Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVI

QUOTE(lilget @ 2011 09 11, 16:26)
as tai nelabai supratau ko klausi  blush2.gif

biggrin.gif atsiprasau..

Delione buvo santykiu.. koks patarimas porai: Tauriu tuzas krito... ir kokia isvada paskutine korta...Lazdu tuzas g.gif kaip jas tarpusavyje suristi..
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 11, 17:40)
biggrin.gif atsiprasau..

Delione buvo santykiu.. koks patarimas porai: Tauriu tuzas krito... ir kokia isvada paskutine korta...Lazdu tuzas g.gif  kaip jas tarpusavyje suristi..

As tai sakyciau, kad patarimas, atsimerkti ir suprasti, kad tas vienintelis zmogus yra salia, imtis daugiau iniciatyvos rutuliojant ir auginant santykius, daugiau rupintis, myleti, suprasti ir atleisti ir visa to isvada tai darni bendra ateitis, gal net sakyciau santuoka , jei aisku cia nenusisneku, bet interpretuociau butent taip blush2.gif aisku idomu ir kokios salia buvo kortos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 11, 16:40)
biggrin.gif atsiprasau..

Delione buvo santykiu.. koks patarimas porai: Tauriu tuzas krito... ir kokia isvada paskutine korta...Lazdu tuzas g.gif  kaip jas tarpusavyje suristi..

dėl viso pikto testą nėštumo nusipirkti. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2011 09 11, 17:59)
dėl viso pikto testą nėštumo nusipirkti.  cool.gif

as ir apie sita pagalvojau, bet jau nebeparasiau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2011 09 11, 14:22)
Pataisau el doh.gif taroburimai@gmail.com

Gal padeliotumet man ar as per pusmeti istekesiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2011 09 11, 16:59)
dėl viso pikto testą nėštumo nusipirkti.  cool.gif

Irgi pirma mintis butent tokia biggrin.gif

Matrica, tikrai nebutina fanatiskai "surisineti" visas kortas biggrin.gif Drasiai interpretuok jas kaip atskiras informacijas, o paskui jau pamastyk, ar ta informacija, tavo galva, priestarauja viena kitai ar ne? Matematiniu taisykliu ir formuliu cia nera ir buti negali smile.gif Bendra tendencija - jei salia negatyvios kortos krenta labai pozityvi, tai ji situacija gali pasvelninti ir atvirksciai...O konkreciai kas kaip - teks paciai mastyti smile.gif
Atsakyti
O lazdu tuzas irgi gali rodyti netiketa nestuma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TaPati_ @ 2011 09 11, 18:39)
O lazdu tuzas irgi gali rodyti netiketa nestuma?  g.gif

Gali būti viena iš reikšmių, ypač jei šalia kortos su panašia prognoze.

Nors traukant sau jau tiek buvau gražių mano akimis derinių dėl nėštumo ištraukusi, bet nei vienas taip ir nepasitvirtino. schmoll.gif
Atsakyti
opapapa biggrin.gif Gali buti ir nestumas.... ..arba vieno is partnerio labai itin dideli nora tureti vaiku, nes tas vyras ju nori..

Zinote..siandien man siandien keista tos kortos traukiasi smile.gif net nemoku paaiskinti....visos yra apverstos ir kaip traukiu tarkim matau ji uzversta yra tai viena atrodo ryskesne biggrin.gif Tai ta kuri ryskiau man sviecia ta ir traukiu.. ir siaip siandien graziai labai su jomis pasikalbejau, kad man atsakytu, pagelbetu, padetu... ir dezuteje kur jas laikau kaip atsidekojima joms saldaini idejau i vidu su popieriuku aisku:D gal ir juokinga atrodo... na bet as norejau blush2.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 11 rugsėjo 2011 - 17:56
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 11, 18:55)
opapapa  biggrin.gif Gali buti ir nestumas.... ..arba vieno is partnerio labai itin dideli nora tureti vaiku, nes tas vyras ju nori..

Zinote..siandien man siandien keista tos kortos traukiasi smile.gif  net nemoku paaiskinti....visos yra apverstos ir kaip traukiu tarkim matau ji uzversta yra tai viena atrodo ryskesne biggrin.gif Tai ta kuri ryskiau man sviecia ta ir traukiu.. ir siaip siandien graziai labai su jomis pasikalbejau, kad man atsakytu, pagelbetu, padetu... ir dezuteje kur jas laikau kaip atsidekojima joms saldaini idejau i vidu su popieriuku aisku:D  gal ir juokinga atrodo... na bet as norejau blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif

Gal galetum ir del manes ka grazaus istraukti? blush2.gif
Ar per pusmeti istekesiu, mane siuo metu kankina toks klausimas doh.gif Gilberta uzimta, gal pagelbesi tu? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rupestinga: 11 rugsėjo 2011 - 18:20
As sekmadieniais visada traukiu kitos savaites ivykiu kortas smile.gif
Idomiai krito del santykiu, bendravimo su vienu zmogumi. Tauriu karaliene, Mirtis, Bokstas. Na kaip ir kortos rodo kazkokia to bendravimo pabaiga, griuti..Bet traukiant papildoma del Boksto iskrito Tauriu 10 g.gif Susipainiojau..Nes tauriu 10 man tokia seimynine, grazaus bendravimo korta. Ar cia reiketu suprasti, kad ir baigsis grazus bendravimas doh.gif Gal kas turit minciu?
Atsakyti
QUOTE(TaPati_ @ 2011 09 11, 19:28)
As sekmadieniais visada traukiu kitos savaites ivykiu kortas smile.gif
Idomiai krito del santykiu, bendravimo su vienu zmogumi. Tauriu karaliene, Mirtis, Bokstas. Na kaip ir kortos rodo kazkokia to bendravimo pabaiga, griuti..Bet traukiant papildoma del Boksto iskrito Tauriu 10  g.gif Susipainiojau..Nes tauriu 10 man tokia seimynine, grazaus bendravimo korta. Ar cia reiketu suprasti, kad ir baigsis grazus bendravimas  doh.gif Gal kas turit minciu?

man kaip tik atrodo labai geros kortos ir kazkas naujo atrasta tuose santykiuose, kazkas persiverte apmastymuose ir visa kita 4u.gif
Atsakyti