Įkraunama...
Įkraunama...

Visos dėmės ant rūbų, baldų

Yra pirkti toks purskalas dervoms valyti, tai as esu vaikui ir dzinsu isemus su juo. Tik paliko didele riebaline deme. Ta tai pasalinau su ace delikate. Gaila, nepamenu pavadinimo, bet pirkom degalinej smile.gif Bet jei kelnes plono audinio, reik atsargiai, gal sugadins?
Atsakyti
g.gif Tikėsi ar ne, bet aš į automatinę mašiną įpilu FAIRY ir labai gerai išplauna. clap.gif
Atsakyti
Aliejinių dažų dėmes gerai valo benzinas/žibalas.Bėda ta, kad nuo tokio ,,valiklio" paskui lieka riebi dėmė ir dar smarvė mad.gif Tada reikia plauti benzino dėmę.
Esu taip išsivaliusi džinsus, su kuriais atsisėdau ant ryškiais žaliais dažais dažyto suolo mad.gif
Atsakyti
ziurint koks tas tepalas. as savo vezimo ratus sutepiau kad necyptu. o paskui vezima kisau i bagazine. tai mano ir kelnes, ir megztukas ir balta maike buvo tepaluoti. isploviau su ringuvos ukisku muilu su tulzimi.
Atsakyti
Aciu uz daug patarimu!!!
Ka as zinau - pridaviau ka tik i valykla - sako isima demes, tik blogai tas - IR JUS ATEICIAI ZINOKITE - negalima ka tik isteptu plauti - o as is vakaro buvau "ikisusi " i masina su ace spalvotiem!!!!!!!!
Tai sake kad labiau uztvirtina deme!!!!!!!
Bus kaip bus!!!
mad.gif Ir dar - ka as zinau ka as ten pasiimsiu - kelnes yra "Armani Jeans", bet negalima ju valyti! Pasirasiau kad pretenziju neturesiu - nes medziaga toks kaip nelygus dzinsas ir ka as zinau kas jam ten gali nutikti. Jeigu ka - kelnes uz 500 lt galesim ismesti!!!!!!!!! mad.gif

Nesijuokite tik - wink.gif
Atsiemiau is valyklos kelnes ir bandysiu su tuo ukisku muilu su tulzimi plauti - bus matyty!!!
Na o jei issiskalbs - tai kazkam..... g.gif .... liksiu skoloj!!!!!!!! wink.gif
Atsakyti
Perki purskiama wd palaikai 20 min nuplauni vandeniu uzpili ant tos vietos ace delikat ir i skalbykle ne tik tepalo bet ko demes neliks smile.gif As smala taip isimineju smile.gif
Atsakyti
As irgi skalbiau su muilu su tulzim ir iskart isiskalbe wink.gif

Vyras savo plono dzinso sviesias kelnes sugebejo kazkaip su rudim "papuosti", niekaip neisivaizduoju ka daryti, net mano visagalis muilas su tulzim nebepadeda.Gal kas ka partasit?
Atsakyti
Aciu visoms visoms uz patarimus!!!! biggrin.gif

Skalbesi mano grauolis pats su ukisku muilu su tulzimi - issiplove thumbup.gif - tik vienoj vietoj siuliukai truko!!!, nes pries tai buvau dar ace delikat uzpylusi - gal siek tiek isgrauze, o ir vyriska jega!!!! wink.gif

Tai ka as buciau pasiemusi is valyklos jei buciau palikusi - ka as zinau - nuojauta eilini karta neapgavo!!!!!!!!!!

Aciu aciu aciu!!!!!!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
Sūnus per darbų pamoką į naują megztinį pritrynė plastelino sad.gif Plaunant neišsiplovė, kuo jį iš ten iškrapštyt? g.gif
Atsakyti
Siūlyčiau pirmiausiai kišti į šaldiklį, gal dalis nusikrapštys, kai sušals. Gal bandyk muilu su tulžim, tas visokias dėmes išima - įtrink ir palik kuriam laikui, paskui kartok, kol minimaliai liks.
Niekur neradau, kaip plasteliną išskalbti g.gif
Atsakyti
O gal reiktu pabandyt isimt kaip riebaline deme - karstu lygintuvu per WC popieriu? Saldiklis gerai, jei reik nulupt gabalus, o cia visgi isigerusi deme (jei gerai supratau). g.gif
(Perspeju, tai tik pamastymas, nes kol kas dar neteko su tokia problema susidurt. O gal kas nors zino, is ko daromas plastilinas?)
Atsakyti
Tik nelygink . Ispradziu saldiklis poto muilas su tulzim arba oxi ir viskas smile.gif
Atsakyti