Įkraunama...
Įkraunama...

Visos dėmės ant rūbų, baldų

jo acetonu, jei bliuze nera sintetine
Atsakyti
acetonas,paskui paprastas skalbimas su milteliaisarba rankomis ir su milteliais,kad ta vieta pavalytum labiau ir viska matytum, gereja reikalai ar ne
Atsakyti
Man tai geriausia valėsi vaškas su paprastu spausdinimo popierium ir lygintuvu. O jei lieka riebalų dėmė, tai galima su Fairy (ar kitų indų plovikliu) patrint, palikt per naktį ir išplaut. Arba jei jau Feiris nepadeda, tai tikrai padeda Ace delicate thumbup.gif .
Atsakyti
Deginau spalvotą žvakę ir privarvėjo ant geros ir gražios staltiesės. Su servetėlėmis ir lygintuvu vašką išvaliau, bet liko spalvota dėmė (buvusios žvakės spalvos). Su "Vanish" jau ploviau - dėmė liko. Kuo dar bandyti?
Atsakyti
as vyro balta maikona su ace isploviau smile.gif nei mirkiau,nei tryniau,tiesiog idejau i skalbimo masina,ipyliau ace'o ir kuo puikiausiai issiplove. tongue.gif
Atsakyti
plaunu prieš dėdama į skalbiankę tik su feiriais (ar kitais indų plovikliais) arba ūkišku muilu nuo dėmių - net neišskalauju dedama skalbt. Su Ace tik baltus rūnus. Deja, pieštukiniai dezikai dauguma sunkiai beišsiplauna.
Šiaip reiktų dažniau skalbt, mažiau leist užnešiot (nors ir maikė dar gana švari atrodo), kitaip dėmės lieka - net jei ir išplauni gerai, tai tose vietose nuo plovimo plonėja medžiaga ir nyksta spalva - tada vis labiau matosi susipurvinimas nuo prakaitavimo.
Beje, o Ace pamažu žudo skalbiankes - paskaitykit instrukciją, ar galima pilti skysto baliklio.... Daugumoj - tai ne. schmoll.gif
Atsakyti
Vyro mama kažkada dirbo vienos gamyklos skalbykloje, tai esu girdėjusi ją sakant, kad smalą išima ...sviestas (gal ji riebaluose tirpsta), tik reikia kantrybės, na, o riebalinę dėmę pašalinti šiais laikais- viena baika (fairy tinka ir yra spec.priemonių) .
Atsakyti
QUOTE(gerda @ 2004 10 21, 00:19)

Jokiais budais negalima plaut siltu vandeniu- demes liks visam laikui.

nesąmonė schmoll.gif aš ploviau su šepetėlius, pakišusi po šilto vandens srove, o paskui skalbyklėj-ir nieko neliko. o tamsius vyro marškinius išvis, tik nugramdžiau kiek ėjo ir skalbyklėj išsiskalbė viskas. thumbup.gif
Atsakyti
Man ta pati problema. Grazuole visa striuke istepe pienemis, kai isploviau liko tokios bjaurios rudos demes. Girdejau, kad padeda citrinos rugstis, bandziau, bet nepadejo. Tikrai, gal kas patarsite, o tai striuke nauja, o dabar nors i siukslyna. fear.gif
Atsakyti
SVIESTU VALOSI GERAI . O SVIESTO DEME PATRINTI DRUSKA. GALIMA
PO TO ISPLAUTI . SEKMES .

Atsakyti
Kaip pašalinti jodo dėmes iš medvilninio spalvoto audinio? Gal kas susidūrėte ?
Atsakyti
QUOTE(Nendria @ 2005 05 29, 12:34)
Help  help.gif pienes!!!..kaip ishvalyti demes?

Siaip kiek zinau, pienes neissivalo... As maza isterliodavau visus drabuzelius, tai ir likdavo demeti. unsure.gif
Atsakyti