Kai nuplesi lipduka ir lieka kliju deme, tai suprantu. O mano grazuole visa barbiu lipduku kolekcija islijavus ir ant spintos, sekcijos, stalo, lovos, palanges na visur. Ten tie lipdukai, kur kazkaip suslapina, maciau, o paskui lipdo ir trina, atrodo
Bet lieka ne kliju deme, o dazu sakyciau. Va cia tai galvos skausmas, ypac nuo medieno nugremzk tu, kad gudras

neseniai nusipirkom elektrine orkaite ji metalo spalvos ir ant jos buvo uzklijuotas didelis lipdukas, ir kai nuplesem tai liko tokia deme, bet ten ne klijai, bandziau sveis (bruzint tai nelebai noriu is tikro ir negalima) bet nieko. tai net nezinau su kuo ten nusveis!!??

Sveikos mamytes
gal kas žinote kaip išvalyti ar kuom skalbti banano dėmes is rūbelių??? Vien paprastas skalbimas nepadeda, vistiek lieka pilki taškeliai
,
būsiu labai dėkinga uz patarimus, nes gaila gražius rūbelius išmesti, galvoju gal dar įmanoma juos kaip nors "išgelbėti"

gal kas žinote kaip išvalyti ar kuom skalbti banano dėmes is rūbelių??? Vien paprastas skalbimas nepadeda, vistiek lieka pilki taškeliai

būsiu labai dėkinga uz patarimus, nes gaila gražius rūbelius išmesti, galvoju gal dar įmanoma juos kaip nors "išgelbėti"

Vd arba statybinis fenas
Vienas is dvieju

Man labai padejo ''Vanish''. Isvalo beveik viska. Na iskyrus rudis, dazus ir kt.. Bananus tai tikrai isvalo. Tik papildomai isskalauju vaikiskus rubus. Vis delto chemija.
Natūraliausia priemonė yra saulė. Bet tai tinka tik pavasarį ir vasarą. Išskalbus rūbelius padžiauni prieš saulę ir kai išdžiūsta, tai nė kvapo tų dėmelių. Vasarą daug laiko praleidžiam kaime, tai rūbai būna išteplioti visokiomis uogomis - mėlynėmis ir t.t. , tai pakabinus prieš saulę tos dėmės tiesiog išnykdavo.

Mazylio zurnale patarimu skyrelyj skaiciau, kad obuoliu demes gerai valyt uzpilus ant demes silto pieno, siek tiek palaikyt ir tuomet skalbt.Pati dar nebandziau
, tai del rezultatu - nezinau

QUOTE(Juni @ 2005 02 24, 13:14)
Natūraliausia priemonė yra saulė. Bet tai tinka tik pavasarį ir vasarą. Išskalbus rūbelius padžiauni prieš saulę ir kai išdžiūsta, tai nė kvapo tų dėmelių. Vasarą daug laiko praleidžiam kaime, tai rūbai būna išteplioti visokiomis uogomis - mėlynėmis ir t.t. , tai pakabinus prieš saulę tos dėmės tiesiog išnykdavo. 

uogu gal ir inyksta, bet bananu tai tikrai neisnyksta

Nei "Vanish", nei ūkiškas su tulžimi tos smarvės išnaikinti nepajėgūs. Maniškė pajudino piltuvėlį, kai senelis pylė gazuolį, ir kapitaliai apsipylė. Po visų skalbimų ir dėmių valymų atsisakiau ir tų rūbų, ir džinsinių basučių...
neradau tokios temos...
bet pradesiu nuo pradziu ..vakar sugalvojau apsipirkti, parduotuvej pasimatavau toki faina zalia sijonuka ir
nepastebejau, kad nuo pirsto man nuslydo pleistras(isipjoviau beseimininkaudama) , kelis kartus brukstelejau per ta sijonuka...labai nemaloni situacija.
o pardaveja nieko nepastebejo..ai galvoju vistiek reikia man ji pirk, nieko nebus..kai nuejau susimoket, tai tada pardaveja pastebejo, bet pagalvojo kad cia is anksciau buvo ar pan ir man 50proc nuolaida suteike...sako jei neivalysit, tai pakeisim i kita daikta(tai buvo vienintelis likes toks sijonas)
bandziau tas demes issklabti su kazkokiu ten valikliu, aisku liko tokie seseliai
gal zinot koki rezepta kaip tas demes isvalyt????
bet pradesiu nuo pradziu ..vakar sugalvojau apsipirkti, parduotuvej pasimatavau toki faina zalia sijonuka ir

bandziau tas demes issklabti su kazkokiu ten valikliu, aisku liko tokie seseliai
gal zinot koki rezepta kaip tas demes isvalyt????