Mergaitės,o pavyzdžiui darant bačkutę,su kuom reikia padaryti kokį tai raštą,kad nebūtų lygus paviršius?
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 09 18, 18:14)
Kokie grazus tortai
ta astra kokia faina, o pasirodo ja ir padaryt ner sudetinga
reiks isbandyti.

o dar su riskiom elektr spalvom butu

QUOTE(Asseni @ 2011 09 18, 17:42)
mmmmm... eeeeeee... uhhhhmm..
nebuvo gaila išleisti tortą?

Papildyta:
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 09 18, 19:21)
Mergaitės,o pavyzdžiui darant bačkutę,su kuom reikia padaryti kokį tai raštą,kad nebūtų lygus paviršius?
bile kuo... peiliu, dantų krapštuku pabraižykit, jeigu neturit medžio imitacijos įspaudo.
QUOTE(pasta222 @ 2011 09 18, 18:08)

nu taip ir galvojau,kad gal klaida,bet kazkaip pabijojau ''kabintis''

o cia mano sios dienos.ne itin patenkinta galutiniu rezultatu,bet vistiek rodausi

pastilazas,sokoladas. varskinis su persikais apie 2500gr
QUOTE(Asseni @ 2011 09 18, 16:42)
Super, kiek graziu tortu, Olesta, man irgi zada ateme tokie nuostabus tortai
pasta222
, na kaip grazu, ruduo, super
As
[
Visos figureles padarytos is pastilazo dengimui, kur receptas pagal Cipciuka. Atskirai pastilazo lipdymui praktiskai niekad nedarau

pasta222

As
[
Visos figureles padarytos is pastilazo dengimui, kur receptas pagal Cipciuka. Atskirai pastilazo lipdymui praktiskai niekad nedarau
nu ne, viskas.. mirtis man - isgeriau visa valerijona namuose.. jau adrijos tortai mirtinai sunervuoja, o dabar dar Asseni prisidejo.. Pasiziuriu i tokius ir suprantu, kad per ateinanti simta metu nespesiu ismokti taip puosti..

Jusu tortukai nuostabus
Pasakykit man mergaites kuo klijuojat pvz geles prie torto denktu pastiliazu?

Pasakykit man mergaites kuo klijuojat pvz geles prie torto denktu pastiliazu?

waaaaaajjjjeeeeekuuuummmmmm, nu ir tortai
pasirodau savo bernužėlio tortą, į aplinką labai dėmesio nekreipkit, šventė namie buvo
o laiko gražiai foto pristigau

detales bent jau aš tai aisingu, degtine, šiandien neturėjau nei to, nei ano, tai amaretu paklijavau detales, kaspinus, o jeigu ir to nėra, imu gabaliuką masės, ded į švirkštą medicininį, pakaitinu mikrobangėj, gaunasi jkaršti klijai ir klijuok ką nori...

pasirodau savo bernužėlio tortą, į aplinką labai dėmesio nekreipkit, šventė namie buvo

detales bent jau aš tai aisingu, degtine, šiandien neturėjau nei to, nei ano, tai amaretu paklijavau detales, kaspinus, o jeigu ir to nėra, imu gabaliuką masės, ded į švirkštą medicininį, pakaitinu mikrobangėj, gaunasi jkaršti klijai ir klijuok ką nori...
pasta222, turtingas maišiukas ir nuostabi astra
saulės zuikuti, oho kokia gitara
Asseni, ačiū, kad suaugusius grąžini į vaikystę, parodydama nuostabius herojus, sugrįžusius iš vaikystės pasakos.
Olesta, koks fainas, kiek sagučių
saulės zuikuti, oho kokia gitara
Asseni, ačiū, kad suaugusius grąžini į vaikystę, parodydama nuostabius herojus, sugrįžusius iš vaikystės pasakos.
Olesta, koks fainas, kiek sagučių
QUOTE(@adrij@ @ 2011 09 18, 23:48)
kokie gražūs šuvų kakučiai

reik National Geographic prenumeruot

QUOTE(naitas @ 2011 09 18, 21:54)
kokie gražūs šuvų kakučiai
šuvai palieka pėdas iš keturių pirštų. wat
:

......... ir skanūs

suniukai