Įkraunama...
Įkraunama...

Visos dėmės ant rūbų, baldų

Ash tokiu atveju pasiimu balta servetele (labiausiai tempo tinka man, nes jos patvariausios ir storesnes) arba lignino uzdede ant demes ir lyginu su karstu lygintuvu - taips spaudziu ta vieta - dala keiciu servetele ir vel ish naujo.
Tik priklauso nuo medziagos, nes kartais visvien lieka nezymi demele.

sekmes
Atsakyti
Taip ir padariau, bet zvake buvo raudona, tai visa ta vieta liko ruzava sad.gif
Atsakyti
dabar jau tikriausiai niekas nepades - nebent gali nusipirkti kokia grazia dirbtine gelyte ir toj vietoj uzhsiuti - bus staltiese su nuotaika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0nora0: 09 lapkričio 2004 - 13:50
Jei jau visai išvalei vašką lygintuvu ir liko tik dėme, tai išimk ją balikliu, geriau kokiu lietuvišku, stipresniu. Arba visą staltiesę perdažyk rausva spalva tongue.gif
Atsakyti
na va,issitraukiau ziemine striuke is spintos, o ant jos- smalos blynas! Gal zinot,kaip ji panaikinti? Gaila butu ismesti, beveik nauja striuke.. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viksrelis: 19 lapkričio 2004 - 11:59
Benzinu arba dyzelinu. Po to bus benzino kvapas, bet jis išgaruos.
Atsakyti
Tokios ir pan. demes gerai issivalo BENZOLU (chem. formule C6H6), kuris si bei ta bendra su benzinu turi. Tik kitas klausimas - KUR butu galima jo gauti. g.gif
Kazkada vienintelis gelbedavo mano sviesias kelnes, betgi - issibaige sad.gif
Atsakyti
noreciau patarimo, turiu balta odine kuprinuke, kuo ja butu galima isvalyti. g.gif
Atsakyti
Mamytes - gelbekit - nu kazkaip nutarem su tetuku pavakarot su pica ir raudonu vyn, bet nesekmingai nusveiciau pilna taure - ir viskas ant nudazytos sviesiai geltonos sienos blink.gif
Ar zinote kokiu gudrybiu? g.gif nu kazkaip nepatogu pries namo seimininkus - mes cia nuomininkai unsure.gif
Labai labai aciu
Atsakyti
man irgi taip buvo. raudonas vynas ant shviesiai geltonos dazhytos sienos. Tai ash shvelniai suvilgiau skudureli vandeniu ir vos vos su cif patepiau, patryniau siena, paskui dar su shvariu karta. Dazhai toje vietoje truputi pasiplove, bet vis geriau, nei raudona deme.
Atsakyti
Apsidrebiau dzinsus pica, nors iskart skalbiau,
tryniau muilu su tulzim,bet demes vistiek liko. mad.gif
Patarkit kaip isvalyti? g.gif
aciu
Atsakyti
jeigu man atsitinka tokia nelaime tai as is karto ta deme valau su 'fairy' ,nuriebalintoju, kur indus plaunu ir dar nei karto jis manes neapvyle. rolleyes.gif
Atsakyti