Įkraunama...
Įkraunama...

Dormeo patalynė, čiužiniai ir kt. produkcija

Grybas visiskas man ta pagalve.... Vienintele preke is Top Shopo, kuri man tiek nepatiko. Nors laaabai daug ka ten pirkau ir viskuo patenkinta. Man ji smirda kazkokiu kaip benzinu ar kazkas panasaus. Todel miegoti ant jos man kazkaip nedrasu. Geriau jau pasirinkti grikiu lukstu , ar kokia kita sveika. Kitas dalykas, kas ten per mikropluostas viduj? Isardem, ten kazkokie padriki gabalai kazkokio kaip porolono ar ko... Na, zodziu, be rysio man ji. Ir miegot is vis nepatogu...... blink.gif doh.gif . Na, nezinau, gal kitiem patinka. As tai is vis ipratus be pagalves miegot, tai gal del to man nepatogi ji.......O jus , kas rasete, kad patinka ji , ar nejautete kvapo specifinio? Ar cia mes tokie jau jautrus?..... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškašunis: 03 rugsėjo 2009 - 10:53
QUOTE(mamakubu @ 2008 06 28, 14:42)
Ką manote apie Dormeo pagalves? unsure.gif

nezinau kaip dormeo,bet as atsidziaugti negaliu TEMPUR pagalve super thumbup.gif
gaila kad vaukuciams mazu nebuna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 01 01, 20:40)
nezinau kaip dormeo,bet as atsidziaugti negaliu TEMPUR pagalve super thumbup.gif

O kokias pagalves vaikams naudojat? ax.gif
Atsakyti
man ir vaikinui Kalėdų senis atnešė po Dormeo clasic pagalves, tai iš pradžių labai skeptiškai galvojau bet netrukus įsitykinau, kad labai geras dalykas smile.gif patugi ir tikrai gerai issimiegu smile.gif

dėl idomumo išsitraukiau senaja pukine tai nakti meciau ja lauk ir pasiemiau dormeo smile.gif
dabar maximoj akcija, tai maztau gal antklode verta nusipirkti smile.gif
gal turit atsiliepimu?:)apie anklode "Verde"?smile.gif
labai laukiu smile.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif Sveikutes, norejau pasiteirauti gal kartais kas zinote kokius atsiliepimus apie maximoj parduodamas pagalves dormeo Verde ar ju cia kaina normali ir kokia kokybe,nes ilindus i Dormeo tinklapi tai ju net nera suvedus pavadinima ismeta , kad tik maximoj galima jas isigyti ar nebus cia tik maximos triukas.. g.gif g.gif
Lauksiu ziniu!
Atsakyti
turiu ir as Dormeo klasikine pagalve.
taigi visi pliusai ir minusai.
minusai
- ji tikrai neatsistato taip kaip parodo reklamoj, kad rankos ispaudas dingsta akyse.
nedingsta net per diena, jei palieku ryte nesutvarjyta lova, vakare grizus randu ta pati vaizda. tad reikia ja pakratyt gerokai.
-ji yra per didele ir per auksta. pradejus miegot isemiau gal 1/4 turinio. suplonejo ir geriau miegasi. dar veliau isemiau truputi.
- taipogi ja reikia kaskart kratyt ir karta i savaite nuimt apkalkala ir sukisus rankapamaisyt visa turini. nes tie burbuliukai susiguli, susimusa i viena gabala. ir miegot lb kieta. pasidaro kaip akmuo.
- kaip jau ir saek- nestandartinis dydis

pliusas
-po to kai isemiau 1/4 turinio patiko miegot. kaklo neskaudejo.
Atsakyti
Super daiktas ta pagalve kaip matau lotuliukas.gif Sesuo turi ta pagalve, tai bandziau viena syki ant jos miegot, tai atsikeliau kaip su sulauzytu kaklu smile.gif
As tai turiu Dormeo Memory ciuzini. Nu visai fainai issimiegu. Ir nugaros nebeskauda smile.gif

QUOTE(taša @ 2010 03 16, 12:46)
turiu ir as Dormeo klasikine pagalve.
taigi visi pliusai ir minusai.
minusai
- ji tikrai neatsistato taip kaip parodo reklamoj, kad rankos ispaudas dingsta akyse.
nedingsta net per diena, jei palieku ryte nesutvarjyta lova, vakare grizus randu ta pati vaizda. tad reikia ja pakratyt gerokai.
-ji yra per didele ir per auksta. pradejus miegot isemiau gal 1/4 turinio. suplonejo ir geriau miegasi. dar veliau isemiau truputi.
- taipogi ja reikia kaskart kratyt ir karta i savaite nuimt apkalkala ir sukisus rankapamaisyt visa turini. nes tie burbuliukai susiguli, susimusa i viena gabala. ir miegot lb kieta. pasidaro kaip akmuo.
- kaip jau ir saek- nestandartinis dydis

pliusas
-po to kai isemiau 1/4 turinio patiko miegot. kaklo neskaudejo.

Atsakyti
Turiu ir as ta Dormeo classic pagalve, tai labai nusivylus esu ja verysad.gif labai sunki, ir kietoka.o kas blogiausia kad tos parolono siusksles viduje sulimpa i viena gabala ir pagalve pasidaro kieta kaip akmuo, kuri reik laaaaaaabai daug purtyti kad atsoktu (beje tai daryt reikia kiekviena vakara) doh.gif ir karts nuo karto ranka ikisus visas tas siuksles ismakaluot, kad pasidarytu puresne.MB miega ant memory tai ta zymiai fainesne, tik galetu buti siek tiek didesne. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zivile30 @ 2010 03 15, 15:32)
4u.gif  4u.gif Sveikutes, norejau pasiteirauti gal kartais kas zinote kokius atsiliepimus apie maximoj parduodamas pagalves dormeo Verde ar ju cia kaina normali ir kokia kokybe,nes ilindus i Dormeo tinklapi tai ju net nera suvedus pavadinima ismeta , kad tik maximoj galima jas isigyti ar nebus cia tik maximos triukas.. g.gif  g.gif
Lauksiu ziniu!

Laba, teko uzklausti Megoje tv shop parduotuveje apie sia patalyne, tai sake, jog ta patalyne specialiai buvo siaip akcijai pagaminta. Tai va cia klausimas ir yra ar tai blogai, ar gerai ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 01 01, 20:40)

man irgi super Tempur pagalve. Tik ziauriai brangi. isigijome Dormeo. Beje Tempur kids yra smile.gif Kaip ir Dormeo smile.gif Skirtumas tarp Dormeo ir Tempur yra smile.gif Bet vis tiek super smile.gif musu mazoji priprato ant Dormeo ciuzinuko miegoti, tai dabar ant savojo nenori miegoti smile.gif Pirksime ir jai i lovele dormeo ciuzinuka smile.gif
Atsakyti
Noreciau isgirsti atsiliepimu apie Trisluoksnė Memosan pagalvė vaikams mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
gal kas gali pakomentuot apie BAMBOO pagalves kur dabar 2 uz 1 kaina
user posted image
Atsakyti