Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVI

Chiromante, o antras derinys del kito projekto kur iskrito trys kortos, ka apie ji pasakytum blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 09 10, 18:05)
Gilbertai.

Santykiu esme, kokios energijos valdo. XV

Baimes greta logikos ir logika greta baimes.  Kol kas vadovaujamasi isoriniu vaizdu, del ko abipusis ispudis gali buti iskreiptas. Be to savaime suprantama - akivaizud loginiai/priklausomybes saitai. Bei uzsleptos tikrosios mintys, parodiniai veiksmai. Bet tai nereiskia kokio tai blogio - naturalu, kad pradzioje visi vieni kitus stebi kitaip ir gali klaidingai vertinti. Taciau pacio velnio korto man nera istisas geris, todel reiktu sekti situacija, buti budriai ir pernelyg neatsipalaiduoti, kad neikliuti i savo pacios suponuotas pinkles arba islaviruoti sekmingai  smile.gif

Samoningas partneriu bendravimo lygmuo. Tai, ka kiekvienas is ju galvoja apie santykius ir kaip juos vertina.
Vadove - lazdu3
Gilberta - lazdu karalius apv.

Sakyciau labai stipriai save Gilberta apriboji ir sukeli sau problemu del galimo savo "nenugincyjamu" sprendimu laikymosi. Manymas - viena tiesa mano, arba as geriau suprantu labai riboja  tavo galimybes. Tuo tarpu  tavo vadove tavo asmenybes analize nemanau kad skiria daug laiko, jai svarbu, kad tu esi tas sraigtelis, leisiantis pasiekti uzsibreztus tikslus. Manau ji tikisi darbinio rezultato is taves. Sintezuojant abejas pozicijas -  bendradarbiavimas ateityje gali sukelti tam tikra diskomforta, butent del mineto skirtingo nusiteikimo/mastymo. Pridejus XV - velgi manau, kad reikia tapti lankstesnei del savo poziurio, isivertinti kas savarbiau - poziuris ar tikslas ir kuri kelia rinksies pati. Nuo to priklauso ir tavo pasitenkinimas. Na bet keliaujam toliau.

Realios emocijos. si pozicija kalba apie partneriu jausmus, pojucius, slaptus norus, baimes.
Vadove - lazdu 7 apv.
Gilberta - XIII

Na vadove naturaliai kamuoja didelis susirupinimas, baime del tikslu pasiekimo, kuriu tarpine grandis esi tu. Kadangi taves nepazysta, ja kamuoja gal net perdeta baime del tavo gebejimu, galinti pasireiksti perdetu domejimusi, kuris tave erzina ir is ko isplaukia tavo nepasitenkinimas ir  auksciau minetos nuotaikos. Tuo tarpu tau - sis darbas permainu materialine prasme priemone, naujas etapas. Taciau tuo paciu nesugebi suderinti sito naujo etapo dziaugsmo su salutiniu jo poveikiu/atatranka - nervingumu. Sintezuojant abejas pozicijas ir auksciau esancias - tave erzina tavo vadove, jautiesi trukdoma dirbti, taciau nesifokusuoji i uzduoties tikslus, o kol kas koncentruojiesi i aplinka, trukdzius. Tai savaime suprantama trukdo tau atsiskleisti ir gali perspektyvoje sukelti nemazu problemu.

Isorine santykiu puse. si pozicija rodo, kaip tuos santykius kiekvienas is partneriu pateikia viesumai - tai fasadas, nepriklausantis nuo tikruju minciu (7,2) ir tikruju jausmu(5,4) .
Vadove - V apv.
Gilberta - tauriu pazas
Nelabai turiu laiko interpretuot, paskui parasysiu.

Vadoves perdetas galimas autoriteto demonstravimas, nekantrumas ar net galimas vieso nepasitikejimo demonstravimas, siekiant parodyti savo itaka tave tikrai neigiamai veikia. Isorinis saltumas, nors kartu vidinis teigiamos perspektyvos vertinimas, nesprendziant trinties situacijos gali virsti tikrais zaibais ir nenorimu priesiskumu. Bet kol kas tavo tauriu pazo ivaizdis, nekelia jai vidines audros, apart pergyvenimo del  tikslu, kuriems pasiekti esi priimta, igyvendinimo. Visgi gerai permastyk, koks tavo tikslas siame darbe, kokiu santykiu nori bendrauti ir kokiu budu tau lengviau ir sekmingiau  siekti materialines geroves, leidziancios laisviau kvepuoti, aks tau yra svarbu. Susidelius prioritetus, pati sukursi tolesne ivykiu, emociju  bei pasitenkinimo laipsnio seka.

Super thumbup.gif
Tiesiog penktadieni mūsų nuomonės kiek išsiskyrė,todėl manau kiek kitaip pradejom vertint viską. Mano bėda,tai Sakyciau labai stipriai save Gilberta apriboji ir sukeli sau problemu del galimo savo "nenugincyjamu" sprendimu laikymosi. Manymas - viena tiesa mano, arba as geriau suprantu labai riboja tavo galimybes tai yra mano pagrindinė baimė,ar sugebėsiu kur reikia išlaviruot,o ne iki pamėlynavimo aiškint savo tiesą.
Labai puikiai viską aprašei drinks_cheers.gif
Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Chiromante ax.gif as ir noreciau pakankinti tave savo "samojingumais" Kazkaip sove mintis i galva ar imanoma taro kortu pagalba, maza vaika nukreipti i kazkoki tai bureli. Na daleiskim sokiai, menai ir tt.. Idomu jei vaikui trys metai, ar tikslingai kortos rodys, nu zodziu ar labai cia nusipezejau ar nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(jumana @ 2011 09 10, 18:22)
Chiromante  ax.gif as ir noreciau pakankinti tave savo "samojingumais" Kazkaip sove mintis i galva ar imanoma taro kortu pagalba, maza vaika nukreipti i kazkoki tai bureli. Na daleiskim sokiai, menai ir tt.. Idomu jei vaikui trys metai, ar tikslingai kortos rodys, nu zodziu ar labai cia nusipezejau ar nelabai  g.gif

Ką turi omeny nukreipti?
Atsakyti
QUOTE(jumana @ 2011 09 10, 17:22)
Chiromante  ax.gif as ir noreciau pakankinti tave savo "samojingumais" Kazkaip sove mintis i galva ar imanoma taro kortu pagalba, maza vaika nukreipti i kazkoki tai bureli. Na daleiskim sokiai, menai ir tt.. Idomu jei vaikui trys metai, ar tikslingai kortos rodys, nu zodziu ar labai cia nusipezejau ar nelabai  g.gif

Ir man labai idomi tavo mintis, nes ir pas mane vaikiukas jau eina trecius metus blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2011 09 10, 17:24)
Ką turi omeny nukreipti?

nu paprasciau tariant i koki bureli nuvesti blush2.gif nes ju kruva. O mamai vaikas yra absoliutus idealas ir soka ir piesia ir dainuoja graziai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jumana @ 2011 09 10, 18:39)
nu paprasciau tariant i koki bureli nuvesti  blush2.gif  nes ju kruva. O mamai vaikas yra absoliutus idealas ir soka ir piesia ir dainuoja graziai  biggrin.gif

Mano vaikui 4 metai,bet tiesa pasakius kortų pagalbos čia neprašyčiau rolleyes.gif
Juk 3-4 metų vaikui nerenkat dar gyvenimo kelio,todėl reikia remtis tuo koks yra jūsų vaikas,į kur jį nukreipt dėl poreikio..vis tiek tos veiklos keisis tol,kol vaikas sąmoningai nepasirinks to pats,o dabar mes galime rinktis pagal poreikius..pvz mano vaikas labai judrus,todėl aš vedu jį į šokius,tol kol tam yra poreikis ir yra vaiko noras.
Čia mano asmeninė nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Gilberta sutinku su tavo nuomone, bet as juk svarstykles ir mano mergina svarstykles, tai kol pasversiu viska doh.gif biggrin.gif o jei rimtai, tai siaip idomu ar kortos gali kazka parodyt ar ne... Nes manau astrologija parodytu potencialus (nors ir nezinau siaip svarstau)
Atsakyti
Tarp kitko istraukusi viena delione... As jau labai persigandau ir paskui dar viena bandziau..arrodys ką nors...Tai rode tokia situacija kaip pirmine...Tarp kitko antroje delioneje krito ir kardu tuzas(apv) ir lazdu 8 smile.gif

Mano delione tai tokiu principu kaip santykiams taciau tik darbiniams

7---2
6-1-3
5---4
Tai kaire puse butu jusiske... o desine puse butu jusu vadove...

1 korta Kardu riteris apversta korta...Siaip mano delioneje krito isviso trys kardu kortos, pas tave...Tarp kitko dvi is ju vadovės puseje..Taip, kad ir pacio kardo aspektas tai yra racionalumas, proto saltumas, analitiniai sugebejaimai,kandumas gal,gebejimas pastebeti smulkmenas...Na pagal mano turimas reiksmes tai si korta simbolizuoja tiesmukiska,siurkstuma, inpulsyvumą , nekantruma santykiuose... Darbe gal gali reiksti tarkim darbu atidejima kazkokiu... g.gif istikro siai korteliai krentant tokskaip ir perspejimas yra , kad su siuo zmogumi geriau palaikyti atstuma... blink.gif

7 ir 2 kortos..

Monetu apverstas 7(jusu korta) ir kardu apverstas 5(vadove)

apversta korta monetu septyni kalbant apie visokius projektus investicijas, sutartis yra nlb palanki korta ir sako, kad galite ir patirti nuostoli (nebutinai finansini) reikia buti biski atidesniam kazka pasirasant.. Aisku gali darbe reiksti ir tinginyste ir nepanaudotas galimybes... ir siaip planavimo įgūdžių stoka, nenuoseklumas.. rolleyes.gif
Jos korta tai apversta kardu 5..rodo is jos puses kaip koki pralaimejima arba mazdaug gal jauciasi ji lyg ir sumenikinta sioje situacijoje, nes yra labai isdidus zmogus, taciau jis vistiek pasiduoti nenori.. aisku ji ir pasimoko is savo kalidu, viduje padaro kazkokias isvadas.. oi net sunku paaiskinti man g.gif Grynai ziuriu jusu vadoves eilute tai pima jos korta kardu 5 apv, kita korta XVI temperance apv ir paskutine korta kardu2 apv..taip visas tris zvelgiant kazkas ivyko tikrai man visgi konfliktine situacija risasi.. nes jos antra korta apversta darna..ir kad jos jau cia beveik ir neliko, pasitikejmo irgi stinga, kankina zmogu abejones ir visokie klausimai, jausmai yra jos visiskai chaose kazkokiam ir nevaldomi..susitaikymas jis galimas jei tik tas zmogus pats to labai labai nores..na ir sekanti jos korta seka ,kardu du apversta akivaizdus nenoras susitaikyti ir sitaucija zvelgti atvirom akim..Istikro preisisskai nusteikusi sako jusu ta vadove siuo metu gal... o jei tokia neatrodo tai gal dedasi tik gera g.gif biggrin.gif
Jusu kortos kokios eina stulpeliu tai monetu 7 apverstas, tauriu 10 apv ir lazdu 3 apverstas..Na tarkim tauriu 10 gali reiksti irgi is jusu puses nepasitikejima ir konkurencija tarpusavio.. ir aisku galimi kivircai ir smulkus kazkoks pavydas...(tas tauriu 10 su ta seima cia isvis man visa delione kazkaip suvelia.. nes nezinau tikslios jso reiksmes visur beveik rasoma apie seimos konfliktus doh.gif ) nors siaip si korta nekalba labai apie dideles neigiamas reiksmes, sako, kad ir galimas susitaikymas..blush2.gif ir apversta lazdu trys rodo is jusu puses irgi siokia tokia arogancija ir isdiduma.. hmz na ir zinoma tai gali reiskt ir lyg sunkumu pabaiga , kad turesite pakankamai dideli darbo kruvi, atzivelgti i tuos konfliktus nebus kada ax.gif ...doh.gif

Zodz visumoje sakau padaryti isvadas kokias galiu is kortu kurios man krito, kokie tie santykiai jūsų yra su vadove hmz...Gal akivaizdžiai viena kitai nerodote tų tokių antipatijų bet viduje tiek pas vieną tiek pas kitą tas yra ir gal kolegos tai pastebi, o ir jūs pati gal puikiai zinote, kad nesate jos numyletine?? g.gif

Nu aisku ta mano interpretacija... turbut grybu karas verysad.gif kodel man viskas taip atrodo-nezinau... gal per mazai tos patirties turiu gyvenimiskos,kad kortu reiksmes galeciau sudvejinti su buitimi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jumana @ 2011 09 10, 18:51)
Gilberta sutinku su tavo nuomone, bet as juk svarstykles ir mano mergina svarstykles, tai kol pasversiu viska  doh.gif  biggrin.gif  o jei rimtai, tai siaip idomu ar kortos gali kazka parodyt ar ne... Nes manau astrologija parodytu potencialus (nors ir nezinau siaip svarstau)

Vat kaip tik tam labiau tinka astrologija 4u.gif kam žmogus turi duotybes,o šiaip mama pati puikiai jaučia savo vaiką mirksiukas.gif tik nereikėtu tuo abejoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2011 09 10, 15:57)
Iš principo esu žmogus kuris labai greitai įsilieja į kolektyvą,būtent šitame darbe mūsų buvo 7 nauji žmonės ir kažkodėl mane vis statė kaip pvz,nors realiai savim nesu patenkinta. Tai,kad esu atsiribojusi nuo bendravimo,tai su vyrais į jokias asmeniniais kalbas nesiveliu,tik darbas ir tai kiek matau jie į manę žiūri atsargiai. Su moterimis bendrauju labai dalykiškai,atsargiai ir apgalvotai. na jei tai darbas tai aš jame dirbu,toks mano nusistatymas.
Dėl pačio darbo taip...nesijaučiu čia profesionalė,atrodo,kad žinių vis mažai,nes mėgstu jei daryti tai daryti gerai. esu nubrėžus tikslus ir bijau nuvilti save ir vadovę.
Dėl vadovės požiūrio į manę tai kodėl klausiau ką ji masto,nes iš esmės girdžiu tik pagyrimus,o tai verčia mane būt atsargiai,kad kur nesuklupčiau...Kad ji mano jog lengvabūdiškai žiūriu į darbą tai nesutikčiau,nes kaip tik giria už tai jog labai rimtai žiūriu į darbą,o kartais net per daug pergyvenu. Tik tiek,kad esu jauna,manau jog baimė tame,kad ji abejoja ar patempsiu,nes darbas psichologiškai sunkus,naujokai greit pabėga,o ką sakyt apie jaunus žmones.
Na būtu dar įdomu išgirst dėl išorinės santykių pusės.
Šaunuolė,ačiū 4u.gif

doh.gif na o as visai kitiap viska nusakiau visai biggrin.gif:D:D as gal kuri laika susilaikysiu rolleyes.gif VISKAS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 10, 18:58)
Tarp kitko istraukusi viena delione... As jau labai persigandau ir paskui dar viena bandziau..arrodys ką nors...Tai rode tokia situacija kaip pirmine...Tarp kitko antroje delioneje krito ir kardu tuzas(apv) ir lazdu 8 smile.gif

Mano delione tai tokiu principu kaip santykiams taciau tik darbiniams
7---2
6-1-3
5---4
Tai kaire puse butu jusiske... o desine puse butu jusu vadove...

1 korta Kardu riteris apversta korta...Siaip mano delioneje krito isviso trys kardu kortos, pas tave...Tarp kitko dvi is ju vadovės puseje..Taip, kad ir pacio kardo aspektas tai  yra racionalumas, proto saltumas, analitiniai sugebejaimai,kandumas gal,gebejimas pastebeti smulkmenas...Na pagal mano turimas reiksmes tai  si korta simbolizuoja tiesmukiska,siurkstuma, inpulsyvumą , nekantruma  santykiuose... Darbe gal gali reiksti tarkim darbu atidejima kazkokiu... g.gif  istikro siai korteliai krentant tokskaip ir perspejimas yra , kad su siuo zmogumi geriau palaikyti atstuma... blink.gif

7 ir 2 kortos..

Monetu apverstas 7(jusu korta) ir kardu apverstas 5(vadove)

apversta korta monetu septyni kalbant apie visokius projektus investicijas, sutartis yra nlb palanki korta ir sako, kad galite ir patirti nuostoli (nebutinai finansini) reikia buti biski atidesniam kazka pasirasant.. Aisku gali darbe reiksti ir tinginyste ir nepanaudotas galimybes... ir siaip planavimo įgūdžių stoka, nenuoseklumas.. rolleyes.gif
Jos korta tai apversta kardu 5..rodo is jos puses kaip koki pralaimejima arba mazdaug gal jauciasi ji lyg ir sumenikinta sioje situacijoje, nes yra labai isdidus zmogus, taciau jis  vistiek pasiduoti nenori.. aisku ji ir pasimoko is savo kalidu, viduje padaro kazkokias isvadas.. oi net sunku paaiskinti man g.gif  Grynai ziuriu jusu vadoves eilute tai pima jos korta kardu 5 apv, kita korta XVI temperance apv ir paskutine korta kardu2 apv..taip visas tris zvelgiant kazkas ivyko tikrai man visgi konfliktine situacija risasi.. nes jos antra korta apversta darna..ir kad jos jau cia beveik ir neliko, pasitikejmo irgi stinga, kankina zmogu abejones ir visokie klausimai, jausmai yra jos visiskai chaose kazkokiam ir nevaldomi..susitaikymas jis galimas jei tik tas zmogus pats to labai labai nores..na ir sekanti jos korta seka ,kardu du apversta akivaizdus nenoras susitaikyti ir sitaucija zvelgti atvirom akim..Istikro preisisskai nusteikusi sako jusu ta vadove siuo metu gal... o jei tokia neatrodo tai gal dedasi tik gera g.gif  biggrin.gif
Jusu kortos kokios eina stulpeliu tai monetu 7 apverstas, tauriu 10 apv ir lazdu 3 apverstas..Na tarkim tauriu 10 gali reiksti irgi is jusu puses nepasitikejima ir konkurencija tarpusavio.. ir aisku galimi kivircai ir smulkus kazkoks pavydas...(tas tauriu 10 su ta seima cia isvis man visa delione kazkaip suvelia.. nes nezinau tikslios jso reiksmes visur beveik rasoma apie seimos konfliktus  doh.gif ) nors siaip si korta nekalba labai apie dideles neigiamas reiksmes, sako, kad ir galimas susitaikymas..blush2.gif ir apversta lazdu trys rodo is jusu puses irgi siokia tokia arogancija ir isdiduma.. hmz na ir zinoma tai gali reiskt ir lyg sunkumu pabaiga , kad turesite pakankamai dideli darbo kruvi, atzivelgti i tuos konfliktus nebus kada  ax.gif ...doh.gif
Zodz visumoje sakau padaryti isvadas kokias galiu is kortu kurios man krito, kokie tie santykiai jūsų yra su vadove hmz...Gal akivaizdžiai viena kitai nerodote tų tokių antipatijų bet viduje tiek pas vieną tiek pas kitą  tas yra ir gal kolegos tai pastebi, o ir jūs pati gal puikiai  zinote, kad nesate jos numyletine?? g.gif

Nu aisku ta mano interpretacija... turbut grybu karas verysad.gif  kodel man viskas taip atrodo-nezinau... gal per mazai tos patirties turiu gyvenimiskos,kad kortu reiksmes galeciau sudvejinti su buitimi blush2.gif

Kiek paaiškinsiu.
Tiesiog mes kažkuo esam panašios,abi esam labai griežtos,žinančios savo vertę ir savo tiesą doh.gif Ji mėgsta būti tėvas,o aš nemoku būt vaikas rolleyes.gif Tiesiog galbūt ji jaučia šiokia tokia konkurencija,bet iš esmės ji tik dabar mano vadovė,dar savaitę bus,o paskui busiu komandoje. Tiesiog matomai ji pratus valdyt,o čia taip lengvai nesigauna. Pvz tokio dalyko kaip galimas konfliktas tai bent jau neturėtu būt,nes su mano darbų ji šiaip nesusijusi. Bet nuomonę apie manę ji pasako prie kitu ir tai visada būna kažkas teigiamo,dėl to bijau nuvilt.
Dėkui 4u.gif
Pasakysiu ko trūksta-sintezės 4u.gif Bet tai normalu,mes visos mokomės.
Papildyta:
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 10, 19:00)
doh.gif  na o as visai kitiap viska nusakiau visai biggrin.gif:D:D as gal kuri laika susilaikysiu rolleyes.gif VISKAS biggrin.gif

Viskas gerai,jei aš sakau kaip man atrodo,tai nereiškia,kad taip yra. Kuo daugiau žinai galimų variantu tuo laisvesnis tampi mirksiukas.gif
Atsakyti