Įkraunama...
Įkraunama...

Visos dėmės ant rūbų, baldų

O dabar man parašykit kas ta "gulbė" g.gif skalbimo milteliai ar dar kas nors ir kokiam įpakavime būna popieriniame ar celofaniniam, nes bandžiau maximoje ieškot, bet neradau.
Tiesa, nusipirkau to reklamuojamo Vanish Oxi, tik dar nebandžiau, tikiuosi, kad nors kiek padės, jei ne, tai ir vėl būsiu tapus reklamos auka sad.gif sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritukas: 23 birželio 2004 - 22:17
Paskutini karta kiekviena karta susitepusi maziuko drabuzeli is karto merkdavau i bliuda su vandeniu ir skalbimo milteliais. Bananu nevalgem, bet visokias tyreles tame tarpe ir su morkom valgem. Kai susikaupe pakankamai drabuzeliu skalbimui, iskalbiau su Ariel + Vanish. Ir atrodo drabuzeliai visi svariai issiskalbe. biggrin.gif Seilinukai tai nelabai, bet del ju tai as nepergyvenu.Viskas gerai tik neaisku, ar nebus kokios alergijos wink.gif Darbuzeliai graziai isdziuvo kazkaip nekyla rankos antra karta juos perskalbt wink.gif Gal ir reiketu...
"Gulbes" ir as nemaciau "Maximoj".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amžina studentė: 01 liepos 2004 - 17:10
QUOTE (Cheburashka @ 2004 06 23, 10:02)
O gal kas zino,ar imanoma pasalinti kalio permanganato tirpalo deme? g.gif

sad.gif Niekuo, jis audinį išdegina sad.gif
Atsakyti
huh.gif Padėkit mamos, gal esate susidūrę, kaip nuo šviesios odos nuvalyti mėlyną tušinuko rašalą, oi mus bars tėtis mad.gif , jei neišvalysim iki vakaro
Atsakyti
Jooooo paskubekit:)))
Mums irgi buvo panasi problema ir kadangi as nebuvau pasiskaicius cia forume, tai valiau su spiritu ir aisku issivale, bet jei spalva kiek ryskesne, tai ant vatos gabaliuko lieka siek tiek tos spalvos:)))) Pabandyti galima nematomoj vietoj.
O siaip apie valyma rase temoj apie odinius baldus ir atrodo, kad kazkam pavyko su ukiniu muilu, kol dar sviezia deme
sekmes naikinant pedsakus smile.gif
Atsakyti
Ka tik prisilieciau prie šviežiai nudažyto radijatoriaus ohmy.gif Ka daryt huh.gif ? Suknele sintetine, labai patogi ir grazi. Beje, vienintele, kuria galiu dabar nešiot sad.gif . Labai prašau padėt. Iš anksto dėkoju už patarimus smile.gif
Atsakyti
pirmiausia pabandyk pabrūžinti pvz su nagų lako nuėmėju be acetono kur nesimato-kokioj siūėj ar iš vidaus kokį lopinėlį to audinio-kad jei susigadins-nesimatytų. O šiaip valoma su terpentinu, acetonu, dažų skiedikliu, bet kadangi sintetika pabandyk neutralioj, nematomoj zonoj audinio patrinti-jei audiniui nieko-bandyk ten kur sutepei. wink.gif tik atsargiai wink.gif
Atsakyti
pasidalinsiu savo patirtimi sad.gif ...mano dailininkas papaise melynu tusinuku ir as, ziople, neskubejau valyti...reziume- DEME NEISSIVALE SU VISAIS MAMU BEI DRAUGU SIULYTAIS VALIKLIAIS mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
puikiai issivalo su degtine
Atsakyti
As visai neseniai buvau istepus kelenes dazais (nesmarkiai). Isėdau ten kur nereikejo doh.gif
Tai vilti praradus nunesiau i valykla, netikejau, kad isvalys taciau padejo. Kelnes kaip naujos. Taip kad siulau tau pabandyti nunesti i valykla.
Atsakyti
Sveikos mamulytės,

Vakar mano "gražuolis" grįžo su tepalo dėmėmis ant "smėlio" spalvos kelnių. Skalbiau, bet .......... mad.gif
Gal kas žino kaip išvalyti tas tepalo dėmes???
Buciau LABAI dėkinga. wink.gif
Atsakyti
gali atsisveikint su tom kelnem sad.gif
mano vyras masina bekrapstydamas kelnes tepalais issitepe. mylymiausias tongue.gif tai po to nusipirko buteli vaitspirito ir su juo kokia valanda tryne. deme pasviesejo, bet isiziurejus dar matosi, ypac isvertus . gerai , kad tamsiai melyni dzinsai. pora kartu perskalbiau masina ir toliau devi rolleyes.gif
bet jeigu kelnes smelynes vargu ar isvalysi blink.gif
Atsakyti