Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVI

QUOTE(skm @ 2011 09 13, 16:56)
mes pajėgūs keisti, o dabar jaučiuos įsprausta į rėmus

Keisti gali viska, bet tik prigimtiniu duotybiu remuose - cia labai tinka fraze "raždionyj polzat, letat nesmožet" smile.gif Juk meile,aistra priesingos lyties atstovui yra ne kas kitas, kaip organizme vykstancios biochemines reakcijos, o cia jau tu nieko negali padaryti, jei is vienos puses ta chemija yra, o is kitos nera (cia net burtai nepadeda biggrin.gif ). Sakydama, kad ir cia gali keisti, turbut is dalies esi teisi - turbut, pasitelkus visa moteriska ismone ir gudruma, kazka padaryti galima...Tarkim isgelbeti jam gyvybe ir jis is dekingumo tave ves biggrin.gif Nu ir kas. Chemija nuo to gi nepasidarys - neveltui ismintingi zmones rekte reke mergelems-motinoms terezems - tik netekekit is gailescio. Pas dauguma zmoniu yra tikrai ne vienas "tas vienintelis" - skirtingais gyvenimo etapais, priklausomai nuo musu paciu evoliucinio lygio, mums reikalingi skirtingi zmones (nebutinai, bet daznai). Tai va - kovok nekovojus - ne tavo galioje sukelti chemija, jei jos nera....deja....O kortos saltai ta pranesa, kaip ir is kurios puses tu beuzdavinetum savo klausima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 13, 18:04)
O tu cia apie savo santykius klausi?  rolleyes.gif

savo savo, tiesiog negaliu susitaikyt ir viskas, tiksliau nesusitvarkau su vidiniais reikalais, nežinau kaip išsikapstyt iš to, todėl taip ir kabinuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 09 13, 17:22)
savo savo, tiesiog negaliu susitaikyt ir viskas, tiksliau nesusitvarkau su vidiniais reikalais, nežinau kaip išsikapstyt iš to, todėl taip ir kabinuos  doh.gif

O gali ivardinti sau be melo - del ko jis tau taip reikalingas? rolleyes.gif net su ta salyga, kad tu jam nereikalinga, kaip suprantu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 13, 18:26)
O gali ivardinti sau be melo - del ko jis tau taip reikalingas?  rolleyes.gif net su ta salyga, kad tu jam nereikalinga, kaip suprantu.... ax.gif

žinai Chiromante, žinant tavo nuomonę apie tokias vištas kaip aš tai gal jau tiek to tų analizių
Atsakyti
QUOTE(Snotra @ 2011 09 13, 17:08)
Merginos, gal kuri nors galite padėlioti? Kalba eina apie mano artimus žmones, pati dėlioti nenoriu, pernelyg subjektyviai žiūriu į tą situaciją.

Jauna šeima įsirenginėja antrą namo aukštą už savo pinigus, namas yra uošvių. Abu yra dirbantys, remontus daro iš abiejų algų, turi vaiką ikimokyklinuką. Ir moteriškei pastaruoju metu neramu dėl to įsirenginėjimo, nes anyta duoda suprasti, kad ten jos nieko nėra (marčios). Kiek bandė kalbėti su vyru susitvarkyti tai - tas tik atsikalbinėja ir gumą tempia. Vakar pagaliau išsiaiškino, jis pasakė, kad nieko neformins kaip bendros nuosavybės. Ji paklausė, kad gal ant vaiko galima apiforminti, į ką jai atsakė, kad ant vaiko irgi neformins, viskas bus kaip buvę. Ji sėdi šoke, nežino, kaip toliau gyventi ir bendrus namus kurti, jei iš viso kurti. Skirtis kaip ir nėra pagrindo, nes šiaip vyras dirbantis, tvarkingas. Pasitikėti ta šeima ir vyru, kad jos ir vaiko neapgaus, sakosi irgi nebegalinti. Gal galit padėlioti, kaip susiklosčiusi situacija gali įtakoti jos ir vyro santykius, ir kaip jai būtų teisingiausia elgtis ?

kaip susiklosčiusi situacija gali įtakoti jos ir vyro santykius

Disku 5 (a), XXI pasaulis, kardu 5 (a)

man rodos kad viskas bus ok. kortos rodo netgi sudetingu situaciju issisprendima, susitaikyma, harmonija.

kaip jai būtų teisingiausia elgtis

tauriu 2, disku 8 (a), lazdu karaliene (a)

meile nugali viska smile.gif)) na turiu begti lydeti saules, paskui dar pagalvosiu, idomu ta karaliene cia apie anyta nuoroda, ar vistik situacijai. mano manymu vistik situacijai : t.y. jai reiktu pamirsti kivircus, intrigas, negaileti materialiniu istekliu ir rodyti kuo daugiau meiles - anytai taip pat wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 13, 17:26)
O gali ivardinti sau be melo - del ko jis tau taip reikalingas?  rolleyes.gif net su ta salyga, kad tu jam nereikalinga, kaip suprantu.... ax.gif

Daznai (bent jau man) tas reikalingumas buna kaip azartas biggrin.gif biggrin.gif reikia ir tiek..o kai gauni..tai nelieka azarto ir nebeidomu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 09 13, 17:34)
žinai Chiromante, žinant tavo nuomonę apie tokias vištas kaip aš tai gal jau tiek to tų analizių

Nu, tu sakai-tu zinai...ale kodel taip ant saves kalbi? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(TaPati_ @ 2011 09 13, 17:38)
Daznai (bent jau man) tas reikalingumas buna kaip azartas biggrin.gif biggrin.gif reikia ir tiek..o kai gauni..tai nelieka azarto ir nebeidomu  cool.gif

Nu tau cia turbut liutas pramuša smile.gif papjauti, truputi pamesineti ir palikti hienoms ...nu bet gi nevisiems taip bigsmile.gif
Atsakyti
Chiromante, o kaip manot, as nugrybauju su interpretacijom? Jei taip, kokios pagrindines mano klaidos. Gal as ne is tos puses ziuriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 13, 17:44)

Nu tau cia turbut liutas pramuša  smile.gif  papjauti, truputi pamesineti ir palikti hienoms ...nu bet gi nevisiems taip  bigsmile.gif

Na nors kur liutas pramusa blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 09 13, 18:38)
kaip susiklosčiusi situacija gali įtakoti jos ir vyro santykius

Disku 5 (a),  XXI pasaulis,  kardu 5 (a)

man rodos kad viskas bus ok. kortos rodo netgi sudetingu situaciju issisprendima, susitaikyma, harmonija.

kaip jai būtų teisingiausia elgtis

tauriu 2,  disku 8 (a),  lazdu karaliene (a)
meile nugali viska smile.gif)) na turiu begti lydeti saules, paskui dar pagalvosiu, idomu ta karaliene cia apie anyta nuoroda, ar vistik situacijai.  mano manymu vistik situacijai : t.y. jai reiktu pamirsti kivircus, intrigas, negaileti materialiniu istekliu ir rodyti kuo daugiau meiles - anytai taip pat  wink.gif

Ačiū, Diva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 13, 18:41)
Nu, tu sakai-tu zinai...ale kodel taip ant saves kalbi?  rolleyes.gif

višta, nes nesusitvarkau su savim, savo emocijomis, jausmais, kažkaip ta mintis, kad nesu reikalinga nėra tokia galinga, kad nustočiau jausti ilgesį ir tuos pačius šiltus jausmus. Su tuo žmogum jaučiausi labai artima, sunku nupasakoti tą būseną, bet tarsi nebelieka ribų, jautiesi toks laisvas, siaubingai artimas. Likimas man jį tarsi "įgrūdo" į mano gyvenimą iš antro karto, keistas dalykas. ir dabar galvoju tam, kad pajusčiau galingą jausmą ir tuo pačiu galingą skausmą, na matyt kažką skausmingo ir aš jam buvau sukėlus kuriame nors iš gyvenimų ax.gif Dėliojaus tą karminę delionę, kurią kažkurioje temoje užtikau, bet ji tokia ilga, kad tik viską susirašiau, bet nebuvau prisėdus paanalizuoti, nors kai pagalvoji tai kas iš to, visa situacija per daug jau bevilitškai atrodo.
Papildyta:
QUOTE(TaPati_ @ 2011 09 13, 18:47)
Na nors kur liutas pramusa  blush2.gif  biggrin.gif

nu nesakyk, žinau liūtą, kuris taip sumedžiojo, kad visą gyvenimą nepaleidžia grobio, akylai saugo ir daugiau į medžioklę neina... matyt bailus liūtas pasitaikė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 09 13, 17:47)
Chiromante, o kaip manot, as nugrybauju su interpretacijom? Jei taip, kokios pagrindines mano klaidos. Gal as ne is tos puses ziuriu g.gif

Nu baik tu - visos cia viska labai puikiai ziuri...nenorek tik tik pradejus viska matyti i prieki smile.gif Galiu pasakyti, kad nei viena kursuose besimokanti moteris, po ju baigimo neinterpretuoja, taip kaip jus...as cia labai labai rimtai, kuo istiesu neatsistebiu smile.gif
Atsakyti