios nekokybiškos. Gerai prekei kaip sako reklama nereikalinga tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu Dormeo klasikine pagalve(esu patenkinta).. tik va jos matmenys nestandartiniai doh.gif is kur gauti apvalkalu? siutis paciai? niekur pirkti tokiu nerandu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2009 08 24, 12:20)
Sveikos, turiu Dormeo klasikine pagalve(esu patenkinta).. tik va jos matmenys nestandartiniai  doh.gif  is kur gauti apvalkalu? siutis paciai? niekur pirkti tokiu nerandu  blink.gif

tik top shope yra 30lt kainuoja doh.gif
Atsakyti
sveikos,turime dormeo memosan pagalves ir ciuzinuka bet kad kazko nuostabaus sioje produkcijoje tikrai nepastebejau schmoll.gif
Atsakyti
Vyras juokesi, kai pirkom Dormeo Memosan ciuzini. Mane "reklamos auka" isvadino. Man tai is karto tiko, ir su pilvuku miegojau ir dabar be pilvuko. Man daznai salta, tai kai ilendi i lova - su siuo ciuziniu labai greitai apsyli ir man tai yra didielis privalumas biggrin.gif , o vyriskis - jam pastoviai silta - tai jis be kaldros miega lotuliukas.gif Patinka, nes vartantis nejauti vienas kito, nes miegojau pas seseri ant paprasto ciuzinio, tai jis man trukde vartydamasis. Manau cia yra geras ciuzinio privalumas. O del pagalves... man tai super - turiu ortopedine, o vyriskiui nepatiko tai nori klasikines.
Atsakyti