Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVI

QUOTE(lilget @ 2011 09 11, 19:12)
man kaip tik atrodo labai geros kortos ir kazkas naujo atrasta tuose santykiuose, kazkas persiverte apmastymuose ir visa kita  4u.gif

Na is esmes buvo ivykiai, galeje ir tai itakoti..bet visada sau traukiant bijau per matyti tik gera..nes daznai gi taip galima "pritraukti" bet kokias kortas prie geru..norint tik tai matyti
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 10, 13:42)
Aisku galima. Tada daryk kaire puse moteri, o desine - vyra smile.gif

O jei abu vyrai?
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 09 11, 19:52)
O jei abu vyrai?

Nu taigi logiskai mastyk - jei abu vienos lyties, tai ir priskirk viena stulpeli vienam, kita kitam - klausimas kaip lopselinuko, - lyg butu kitas variantas.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 11, 21:11)
Nu taigi logiskai mastyk - jei abu vienos lyties, tai ir priskirk viena stulpeli vienam, kita kitam - klausimas kaip lopselinuko, -  lyg butu kitas variantas.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 09 11, 21:15)

Ner ko cia zvengt mad.gif as irgi daznai uzduodu daug lopselinuku klausimu cool.gif a be to mano galva geriau paklaust nei vaizduot kad zinai, todel as visada uz klausima, o jei buna nepatogu vadovaujuosi savo dogma - nepatogu tik kelnes per galva mautis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 09 11, 20:21)
Ner ko cia zvengt  mad.gif as irgi daznai uzduodu daug lopselinuku klausimu  cool.gif  a be to mano galva geriau paklaust nei vaizduot kad zinai, todel as visada uz klausima, o jei buna nepatogu vadovaujuosi savo dogma - nepatogu tik kelnes per galva mautis  biggrin.gif

Yra du stulpeliai ir du vyrai - kokie galimi varianta?
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 11, 20:27)
Yra du stulpeliai ir du vyrai - kokie galimi  varianta?

abu vyrus sujungi į vieną stulpelį? g.gif o į kitą paimi plaštakę iš gatvės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 09 11, 21:27)
Yra du stulpeliai ir du vyrai - kokie galimi  varianta?

Vyras vyras ir vyras moteris
Vyras moteris ir vyras vyras
Vyras didelis ir vyras mazas
Mazas vyras ir didelis vyras
Vyras su padetim ir vyras be padeties
Vyras vadovas ir vyras kkolega...

Nu daug gi tu variantu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2011 09 11, 18:19)
Gal galetum ir del manes ka grazaus istraukti? blush2.gif
Ar per pusmeti istekesiu, mane siuo metu kankina toks klausimas doh.gif Gilberta uzimta, gal pagelbesi tu? 4u.gif

Na klausimas labai abstraktus ir pavirsutiniskas... beja kazkaip dar nemoku nustatinet laikotarpio metams , pusei metui, ar dar kazkiek N+1iems metams... ir nežinau ar tai įmanoma, taprasme tiksliai nusakyti laiką ..Čia merginos kitos atsakys...smile.gif

aisku turbut nieko konkreciai i toki klausima neatsakysiu...nes klausimas niekinis, atsakymas irgi toks pats gali buti smile.gif Nepriimktie to asmeniskai

Istikro atsakymas ar jus istekeste....Kortos sako, kad ne... smile.gif artimiausiu metu nelaukia jusu vedybos.. Atsiprasau as... siaip net sako, kad esate ta kmoteris kuri nelinkusi rodyti savo jausmų arba vangiai labai... visos kortos monetos krito mazuju arkanu..apv monetu tuzas, apv monetu 6 ir monetu 4.. nu ta ,,zolotaja ruka'' is dangaus kisanti apversta ir kita korta apversta monetu 6(apskritai tas virukas dalinnatis monetasman asocijuojas buitiniame lygyje su tuo asmeniu kuris islaiko kita(tevas,mama,vyras....)biggrin.gif ir monetu ketvertas paskutinis asmuo kuris sedi ant kedes tas keturias monetas godziai apsikabines lotuliukas.gif noredamas jas isaugoti kaip imanydamas ir su niekuo nepasidalindamas

traukiau 3 kortas kaip priezasti...Krito Velnias,bokstas ir apverstas 5 lazdos biggrin.gif

o cia as gal ir nebeinterpretuosiu ir susilaikysiu...... ax.gif biggrin.gif

Gal kurios merginos gali pasiziuret ką joms rodo... nes dazniausiai panasiai kortos krenta
Atsakyti
QUOTE(Ezokvantė @ 2011 09 11, 21:21)
Ner ko cia zvengt  mad.gif as irgi daznai uzduodu daug lopselinuku klausimu  cool.gif  a be to mano galva geriau paklaust nei vaizduot kad zinai, todel as visada uz klausima, o jei buna nepatogu vadovaujuosi savo dogma - nepatogu tik kelnes per galva mautis  biggrin.gif

tu cia mane puoli lotuliukas.gif man juokas ne kad klause, o kaip atsake, siaip jau visos mokymosi istaigos prasideda nuo lopselio, tad ir klausymai lopselinukiski, darzelinukiski, mokyklinuiski, studentiski ir tada jau seka kai kas rimciau, o mes kaip zinia cia ir susirinkom mokytis 4u.gif
Man tai pirma mimtis kur koki vyra statyt tai pagal sviesu tamsu kilo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2011 09 11, 20:30)
abu vyrus sujungi į vieną stulpelį?  g.gif  o į kitą paimi plaštakę iš gatvės?  g.gif

lotuliukas.gif nu nebent lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 09 11, 20:43)

Man tai pirma mimtis kur koki vyra statyt tai pagal sviesu tamsu kilo  doh.gif  lotuliukas.gif

o čia išvis kas per naujiena- tamsų šviesų? blink.gif Chiromante, dabar jau man paaiškink prašau. g.gif
Atsakyti