as manau, kad nevalyk - idomu bus parodyti, kai uzaugs. As pas teti darbe matydavau gydomus vaikucius, su laselinem, zelionkem ir pan - tai mano visos leles subadytos buvo, o blogiausia, kai vienakart pamaciau leliuka su laseline galvyteje- tai leles taip pat buvo gydomos ir liko su skylem kaktoj
Minksti zaislai tiesiog supuvo nuo injekciju, o kietosios leles kelios paliktos kaip prisiminimas
Yra Salamander valiklis baltai odai, tokia nedidele bonkute, ten tepaliukas baltas, labai gerai nuvalo
Kainos neprisimenu, gana seniai pirkausi...
Kainos neprisimenu, gana seniai pirkausi...
Mano vyras pastoviai apsipildavo ta smarve. Tai striukei, tai džinsams tekdavo, tai pabandžiau su labai labai karštu vandeniu ir feiriu. Jur labai buvo apipilta tai kelis kartus kartoti reikejo. Bet padejo. Tiesiog feiry pilti ant dėmės, dar į vandenį ir skalbti. Aisku tai daryti tenka rankomis, bet pasiteisina
Jeigu niekas nepadejo, tai bandyk su kepimo milteliais- suslapink tas vietas, pabarstyk milteliais, po keliu val. isplauk. Dar galima su soda saltam vandeny pamirkyti, arba per nakti saltam vandeny su druska. Jokios chemijos, nemanau, kad kas atsitiks audiniui ar spalvom. Deja, mano neisbandyta, as cia vel internete prisiskaiciau
O gal kas zino, ar imanoma isvalyti demes, kurias paliko... baliklis?
Turejau tokia bliuskute, sintetine, balta, labai man ji patiko. Ir netyciom sokoladu istepliojau. Bandziau plaut - neatsiplove, tai griebiausi krastutinio varianto ir uzpyliau balikliu Ace. Dabar turiu balta bliuskute su didele gelsva deme
Ir neissiskalbia
HELP!!!
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 04 24, 09:54)
O gal kas zino, ar imanoma isvalyti demes, kurias paliko... baliklis?
Turejau tokia bliuskute, sintetine, balta, labai man ji patiko. Ir netyciom sokoladu istepliojau. Bandziau plaut - neatsiplove, tai griebiausi krastutinio varianto ir uzpyliau balikliu Ace. Dabar turiu balta bliuskute su didele gelsva deme
Ir neissiskalbia
HELP!!!
Oj, su ACE reik atsargiai
O kaip ishimti tepalu demes? Pasiskaiciau patarimu apie ukini muila su tulzimi, ir is forumo supratau, kad daug kam padejo, bet mano striukytes neishvale
gal kas zinot kitokiu priemoniu?
Zinau labai gera buda svieziom sulciu, uogu dememe valyti. Dar ant sviezios demes reikia pilti virinta vandeni. Viskas labai ciki issiplauna
gal kas turi ideju, kaip atplaut obuoliu demes?
Puse vaiko rubu rudom demem nuseta, viskas per obuolius...
Puse vaiko rubu rudom demem nuseta, viskas per obuolius...
Taigi apturėjau nelaimę: deginau žvakę, o paskui, ją užpūtus, nešiau į kitą kambarį. O tas vaškas, kuris aplink dagtį skystas buvo, prilašėjo man ant viso kilimo tokiais taškais...
Gal kas žinot, kaip man dabar tą vašką iš to kilimo išimti? Galvojau, kad sustings ir nusikrapštys... Nė velnio!
Jis kažkaip įsigėrė į tą kilimą ir, kai krapštai, tai lieka baltos dėmelės...
Ką daryt?
Sveika,
tiesiog ikaitink lygintuva paimk laikrascio ir uzdejus ant vaskuotos vietos laikrasti, pridek lygintuva. Karstis atsildys vaska, o laikrastis sugers tuos riebalus. Tik daryk viska svelniai ir atsargiai, neperkaitink. Sitaip galima ir kramtomos gumos deme nuo audiniu daugmaz pasalinti, kai jau tas gumuliukas buna nuimtas.
Sekmes !
Jo ikaitink lygintuva, bet as dedu tuoletini popieriu, man kazkaip geriau isima, o jei , kaip sakai, labai itekejo i kilima, tai jei yra galimybe is abieju pusiu kilimo pakaitink, , manau turetu issiimti
sekmes valant