Įkraunama...
Įkraunama...

Visos dėmės ant rūbų, baldų

QUOTE(Upsiukas @ 2005 04 27, 11:29)
gal kas turi ideju, kaip atplaut obuoliu demes? g.gif
Puse vaiko rubu rudom demem nuseta, viskas per obuolius...

Ir nuo obuoliu neatsiplauna? blink.gif As paprastu ukisku muilu labai gerai panaikinu daugeli demiu. Riebias demes tai Fairy naikina neblogai, bet kartais su spalva doh.gif
Mano tai, kai maza buvau, puse rubu buvo pienem sugadinti... doh.gif Labai grazios geles, mes is ju lelytes darydavom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2005 04 27, 12:29)
gal kas turi ideju, kaip atplaut obuoliu demes? g.gif
Puse vaiko rubu rudom demem nuseta, viskas per obuolius...

Ar bandei su actu arba citrinos rugstele? Internete ieskojau, tai ten buvo patarimai vaisiu demes valyti su actu ar rugstele.Tik nezinau,kaip su isisenejusiomis dememis, gal issivalys.
Atsakyti
as irgi viena patarima turiu, thumbup.gif keleta kartu bandziau tai labai puikiai padejo. tai va, iš baltų ar sviesių rūbų gerai demes isnaikina pienas. aisku kavpelis nekoks is pradziu buna, po to jau su normaliais skalbimo milteliais perskalbt reik, kad riebalo neliktu. keleta kartu bandziau, tai labai gerai padejo, ypac isimti rasalo ar tusinuku demes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 04 27, 10:24)
O kaip ishimti tepalu demes? Pasiskaiciau patarimu apie ukini muila su tulzimi, ir is forumo supratau, kad daug kam padejo, bet mano striukytes neishvale  cry.gif  gal kas zinot kitokiu priemoniu?  g.gif

Bandyk su benzinu. Aš visas riebalines dėmes su benzinu valau ir dar nebuvo taip, kad neišsivalytų.
Atsakyti
Na va, galiu pasidalinti patirtimi rolleyes.gif Nuo juodu kelniu nusidaze man bliuzke balta (na, paprasta, medvilnine), tokia melyna juosta buvo doh.gif Bandziau ir su muilu, ir su milteliais - neatsiplove, nusipirkau Ace Delicate, pagalvojau - sugadinsiu tai sugadinsiu (su paprastu Ace turejau nemalonios patirties dry.gif ). Pripyliau ant bliuzkos, palaukiau pora minuciu ir imeciau skalbti su kitais baltais daiktais ant 60'. ISSKALBE!!!! Kuo puikiausiai, nesugadino net melynu krasteliu ant rankoviu (galvojau, gal pabals, visgi baliklis). Tai dabar vos vos matosi, o buvo melynai juoda thumbup.gif
Kramtoske as dalinai pasalinau taip: imeciau i saldikli, ji susalo, pasidare tokia trupanti, tada pagramdziau ir skalbiau kaip visa kita. Bet vis tiek demele liko unsure.gif
Atsakyti
As irgi staltiese su vasku sugadinau. Lyginau su servetelem, bet riebalu deme vis tiek matosi. cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(agda @ 2005 05 13, 13:52)
As irgi staltiese su vasku sugadinau. Lyginau su servetelem, bet riebalu deme vis tiek matosi. cry.gif  cry.gif  cry.gif

tikrai labai keista, kad dėme neišnyko.Aš kiliminę dangą laaaabai "suvaškinau" bet su lygintuvu ir pop.servėtėlėm dėmių neliko.Aišku reikėjo ilgai ir nuobodžiai žaist, bet sakau, dėmių neliko.
Atsakyti
Mamkos, patarkit, kaip išvalyti pienes???????Mano mergina daugelį savo rūbelių pienių dėmėmis papuošė. Nebežinau ką ir daryti.. cry.gif
Beje, tepalo dėmes labai gerai išima mašinos variklio ploviklis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasytė: 18 gegužės 2005 - 19:22
as itepiau tepalais cry.gif gal neswt i chemine valykla ?bijau i masina kist sad.gif
Atsakyti
QUOTE(VerTa @ 2005 05 21, 13:12)
as itepiau tepalais cry.gif gal neswt i chemine valykla ?bijau i masina kist sad.gif

O kokia medziaga? Benzinu nebandei valyt?
Atsakyti
Sveikos,
Reikia jusu patarimo.Belakuodama nagus su nagu laku istepiau balta bliuze.O tas lakas dar ne bet koks o zalias cry.gif cry.gif Kaip man ta deme nagu lako isvalyti???Padekit laaabai prasau!
Atsakyti
bandyk su valikliu, acetonu ar kuom panasiu... bent jau as taip manau.. tik baisu kad ta deme nepadidetu...
Atsakyti