QUOTE(Snotra @ 2011 09 13, 17:08)
Merginos, gal kuri nors galite padėlioti? Kalba eina apie mano artimus žmones, pati dėlioti nenoriu, pernelyg subjektyviai žiūriu į tą situaciją.
Jauna šeima įsirenginėja antrą namo aukštą už savo pinigus, namas yra uošvių. Abu yra dirbantys, remontus daro iš abiejų algų, turi vaiką ikimokyklinuką. Ir moteriškei pastaruoju metu neramu dėl to įsirenginėjimo, nes anyta duoda suprasti, kad ten jos nieko nėra (marčios). Kiek bandė kalbėti su vyru susitvarkyti tai - tas tik atsikalbinėja ir gumą tempia. Vakar pagaliau išsiaiškino, jis pasakė, kad nieko neformins kaip bendros nuosavybės. Ji paklausė, kad gal ant vaiko galima apiforminti, į ką jai atsakė, kad ant vaiko irgi neformins, viskas bus kaip buvę. Ji sėdi šoke, nežino, kaip toliau gyventi ir bendrus namus kurti, jei iš viso kurti. Skirtis kaip ir nėra pagrindo, nes šiaip vyras dirbantis, tvarkingas. Pasitikėti ta šeima ir vyru, kad jos ir vaiko neapgaus, sakosi irgi nebegalinti. Gal galit padėlioti, kaip susiklosčiusi situacija gali įtakoti jos ir vyro santykius, ir kaip jai būtų teisingiausia elgtis ?
kaip susiklosčiusi situacija gali įtakoti jos ir vyro santykius
Disku 5 (a), XXI pasaulis, kardu 5 (a)
man rodos kad viskas bus ok. kortos rodo netgi sudetingu situaciju issisprendima, susitaikyma, harmonija.
kaip jai būtų teisingiausia elgtis
tauriu 2, disku 8 (a), lazdu karaliene (a)
meile nugali viska

)) na turiu begti lydeti saules, paskui dar pagalvosiu, idomu ta karaliene cia apie anyta nuoroda, ar vistik situacijai. mano manymu vistik situacijai : t.y. jai reiktu pamirsti kivircus, intrigas, negaileti materialiniu istekliu ir rodyti kuo daugiau meiles - anytai taip pat