Mergaitės, gal žinot, iš kur parsisiųst anglišką Michelsen versiją? Nes nuo rusiškos galva apsisuko ir akys pavargo

QUOTE(simoselis @ 2011 09 13, 10:21)
Mergaitės, gal žinot, iš kur parsisiųst anglišką Michelsen versiją? Nes nuo rusiškos galva apsisuko ir akys pavargo 

Angliško niekur neradau...nebent pirkti iš Amazon...
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 09 12, 21:02)
rimtai?

nu bet rizikuoju

Papildyta:
dar kilo toks klausimas kai kortų prognozės neišsipildo (jei taip Jums būna) tai kaip Jūs vertinate tai? ar, kad neteisingai interpretavote kortas, ar kažką kito sau sakote..?
QUOTE(skm @ 2011 09 13, 14:18)
dar kilo toks klausimas kai kortų prognozės neišsipildo (jei taip Jums būna) tai kaip Jūs vertinate tai? ar, kad neteisingai interpretavote kortas, ar kažką kito sau sakote..?
Labai gali būti, kad pasikeitė ateitis... kažkas įtakojo, kas traukimo momentu dar neturėjo reikšmės...gali būti ir, kad kortos buvo neteisingai interpretuotos

QUOTE(skm @ 2011 09 13, 13:18)
Informacija neteisingai perskaityti gali ir tarologas su 50 metu stazu...O ka jau kalbeti apie mokymosi perioda

QUOTE(Chiromante @ 2011 09 13, 15:04)
Informacija neteisingai perskaityti gali ir tarologas su 50 metu stazu...O ka jau kalbeti apie mokymosi perioda
Ypac sunkiai pasiduoda mazieji arkanai 

aišku, kaip suprantu kortų niekad nekaltinat?

QUOTE(skm @ 2011 09 13, 14:06)
Tai jeigu tau ramiau kaltinant, tai kaltink - niekas gi nuo to nepasikeis

QUOTE(Mirabele @ 2011 09 12, 20:34)
Ezokvante, dar pasiulymas galioja?
turiu du svarbius klausimus: 1. Kaip man sektusi Anglijoj? 2. Kaip man sektusi Norvegijoj? Esme kur butu geriau ir naudingiau. Psio
Sirdinga dekoju uz demesi 
turiu du svarbius klausimus: 1. Kaip man sektusi Anglijoj? 2. Kaip man sektusi Norvegijoj? Esme kur butu geriau ir naudingiau. Psio

Mirabele, istraukiau Tau .
Kaip sektusi Anglijoj:
Lazdu pazas (a) Lazdu 10 lazdu 9
Kaip sektusi Norvegijoj
XII pakaruoklis (a) Tauriu karaliene (a) II Zyne
Su interpretacijom sunkiau. Na apie Anglija tai nieko gero nematau- Vienas lauke - ne karys, o ir ka su ta kruva nereikalingu lazdu beveikt. Daug pastangu ir ne tas rezultatas, kurio tikies.
O apie Norvegija - bijau kad i pievas, bet man rodos ten tu tiesiog nepritaptum, gal gyventum kazkieno saskaita. Bet tai butu kelias pasirausti savyje ir galbut atrasti kazkokias kitas vertybes. Na bet vargu ar cia kalba apie "naudingiau" Gal yra dar kokia salis?

QUOTE(~Diva~ @ 2011 09 13, 16:09)
Mirabele, istraukiau Tau .
Kaip sektusi Anglijoj:
Kaip sektusi Norvegijoj
Su interpretacijom sunkiau. Na apie Anglija tai nieko gero nematau- Vienas lauke - ne karys, o ir ka su ta kruva nereikalingu lazdu beveikt. Daug pastangu ir ne tas rezultatas, kurio tikies.
O apie Norvegija - bijau kad i pievas, bet man rodos ten tu tiesiog nepritaptum, gal gyventum kazkieno saskaita. Bet tai butu kelias pasirausti savyje ir galbut atrasti kazkokias kitas vertybes. Na bet vargu ar cia kalba apie "naudingiau" Gal yra dar kokia salis?
))
Kaip sektusi Anglijoj:
Kaip sektusi Norvegijoj

Oj dekui sirdingiausias uz varga

nu tu cia..

Kodėl nesiklosto dviejų žmonių bendravimas:
pentaklių 4+kardų 6 +kardų X (a)
baimė kažką keisti, prisirišimas prie materialinio pagrindo, matyt galvojama, kad santykiai pareikalaus didelių pokyčių ir tai kelia baimę.
Antroji korta vėlgi - pokyčiai. Dabar pagalvojau, o gal ji rodo, kad kažkas santykiuose pasikeitė ir tai jau trukdo toliau bendrauti?
O paskutinė korta matyt tik užtvirtina, kad su tokiomis baimės niekur toli nenukeliausi?
Ką manot?
Ar bendravimas išvis tęsis? iškrito:
Kardų IX (a)+Pakaruoklis+taurių 7 (a)
buvau gana nustebus, kad apversta ši taurių korta turi gerą reikšmę, tačiau šių kortų kontekste labiau panašu, kad tai gali būti kaip rekomendacija ryžtingai priimti protingą sprendimą.
baimė kažką keisti, prisirišimas prie materialinio pagrindo, matyt galvojama, kad santykiai pareikalaus didelių pokyčių ir tai kelia baimę.
Antroji korta vėlgi - pokyčiai. Dabar pagalvojau, o gal ji rodo, kad kažkas santykiuose pasikeitė ir tai jau trukdo toliau bendrauti?

O paskutinė korta matyt tik užtvirtina, kad su tokiomis baimės niekur toli nenukeliausi?
Ką manot?
Ar bendravimas išvis tęsis? iškrito:
Kardų IX (a)+Pakaruoklis+taurių 7 (a)
buvau gana nustebus, kad apversta ši taurių korta turi gerą reikšmę, tačiau šių kortų kontekste labiau panašu, kad tai gali būti kaip rekomendacija ryžtingai priimti protingą sprendimą.
QUOTE(skm @ 2011 09 13, 16:41)
Ką manot?

Ką manot?
as sakyciau pentakliu 4 sako, kad yra baime atvirumo. Baime zaisti atviromis kortomis, jei taip galima issireikst. Stipri priklausomybe nuo partnerio.
Kardu 6 - nenoras atsisakyti praeities. Atgyvenusiu isitikinimu, kad pereiti prie nauju..

O paskutine kaip rasei, su tokiom baimem laimejimai, susitaikymai ar geri santykiai.. Trumpalaikiai, iliuziniai.
QUOTE(skm @ 2011 09 13, 15:41)
Ką manot?

Ką manot?
la, man kazkodel atrodo, kad bendravimas nesiklosto del prioritetu skirtumo, skirtingu zmoniu vertybiu. nelabai man aiskus tas apverstas kardu 10. niekaip siuo atveju jis man nesiinterpretuoja..