Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVI

Mergaitės, gal žinot, iš kur parsisiųst anglišką Michelsen versiją? Nes nuo rusiškos galva apsisuko ir akys pavargo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 09 13, 10:21)
Mergaitės, gal žinot, iš kur parsisiųst anglišką Michelsen versiją? Nes nuo rusiškos galva apsisuko ir akys pavargo ax.gif

Angliško niekur neradau...nebent pirkti iš Amazon...
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 09 12, 21:02)
Ka ir apie ka tau istraukt? Ir is kurios?

rimtai? bigsmile.gif dabar net pasimečiau g.gif bet mane tik meilė domina, visa kita pas mane tvarkoj, o į meilės visokius klausimus labai jau pašaipiai žiūrit tai net nežinau ar galiu prašyt ?

nu bet rizikuoju ax.gif šiuo metu labai aktyviai demonstruoju savo jausmus ir dėmesį savo meilei, bet su tuo atgaliniu ryšiu man kažkaip ne visai aišku g.gif tai ir klausimas būtų ar bus atsakas man suprantama forma, o jei ne tai būtų neblogai žinoti kur ta priežastis slypi? ar čia aš neaiškiai kažką rodau, ar čia tų mano jausmų niekam nereikia? Gal traukiant galima apsibrėžti kažkokiu laiku, tuomet galėsiu pasidalinti ar atitiko kortos rezultatą.
Papildyta:
dar kilo toks klausimas kai kortų prognozės neišsipildo (jei taip Jums būna) tai kaip Jūs vertinate tai? ar, kad neteisingai interpretavote kortas, ar kažką kito sau sakote..?
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 09 13, 14:18)
dar kilo toks klausimas kai kortų prognozės neišsipildo (jei taip Jums būna) tai kaip Jūs vertinate tai? ar, kad neteisingai interpretavote kortas, ar kažką kito sau sakote..?

Labai gali būti, kad pasikeitė ateitis... kažkas įtakojo, kas traukimo momentu dar neturėjo reikšmės...gali būti ir, kad kortos buvo neteisingai interpretuotos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 09 13, 13:18)

Informacija neteisingai perskaityti gali ir tarologas su 50 metu stazu...O ka jau kalbeti apie mokymosi perioda smile.gif Ypac sunkiai pasiduoda mazieji arkanai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 13, 15:04)
Informacija neteisingai perskaityti gali ir tarologas su 50 metu stazu...O ka jau kalbeti apie mokymosi perioda smile.gif Ypac sunkiai pasiduoda mazieji arkanai smile.gif

aišku, kaip suprantu kortų niekad nekaltinat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 09 13, 14:06)
aišku, kaip suprantu kortų niekad nekaltinat?  biggrin.gif

Tai jeigu tau ramiau kaltinant, tai kaltink - niekas gi nuo to nepasikeis biggrin.gif Juk tu gauni informacija is savo asmenines pasamones (ypac jei delioji sau), tai ka as zinau - pasamone gal kokia tai nedasivyscius tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 09 12, 20:34)
Ezokvante, dar pasiulymas galioja?
turiu du svarbius klausimus: 1. Kaip man sektusi Anglijoj? 2. Kaip man sektusi Norvegijoj? Esme kur butu geriau ir naudingiau. Psio cool.gif Sirdinga dekoju uz demesi 4u.gif

Mirabele, istraukiau Tau .

Kaip sektusi Anglijoj:
Lazdu pazas (a) Lazdu 10 lazdu 9

Kaip sektusi Norvegijoj
XII pakaruoklis (a) Tauriu karaliene (a) II Zyne

Su interpretacijom sunkiau. Na apie Anglija tai nieko gero nematau- Vienas lauke - ne karys, o ir ka su ta kruva nereikalingu lazdu beveikt. Daug pastangu ir ne tas rezultatas, kurio tikies.

O apie Norvegija - bijau kad i pievas, bet man rodos ten tu tiesiog nepritaptum, gal gyventum kazkieno saskaita. Bet tai butu kelias pasirausti savyje ir galbut atrasti kazkokias kitas vertybes. Na bet vargu ar cia kalba apie "naudingiau" Gal yra dar kokia salis?smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 09 13, 16:09)
Mirabele, istraukiau Tau .

Kaip sektusi Anglijoj:
Lazdu pazas (a) Lazdu 10 lazdu 9

Kaip sektusi Norvegijoj
XII pakaruoklis (a) Tauriu karaliene (a) II Zyne

Su interpretacijom sunkiau. Na apie Anglija tai nieko gero nematau- Vienas lauke - ne karys, o ir ka su ta kruva nereikalingu lazdu beveikt. Daug pastangu ir ne tas rezultatas, kurio tikies.

O apie Norvegija - bijau kad i pievas, bet man rodos ten tu tiesiog nepritaptum, gal gyventum kazkieno saskaita. Bet tai butu kelias pasirausti savyje ir galbut atrasti kazkokias kitas vertybes. Na bet  vargu ar cia kalba apie "naudingiau"  Gal yra dar kokia salis?smile.gif))

Oj dekui sirdingiausias uz varga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

nu tu cia.. unsure.gif negazdink.. verysad.gif Einu issimesiu dar karta
Atsakyti
Kodėl nesiklosto dviejų žmonių bendravimas:

pentaklių 4+kardų 6 +kardų X (a)

baimė kažką keisti, prisirišimas prie materialinio pagrindo, matyt galvojama, kad santykiai pareikalaus didelių pokyčių ir tai kelia baimę.

Antroji korta vėlgi - pokyčiai. Dabar pagalvojau, o gal ji rodo, kad kažkas santykiuose pasikeitė ir tai jau trukdo toliau bendrauti? g.gif

O paskutinė korta matyt tik užtvirtina, kad su tokiomis baimės niekur toli nenukeliausi?

Ką manot?

Ar bendravimas išvis tęsis? iškrito:

Kardų IX (a)+Pakaruoklis+taurių 7 (a)

buvau gana nustebus, kad apversta ši taurių korta turi gerą reikšmę, tačiau šių kortų kontekste labiau panašu, kad tai gali būti kaip rekomendacija ryžtingai priimti protingą sprendimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skm: 13 rugsėjo 2011 - 16:02
QUOTE(skm @ 2011 09 13, 16:41)

baimė kažką keisti, prisirišimas prie materialinio pagrindo, matyt galvojama, kad santykiai pareikalaus didelių pokyčių ir tai kelia baimę.

Antroji korta vėlgi  - pokyčiai. Dabar pagalvojau, o gal ji rodo, kad kažkas santykiuose pasikeitė ir tai jau trukdo toliau bendrauti?  g.gif

O paskutinė korta matyt tik užtvirtina, kad su tokiomis baimės niekur toli nenukeliausi?

Ką manot?

as sakyciau pentakliu 4 sako, kad yra baime atvirumo. Baime zaisti atviromis kortomis, jei taip galima issireikst. Stipri priklausomybe nuo partnerio.

Kardu 6 - nenoras atsisakyti praeities. Atgyvenusiu isitikinimu, kad pereiti prie nauju.. g.gif
O paskutine kaip rasei, su tokiom baimem laimejimai, susitaikymai ar geri santykiai.. Trumpalaikiai, iliuziniai.
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 09 13, 15:41)

Antroji korta vėlgi  - pokyčiai. Dabar pagalvojau, o gal ji rodo, kad kažkas santykiuose pasikeitė ir tai jau trukdo toliau bendrauti?  g.gif

Ką manot?

la, man kazkodel atrodo, kad bendravimas nesiklosto del prioritetu skirtumo, skirtingu zmoniu vertybiu. nelabai man aiskus tas apverstas kardu 10. niekaip siuo atveju jis man nesiinterpretuoja..

Atsakyti