Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVI

matrica_2 ikisu savo trigrasi apie tauriu 10 : pats 10 skaicius simbolizuoja perejima, vieno ciklo pabaiga kito pradzia. Tauriu 10 - gyvenimo dziaugsmas, pilnumas, pasitenkinimas, kad gavom viska ko siekem.Tik reikia suvokti, kad tai nesites amzinai, emocijos kaip vanduo, vietoje nestovi.

Nu as taip interpretuociau, o apversta gal gaunasi, kad kazkoks yra trukumas iki pilnumo,dziaugsmo jausmo. Ir dar nepasiektas uzbreztas tikslas. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jumana: 10 rugsėjo 2011 - 17:18
QUOTE(jumana @ 2011 09 10, 17:14)
matrica_2 ikisu savo trigrasi apie tauriu 10 : pats 10 skaicius simbolizuoja perejima, vieno ciklo pabaiga kito pradzia. Tauriu 10 -  gyvenimo  dziaugsmas, pilnumas, pasitenkinimas, kad gavom viska ko siekem.Tik reikia suvokti, kad tai nesites amzinai, emocijos kaip vanduo, vietoje nestovi.

nu tai jo, o kad man ji apversta krito...tai jau man kazkaip su dziaugsmu ir pilnatve nekvepia... ax.gif O jei kristu tiesia padetimi tai kitaip sakius gal buciau..nes visos visos kortos delioneje krito apverstos unsure.gif tai kaip pati pamaciau antakius suraukiau g.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jumana @ 2011 09 10, 19:14)
matrica_2 ikisu savo trigrasi apie tauriu 10 : pats 10 skaicius simbolizuoja perejima, vieno ciklo pabaiga kito pradzia. Tauriu 10 -  gyvenimo  dziaugsmas, pilnumas, pasitenkinimas, kad gavom viska ko siekem.Tik reikia suvokti, kad tai nesites amzinai, emocijos kaip vanduo, vietoje nestovi.

hmm apversta tai nzn..gal mano nepasitikėjimą sėkmę rolleyes.gif savo jėgomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilberta: 10 rugsėjo 2011 - 17:20
QUOTE(Gilberta @ 2011 09 10, 17:00)
Vat kaip tik tam labiau tinka astrologija 4u.gif kam žmogus turi duotybes,o šiaip mama pati puikiai jaučia savo vaiką mirksiukas.gif tik nereikėtu tuo abejoti 4u.gif

Va cia tai drisciau suabejoti, kad visada taip jau ir jaucia - mamai, kaip taisykle - Jumana teisingai pastebejo - jos vaikas tobulas visose srityse...nu beveik visose biggrin.gif Pamenu - mano dukra baige 7 metu trukmes sokiu studija, kur buvo tikrai nemazai vaiku...didesne dalis kaip is vieno kaulo padaryti, o motušes per koncertus sededavo ir piktindavosi - kodel jos auksa nukiso uz kitu nugaru - juk ji taaaaaip idealiai soka.... biggrin.gif Yra vaiku, kuriuos reikia leisti visur, kur tik jis nori - mano dukra tokia, kiti nenori nieko, bet pagal duotybes reiketu ji kazkur padeti (jo pacio labui), treti nori to, kam neturi jokiu sugebejimu, bet budamas mazas nesupranta ir delto gali patirti nemazu psichologiniu traumu - vaiku pasaipos ir pan.....Taip kad Jumana labai teisingai daro, noredama nukreipti pagal duotybes, tik Taro cia nelabai galima pasitiketi...Taciau pabandyti galima. Gerai jei butu galimybe po to patikrinti astrologiskai ar chirologiskai. Is principo informacija turi sutapti...Pabandyk, o po to paziuresim....Dabar atsisveikinu iki rytojaus - sestadienio vakaras bigsmile.gif
Atsakyti
Man atrodo daug apverstu kortu rodo negatyvius tarpusavio santykius. (aisku galiu ir klysti)
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2011 09 10, 17:18)
hmm apversta tai nzn..gal mano nepasitikėjimą sėkmę rolleyes.gif savo jėgomis.

Na jūsų situacijoje tai reikštu taip..aišku iškart kažkaip ir prisiminsiu tą aspektaą , kad tai gali reikšti

QUOTE(jumana @ 2011 09 10, 17:23)
Man atrodo  daug apverstu kortu rodo negatyvius tarpusavio santykius. (aisku galiu ir klysti)

...Nu man primą kartą tokia situacija buvo , kad visos kortos paverstos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jumana @ 2011 09 10, 18:23)
Man atrodo  daug apverstu kortu rodo negatyvius tarpusavio santykius. (aisku galiu ir klysti)

Nzn gal ir klystu, bet tiek teisiose tiek apverstose kortose manau yra ir teigiamu ir neigiamu pusiu.
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 10, 18:00)
doh.gif  na o as visai kitiap viska nusakiau visai biggrin.gif:D:D as gal kuri laika susilaikysiu rolleyes.gif VISKAS biggrin.gif

Tokiu VISKAS jau nzn kiek kartu pas mane buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kadangi man norisi daugiau praktikos,nusprendžiau pasipraktikuoti ,todėl jei turite kokių rimtesnių klausimų-klauskite 4u.gif
Kadangi dirbu,tai nespėsiu surankiot tų klausimų per visą temą,todėl prašau paryškinkite klausimus arba siuskite į paštą,kad nepasimestu burimaitaro@gmail.com
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2011 09 11, 14:37)
Kadangi man norisi daugiau praktikos,nusprendžiau pasipraktikuoti ,todėl jei turite kokių rimtesnių klausimų-klauskite 4u.gif
Kadangi dirbu,tai nespėsiu surankiot tų klausimų per visą temą,todėl prašau paryškinkite klausimus arba siuskite į paštą,kad nepasimestu taroburimai@gmail.com
4u.gif

Pataisau el doh.gif taroburimai@gmail.com
Atsakyti
Sveikos merginos...su grazius sekmadieniu.. 4u.gif

Turejau situacija tokia.. klausimas susijes su pora...Patarimas koki kortos duoda tauriu tuzas...o kokia sitaucijos isvada lazdu tuzas ir dar netycia traukiant kortas is vis atsitiktinai isiverte kardu tuzas apverstas smile.gif))trys tuzai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 11 rugsėjo 2011 - 16:12
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 11, 17:11)
Sveikos merginos...su grazius sekmadieniu.. 4u.gif

Turejau situacija tokia.. klausimas susijes su pora...Patarimas koki kortos duoda tauriu tuzas...o kokia sitaucijos isvada lazdu tuzas ir dar netycia traukiant kortas is vis atsitiktinai isiverte kardu tuzas apverstas smile.gif))trys tuzai doh.gif

as tai nelabai supratau ko klausi blush2.gif
Atsakyti