Ash tokiu atveju pasiimu balta servetele (labiausiai tempo tinka man, nes jos patvariausios ir storesnes) arba lignino uzdede ant demes ir lyginu su karstu lygintuvu - taips spaudziu ta vieta - dala keiciu servetele ir vel ish naujo.
Tik priklauso nuo medziagos, nes kartais visvien lieka nezymi demele.
sekmes
Taip ir padariau, bet zvake buvo raudona, tai visa ta vieta liko ruzava

dabar jau tikriausiai niekas nepades - nebent gali nusipirkti kokia grazia dirbtine gelyte ir toj vietoj uzhsiuti - bus staltiese su nuotaika

Jei jau visai išvalei vašką lygintuvu ir liko tik dėme, tai išimk ją balikliu, geriau kokiu lietuvišku, stipresniu. Arba visą staltiesę perdažyk rausva spalva

na va,issitraukiau ziemine striuke is spintos, o ant jos- smalos blynas! Gal zinot,kaip ji panaikinti? Gaila butu ismesti, beveik nauja striuke..

Benzinu arba dyzelinu. Po to bus benzino kvapas, bet jis išgaruos.
Tokios ir pan. demes gerai issivalo BENZOLU (chem. formule C6H6), kuris si bei ta bendra su benzinu turi. Tik kitas klausimas - KUR butu galima jo gauti.
Kazkada vienintelis gelbedavo mano sviesias kelnes, betgi - issibaige

Kazkada vienintelis gelbedavo mano sviesias kelnes, betgi - issibaige

noreciau patarimo, turiu balta odine kuprinuke, kuo ja butu galima isvalyti.

Mamytes - gelbekit - nu kazkaip nutarem su tetuku pavakarot su pica ir raudonu vyn, bet nesekmingai nusveiciau pilna taure - ir viskas ant nudazytos sviesiai geltonos sienos
Ar zinote kokiu gudrybiu?
nu kazkaip nepatogu pries namo seimininkus - mes cia nuomininkai
Labai labai aciu

Ar zinote kokiu gudrybiu?

Labai labai aciu
man irgi taip buvo. raudonas vynas ant shviesiai geltonos dazhytos sienos. Tai ash shvelniai suvilgiau skudureli vandeniu ir vos vos su cif patepiau, patryniau siena, paskui dar su shvariu karta. Dazhai toje vietoje truputi pasiplove, bet vis geriau, nei raudona deme.
Apsidrebiau dzinsus pica, nors iskart skalbiau,
tryniau muilu su tulzim,bet demes vistiek liko.
Patarkit kaip isvalyti?
aciu
tryniau muilu su tulzim,bet demes vistiek liko.

Patarkit kaip isvalyti?

aciu
jeigu man atsitinka tokia nelaime tai as is karto ta deme valau su 'fairy' ,nuriebalintoju, kur indus plaunu ir dar nei karto jis manes neapvyle.