Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVI

QUOTE(Mirabele @ 2011 09 13, 16:53)
as sakyciau pentakliu 4 sako, kad yra baime atvirumo. Baime zaisti atviromis kortomis, jei taip galima issireikst. Stipri priklausomybe nuo partnerio.
Kardu 6 - nenoras atsisakyti praeities. Atgyvenusiu isitikinimu, kad pereiti prie nauju.. g.gif
O paskutine kaip rasei, su tokiom baimem laimejimai, susitaikymai ar geri santykiai.. Trumpalaikiai, iliuziniai.

o kaip suprasti ar tai būdinga abiems partneriams, ar vienam iš jų?
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 09 13, 17:05)

na jei klausimas kodel nesiklosto dvieju zmoniu bendravimas, tai tikriausiai abiems
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 09 13, 15:58)
la, man kazkodel atrodo, kad bendravimas nesiklosto del prioritetu skirtumo, skirtingu zmoniu vertybiu. nelabai man aiskus tas apverstas kardu 10.  niekaip siuo atveju jis man nesiinterpretuoja..

Kardu 10, kalbant apie santykius, reiskia tik viena - poros cia buti negali. Sita situacija galima butu palyginti su reikalinga operacija - skauda, sunku, baisu, bet po to ateis laisve ir visi is to isplaukiantys pozityvus niuansai. Ta pati patvirtina ir kardu 6. O del pentakliu 4 pritarciau Divai, plius egoizmas, uzsispyrimas, priklausomybe nuo savo gyvenimo budo, sąstingis, nenoras nieko keisti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(skm @ 2011 09 13, 16:05)

is tavo triju kortu vargiai ar galima ta pasakyti tiksliai. nebandei santykiu deliones, kur ideta keleta puslapiu atgal?
Atsakyti
na as dar radau kad pentakliu 4 ir kardu 6 kalba apie issiskyrima kaip issilaivinima. O kardu 10 patvirtina. Pabijojau rasyt.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 09 13, 16:58)
la, man kazkodel atrodo, kad bendravimas nesiklosto del prioritetu skirtumo, skirtingu zmoniu vertybiu. nelabai man aiskus tas apverstas kardu 10.  niekaip siuo atveju jis man nesiinterpretuoja..

jo, ir man į tai panašu...žmones skiria skirtingi poreikiai, lūkesčiai...ir dar kažkas sakė, polinkis savintis, egoizmas, atvedė link santykių nepilnavertiškumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2011 09 13, 17:17)
jo, ir man į tai panašu...žmones skiria skirtingi poreikiai, lūkesčiai...ir dar kažkas sakė, polinkis savintis, egoizmas, atvedė link santykių nepilnavertiškumo g.gif

nu va, dar reikia sulaukti Ezokvantės verdikto ir galėsim skelbti mirties nuosprendį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 09 13, 15:41)

Ar bendravimas išvis tęsis? iškrito:

Kardų IX (a)+Pakaruoklis+taurių 7 (a)

buvau gana nustebus, kad apversta ši taurių korta turi gerą reikšmę, tačiau šių kortų kontekste labiau panašu, kad tai gali būti kaip rekomendacija ryžtingai priimti protingą sprendimą.

na siaip tai kaip suprantu klausimas gan neteisingas, reikejo klausti koks bus tolimesnis bendravimas.
bet man tai apverstos taures sako labiau apie apgaulingas viltis, iliuzijas. pakaruoklis apie nestandartini kitoki mastymo buda, sprendima, kardu 9 apie neisvengiamai pasibaigusia situacija, santykius. t.y. viskas kartu nezada santykiu atsinaujinimo, o tik bereikalingas , nepasiteisinancias viltis, netgi pergalvojus visa situacija ir stengiantis tuom ja isgelbeti.

tikiuosi nebaisiai i pievas smile.gif aciu, Chiromante, uz padrasinima. smagu, kad nors i ta puse interpretacija:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Diva~: 13 rugsėjo 2011 - 16:42
QUOTE(~Diva~ @ 2011 09 13, 16:40)
na siaip tai kaip suprantu klausimas gan neteisingas, reikejo klausti koks bus tolimesnis bendravimas.
bet man tai apverstos taures sako labiau apie apgaulingas viltis, iliuzijas. pakaruoklis apie nestandartini kitoki mastymo buda, sprendima, kardu 9 apie neisvengiamai pasibaigusia situacija, santykius. t.y. viskas kartu nezada santykiu atsinaujinimo, o tik bereikalingas , nepasiteisinancias viltis, netgi pergalvojus visa situacija ir stengiantis tuom ja isgelbeti.
tikiuosi nebaisiai i pievas smile.gif aciu, Chiromante, uz padrasinima. smagu, kad nors i ta puse  interpretacija:))

Vat butent - is kur ten geris ? - melas, klaidos..."netikru malonumu liunas".
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 13, 17:44)
Vat butent - is kur ten geris ? - melas, klaidos..."netikru malonumu liunas".

nu kokios Jūs žiaurios doh.gif

o tai kaip tada su tuo, kad viską mes pajėgūs keisti, o dabar jaučiuos įsprausta į rėmus tarsi pasirinkimo net nėra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skm: 13 rugsėjo 2011 - 16:57
QUOTE(skm @ 2011 09 13, 16:56)
nu kokios Jūs žiaurios  doh.gif

o tai kaip tada su tuo, kad viską mes pajėgūs keisti, o dabar jaučiuos įsprausta į rėmus tarsi pasirinkimo net nėra  doh.gif

o tu pabandyk pasiklausti kas butu, jei paleistum situacija, issiskirtum. ir galvojam toliau smile.gif
as tai dar pasiklausciau savo mylimo klausimo: kodel mes buvom susitike wink.gif))

na arba jei baisiai norisi - pabandyk gal paklaust: kaip galima isgelbeti santykius, juos harmonizuoti.

Nors bijau kad nieko gero kortos neparodys. is patirties, tsakant...
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 09 13, 16:56)
nu kokios Jūs žiaurios  doh.gif

o tai kaip tada su tuo, kad viską mes pajėgūs keisti, o dabar jaučiuos įsprausta į rėmus tarsi pasirinkimo net nėra  doh.gif

O tu cia apie savo santykius klausi? rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri nors galite padėlioti? Kalba eina apie mano artimus žmones, pati dėlioti nenoriu, pernelyg subjektyviai žiūriu į tą situaciją.

Jauna šeima įsirenginėja antrą namo aukštą už savo pinigus, namas yra uošvių. Abu yra dirbantys, remontus daro iš abiejų algų, turi vaiką ikimokyklinuką. Ir moteriškei pastaruoju metu neramu dėl to įsirenginėjimo, nes anyta duoda suprasti, kad ten jos nieko nėra (marčios). Kiek bandė kalbėti su vyru susitvarkyti tai - tas tik atsikalbinėja ir gumą tempia. Vakar pagaliau išsiaiškino, jis pasakė, kad nieko neformins kaip bendros nuosavybės. Ji paklausė, kad gal ant vaiko galima apiforminti, į ką jai atsakė, kad ant vaiko irgi neformins, viskas bus kaip buvę. Ji sėdi šoke, nežino, kaip toliau gyventi ir bendrus namus kurti, jei iš viso kurti. Skirtis kaip ir nėra pagrindo, nes šiaip vyras dirbantis, tvarkingas. Pasitikėti ta šeima ir vyru, kad jos ir vaiko neapgaus, sakosi irgi nebegalinti. Gal galit padėlioti, kaip susiklosčiusi situacija gali įtakoti jos ir vyro santykius, ir kaip jai būtų teisingiausia elgtis ?
Atsakyti