Įkraunama...
Įkraunama...

Visos dėmės ant rūbų, baldų

Reikejo pabandyti isvalyti su sausu putu valikliu.Neprisimenu kaip vadinasi,bet parduotuveje gali pasiklausti.Jis buna tokiam flakoneli kaip ir wc.gaiviklis.Bet jei deme senoka,tai nezinau ar pades g.gif
Atsakyti
Kiap isvalyt rukytos zuvies tauku deme is baldu apmusalu? Sos, neismanau tokiu dalyku!!!
Atsakyti
Mano mazoji tai buvo visa minksta kampa isterliojus bulviniais blynais, viska isriebalavo mad.gif . As valiau taip: Paemiau kempinele, suvilgiau spiritu ir partyniau tas isterliotas vietas, po to dar suslapinau kempinele su vandeniu ir fairiu ir dar patryniau. Jei demes neisnyksta, reikia dar pavalyti su 5 proc. amoniako tirpalu. smile.gif

Siaip tai per telika maciau, kazkoki purskala reklamuoja, kur labai gerai isima demes wink.gif

Sekmes tau biggrin.gif
Atsakyti
Gali pabandyti su sausu putu valikliu.Jo pasiklausk parduotuvese. Su juo as valydavau net biliardo stala ir nelikdavo jokiu demiu. rolleyes.gif
Atsakyti
Tas purškiamas berods Vanish Oxy gerai dėmes valo - virtuvėj turim baltas kėdes, tai visko ant jų pakliūna tongue.gif
Atsakyti
aš morkų irgi neišskalbiu.

Gal kas žino kaip išvalyti kilimines dangas? Ar galima kur išsinuomuoti plaunantį dulkių siurblį?
Atsakyti
Katinas keršydamas "pasisiojo" ant kiliminės dangos. Patarkite, kaip ir kuo geriau valyti kilimą, kad nesmirdėtų.
Atsakyti
Del vyno demiu- labai gerai isvalo degtine. Isbandyta. wink.gif
Svarbu pries tai neskalbt ir valyt kuo greiciau.
Atsakyti
arba wanish, jie lyg neblogai isema.
musu rusiukas prisimenu masinoj buvo prisisines, tai isiminejom su kazkokiu specialiai gobelenam masininiam purkstuku.
Atsakyti
Tau dar pasiseke, kad kilima, bandyk ukisku muilu su tulzim. O man vat lova smile.gif tai nieko gero.....
Atsakyti
Aš turiu triušį - valau sisiuką su Vanish oxy action, tuo pukškiamu. Dar gal Vanish carpet padėtų - tas kilimus neblogai valo.
Atsakyti
Ant staltieses uzvarvejo vaskas. Ar imanoma kokiais nors budais isimti tokia deme g.gif
Atsakyti