Įkraunama...
Įkraunama...

Visos dėmės ant rūbų, baldų

Tikiu, kad daugelis mamyčiu susidūrė su tokia situacija, kada vaikai žaisdami į rūbus prisivelia kramtomos gumos. Gal kas žino būdų, kai ją iš tų rūbelių iškrapštyti?
Atsakyti
Mano patarimas: susaldyti drabuzi saldytuvo kameroje ir tada nuskusti guma su peiliuku. Kai "kramtoske" gerai susala, byra lengvai kaip trupiniai. Jei lieka zymiu, galima paskuyi pavalyti su acetonu.
Atsakyti
as tai su karstu lygintuvu ir tualetiniu popierium isiminejau, bet deme liko sad.gif
Atsakyti
teko tokia patirtis, as valiau tetes portreta is sofos..... su zaliu flomasteriu nupiestas buvo, toks didelis ir su akiniais...nu tikroviskas.... tai isvaliau su degtine, svaria pasluoste suslapinau, tai labai lengvai issivale..... tik paskui musu tetis parejes teiravosi "ar gerei ka nors, kad taip alkoholiu namie smirda" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Saga @ 2004 10 15, 13:53)
teko tokia patirtis, as valiau tetes portreta is sofos..... su zaliu flomasteriu nupiestas buvo, toks didelis ir su akiniais...nu tikroviskas.... tai isvaliau su degtine, svaria pasluoste suslapinau, tai labai lengvai issivale..... tik paskui musu tetis parejes teiravosi "ar gerei ka nors, kad taip alkoholiu namie smirda" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Oi kaip gerai , nes mes su flomikais irgi pasipaisem ant labai neblogu rubeliu , ir baldeliu laugh.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Na, man teko iš vilnonio kilimo valyti. Tai aš ūkiniu muilu išvaliau. Nebuvo labai lengva, bet išsivalė puikiai. Dabar kita bėda - ta vieta tokia švariai žydra, lyginant su visu likusiu, kad iš karto matosi. Na bet visą kilimą tiek šveisti blink.gif Tikiuosi, nusiteps per kokį mėnesį wink.gif
Atsakyti
ash valiau ish kanapos, kuri irgi dengta gobilenu.. gal del to, kad ji sviesi- geltona, nei degtine, nei valikliu jokiu neisemiau... tik ta vieta pablukinau, o flomasteris vis tiek matosi... matyt nuo pacio flomasterio dar priklauso. sad.gif
naujas klausimas: kokius flomasterius vaikui pirkti, kad lengviau issivalytu? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, norejau paklausti, gal kas zinote, kaip issimti vyno demes is audinio? Aciu
Atsakyti
QUOTE (Letta @ 2004 10 04, 09:09)
Labai ačiū už patarimą thumbup.gif Tik dabar galvoju, kaip reiks striukę į kamerą sugrūsti? g.gif tongue.gif

Galima daryt paprasciau- palaikyti ledo kubelius ant suteptu vietu ir tada lengvai nusikrapsto, nei zymes nelieka.. smile.gif Ta guma susala ir tiesiog "atsoka" nuo medziagos.

Jokiais budais negalima plaut siltu vandeniu- demes liks visam laikui.
Atsakyti

Kokia medzhiaga idomu butu suzhinoti.

O shiaip - tai man geriausiai vanish ishimineja.
Atsakyti
O as susiduriau su morku demiu problema. Niekaip neatskalbiu morku. Maziui morku koses skaniausios, o man tai jos britkiausios, nes net jokie seilinukai negelbsti, kiekviena karta pries maitinant turiu perrengti kuo nors kad neisdirbtu geru rubu. Kaip man jas atskalbti?help!
Atsakyti
Sveikutes, gal patarsite,kaip isimti jogurto baisine deme is gobeleno, bandziau su Vanish, bet nieko sad.gif tik gobelenas siurkstus pasidare ir deme baisine liko, o sofkute nauja sad.gif Patarkite prasau...
Atsakyti