Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo kėdutės

O gal kas turit atsiliepimu apie Peg perego maitinimo kedute Prima Pappa Zero 3? Buvau beveik apsisprendus pirkti Chicco Polly, o paskui sudomino si. Tai dabar esu pasimetus unsure.gif
Atsakyti
Po ilgų dvejonių ir svarstymų (nes pinigai vis gi nemaži), įsigijom Peg Perego Tatamia kėdutę. Tikrai šaunus daiktas thumbup.gif . Negalim atsidžiaugti. Naudojam nuo pat gimimo ir tikiu, kad tikrai dar ilgai su ja draugausim.
Atsakyti
apie tatamia.
Funkcionaliai ji liuks..labai patogu kai vazyneja ir t.t. mus intensyviai nauduojam nuo kokiu 4men, iki dabar 4 metu, ir vis islipti negalim is jos...nors jau mazius pats sako, mam gal nereikia-luzti gali..bet vis neisivaizduojam gyvenimo be jos.

bet kitas reikalas i ka pavirto ta cerata "odine"- i "nieka"..nusilupo pilnai, apie joki estetiska vaizda negali buti ir kalbos. nusitrine uzrasai sonuose..pakojukas irgi jau toks , nzn kiek gyvuos dar. bet bendrai nieko nenuluze, perleisim ir sesei smile.gif

tik reikes gal ta uzvalkala pakeisti, o naujas kainuoja ~200lt. su spec uzsakymu-kituose salyse parsisiusti nera kaip..
tai vat toks pastebejimas butu del tatamijos, norite issaugoti ilgiau, iskart uzdekite koki uzvalkaliuka sednei!
Atsakyti
Sveikos, supermamytes. Man čia toks klausimas iškilo. g.gif Mums atidavė maitinimo kėdutę, aišku ji naudota ir firmos niekur nematyti, jau matyt nusitrynė. O ta dalis kur įsideda į kėdutę, užvalkalas visas suplyšęs. Gal kuri žinot kur išvis tokių galima nusipirkti ar cia jau naują kedutę reikia pirkti? 4u.gif
Atsakyti
Man Stokke kėdutė patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogiux: 12 vasario 2014 - 18:22
Sveikos mamytės,

man kilo klausimas, o iš kur jūs perkate kėdutes ? Tarkim Stokke ? Mano širdis linksta prie medinių kėdučių, todėl žiūrinėjau šias:
http://www.svan.com/...ignet-complete/

http://www.cosatto.c...chair/treehouse

taip pat Stokke visai patinka, tik man reikėtų kad ji būtų su padėkliuku arba kad eitų vaikiuką prie pusbario pristumti su kėdute, o kiek suprantu Stokke gana žema, tai bus per aukšta prie pusbario, arne?
Atsakyti
Pasidalinkite nuomone apie CHICCO maitinimo kėdutes. Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Apie Chicco atsiliepimų ne vienas, tereikia pasinaudoti paieška
Atsakyti
Ideali Ikea kedute uz 40 lt. Turejom chicco polly 2 in 1 tai nepatiko, griozdas kazkoks. O naujoji Ikea tai kompaktiskas nebrangus ir funkcija atliekantis daiktas thumbup.gif
Atsakyti
chicco ne chicco, jei nenores sedeti tai gali kokia nori kedute turet.
o siaip chico visai neblogos
Atsakyti
Man irgi labiausiai patinka Stokke. Nemėgstu aš tų plastmasių, man natūralus daiktas yra natūralus, juo labiau, kad priežiūra absoliučiai paprasta - nubraukei su skudurėliu, nereikia ten tarp plastmasės raukšlių ieškoti trupinių.

Noriu Stokke, tik jų kainos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 28 kovo 2014 - 19:57
QUOTE(Monalli @ 2014 02 14, 21:39)
Pasidalinkite nuomone apie CHICCO maitinimo kėdutes. Dėkoju  4u.gif

mes turime Chicco , tikrai pakanka tokios paprastos, svarbu atsilenkia nugarėlė, ir nusiima staliukas. Praktiška, patogi.
Atsakyti