Įkraunama...
Įkraunama...

Visos dėmės ant rūbų, baldų

Abejoju ar pavyks. Kažkur skaičiau, kad galima garais. Pripilti vonią l. karšto vandens ir pakabinti virš tų garų. Bet aš labai abejoju šiuo būdu.
Atsakyti
dar pamirsau pridurti kad madziaga- tai medvilne su elastinu ..
na nejaugi niekas nezino kokiu gudrybiu??? sad.gif
Atsakyti
O tu pasidaryk kokia nors aplikacija su oda ar siaip idomia medziaga.
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2005 03 13, 09:55)
O tu pasidaryk kokia nors aplikacija su oda ar siaip idomia medziaga.

Pritariu drinks_cheers.gif Aš savo paltuką buvau išpurvinus, niekaip dėmė neišsiėmė, tai ant viršaus ušsiuvau gėlytę biggrin.gif Visai neblogai atrodo 4u.gif
Atsakyti
SVEIKI, GAL KAS ŽINOTE KAIP IŠVALYTI RIEBALŲ DĖMĘ IŠ DOKUMENTO, POPIERIAUS? 4u.gif
Atsakyti
gal kuri mamytė susidūrė su tokia problemyte-kaip iš guminės lėlės pašalinti šratinuku nupieštą šedevrą? smile.gif mano mažoji savo babyborn lėlytės kaktą pažymėjo...visaip bandžiau praust, bet tik truputį pašviesėjo...gal žinot kokią priemonę?
Atsakyti
o su techniniu spiritu ar nebandet pavalyt man atrodo turetu isivalyti rolleyes.gif
Atsakyti
žinai, prieš metų šimtą buvau skolintą knygą apkleckinus blush2.gif , tai pirkau tokį purškiamų putų valiklį riebalų dėmėms, suveikė super, puta nudžiuvo, tapo milteliais , nupurčiau ir basta. Kaip naujas. Reiktų paieškot buitinės chemijos skyriuj, gal gali tikt skirti tekstilės valymui, nes ar bus spec. popieriui, abejoju. Be to, jei itin svarbu, paskambink į restauracines dirbtuves, pakalbėk su popierių specais. manau, patars.
Atsakyti
Maniškė paprastą lėlę flamiku apipaišė, tai jau amen. Kažkaip į plasmasę įsigėrė ta spalva. Nors tie flamasteriai nuo visur lengvai nusivalantys, o vat nuo lėlės sad.gif
Atsakyti
Trintuku nebandei? Ir lėlė guminė, ir jis guminis - turėtų kažkas gautis. Dar būna tokių "kietų" (lyg su švitrinio gabaliukais) trintukų, kur ir rašalą galima popieriuje trinti, tik, aišku, nepersistengti čia reikėtų rolleyes.gif
Atsakyti
aciu visoms uz patarimus, na reiks bandyt dar ka nors daryt jusu patartom priemonem, kad flomasteris neissivalo, tai cia jau 100 % aisku, o va tusinuka tai buvau atprausus, kai buvo kita lelyte apipaisius, tiesiog kelis kart skalbimo masinoj isskalbiau su daug milteliu ir balikliu, na o sitos negaliu skalbt, nes vidui yra mechanizmas, batarkes dedas, cia ta lelyte chou chou is zapf creation, kur verkia guguoja ir t.t tai bijau, kad isskalbus nieko nebedarys smile.gif , tad jau geriau su plemu ant kaktos, bet kalbanti biggrin.gif is tiesu tai nera didele ta "makaliuze", bet man vaizda vistiek gadina, nors dukrai tai gerai ir taip...
Atsakyti
Va dar ką radau - nors čia patarimai, kaip valyti kilimines dangas, tačiau priemonė, matyt, labiau priklauso nuo dėmės pobūdžio, o ne ant kur ji yra:

"Buitinėmis sąlygomis žmonės nuo seno naudoja vieną iš penkių svarbiausių dėmių išėmimo būdų, kurie beveik visada padeda. Dėmės paprastai valomos: vandeniu, šarminiu tirpalu, skiedikliu, benzinu ar acetonu. Tam iš pradžių reikia nusausinti dėmę, užpilti valiklio ir valyti sukamaisiais judesiais iš išorės į vidų, kad dėmė neplistų.

Alaus, medaus, kavos, kondensuoto pieno, kitų maisto produktų dėmėms išvalyti tinka šiltas vanduo su šampūno ar skalbiklio putomis. Klijus, dažus, padažus, kraują, batų tepalus, aliejų reikėtų valyti terpentinu, o tik po to šampūnu. Šratinuko tušo dėmes, lūpų dažus, nagų laką ištirpinti galima acetonu, o alyvos, deguto, smalos dėmes - benzinu. Taip pat galima naudoti ir specialius valyti skirtus aerozolius, tik reikia griežtai laikytis jų gamintojų nurodymų."
Atsakyti