Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 70 tema

QUOTE(Olesta @ 2011 09 18, 06:36)
tai kad žadą vakar atėmė, traukiu, traukiu orą, visas kišenes išverčiau žodžių beieškodama ir pasimečiau kaip braškė ražienoj, kalbos dovaną atėmėt  rolleyes.gif

tu kaip medikė turėtum kišenėj visada turėti validolio,carvalolio ar dar kokių ten širdies darba gerinančių vaistų...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 09 17, 21:24)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif aš tai kai pamašiau taip išrengta savo tortą juokas nepaėmė  biggrin.gif o tik pagalvojau, nu *****a jau uošvienė bus nagus prikišus biggrin.gif o kalbant apie tortų išdraikymus....tai per mūsų vestuves, ateinam pjaut savo jau to vestuvių torto...ogi žiūrim jis JAU prapjautas..nu tai irgi pasijutau kaip škuduru gavus per veidą....panašios savijautos man čia buvo šiais dvejais atvejais smile.gif

Man irgi perskaiciu nebuvo juokinga. Gaila jusu pasidare unsure.gif , tiek darbo ideta o jie taip pasielge. As tai buciau labai ant ju supykusi. O situacija per vestuves, tai baisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 09 18, 10:16)
Man irgi perskaiciu nebuvo juokinga. Gaila jusu pasidare unsure.gif , tiek darbo ideta o jie taip pasielge. As tai buciau labai ant ju supykusi. O situacija per vestuves, tai baisi doh.gif

Gal tiesiog zmones nesuprato, kad ta mase valgoma. Geliu cukriniu irgi niekas negrauzia, nebent vaikai smile.gif . As irgi karta nesiau dovanu torta - pinigu maisa, tai visi klausia, kur tortas, sakau - va, tai isimk is maiso, galvojo, kad tikras maisas, o paskui visi baksnojo, ciupinejo ir ragavo dengimo mase.
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 09 18, 10:47)
tu kaip medikė turėtum kišenėj visada turėti validolio,carvalolio  ar dar kokių ten širdies darba gerinančių vaistų...... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

a nežinai, kad batsiuvys basas vaikšto??? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2011 09 18, 11:47)
tu kaip medikė turėtum kišenėj visada turėti validolio,carvalolio  ar dar kokių ten širdies darba gerinančių vaistų...... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man nuo dažų alergijos prašoms duot vaistų..

QUOTE(miskouoga @ 2011 09 18, 12:22)
Gal tiesiog zmones nesuprato, kad ta mase valgoma. Geliu cukriniu irgi niekas negrauzia, nebent vaikai  smile.gif . As irgi karta nesiau dovanu torta - pinigu maisa, tai visi klausia, kur tortas, sakau - va, tai isimk is maiso, galvojo, kad tikras maisas, o paskui visi baksnojo, ciupinejo ir ragavo dengimo mase.

na tiesą sakant, nebūčiau aš čion užklydus prieš porą metų, tai PATI plėščiau tuos "maišus" nuo tortų, ir man akys nežibėtų cool.gif . Pačios esat kaltos, kad padarot realistinius tortus.. žmonės gi negali viską išmanyt.. jeigu traktorists apie traktorių nusimano, tai jis maišo tikrai neės.. nuplėš irnesakyk.gif

na o dėl vestuvinio.. tai tikrai blxx.. čia reikėjo tokius svečius iš veselios išvaryt bash.gif: už prapjautą vestuvinį tortą.
Atsakyti
na tiesą sakant, nebūčiau aš čion užklydus prieš porą metų, tai PATI plėščiau tuos "maišus" nuo tortų, ir man akys nežibėtų cool.gif . Pačios esat kaltos, kad padarot realistinius tortus.. žmonės gi negali viską išmanyt.. jeigu traktorists apie traktorių nusimano, tai jis maišo tikrai neės.. nuplėš irnesakyk.gif

na o dėl vestuvinio.. tai tikrai blxx.. čia reikėjo tokius svečius iš veselios išvaryt bash.gif: už prapjautą vestuvinį tortą.
[/quote]

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

labas darbstuoles, rodau savo torciukus, pradejau visai neseniai, tai labai nebarkit biggrin.gif dar mokausi su ta mase dirbt. Tik vat turiu tokia beda - nerandu deziu niekur pirkt g.gif gal kas zino, kur Vilniuje galima jas isigyti... blush2.gif Padeklus tai ismokau is kartono lipdyt, aisku ateiti noretusi kokiu vienkartiniu rast pirkimui biggrin.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vitlij@ @ 2011 09 18, 12:30)
labas darbstuoles, rodau savo torciukus, pradejau visai neseniai, tai labai nebarkit  biggrin.gif  dar mokausi su ta mase dirbt. Tik vat turiu tokia beda - nerandu deziu niekur pirkt  g.gif  gal kas zino, kur Vilniuje

Grazus labai jusu tortukai wub.gif tik man kempiniukui koju noretusi trumpesniu, kad nereiktu taip vargsui ju persukt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 09 18, 12:00)
Grazus labai jusu tortukai wub.gif  tik man kempiniukui koju noretusi trumpesniu, kad nereiktu taip vargsui ju persukt 4u.gif

ir man tos kojeles uzstrigo,taip persisuke,kad net gaila.
as ankstesniu tai net neminesiu,bet visu labai grazus torciukai 4u.gif
Atsakyti
o man kaip tik kempiniuko kojos žaismingai atrodo smile.gif juk čia animacijos pasaulis wink.gif
Atsakyti
@adrija@ thumbup.gif be zodziu biggrin.gif

@vitalija man kempiniuko kojos ir nieko, simpatiskos wub.gif

ikeliu savo, po visu grozibiu

pinigu maisas beje tai pirmas, snikers, saldainiu mase, mmg, 2.700kg.
user posted image

gimtadienio, rafaelo, mmg 2.200kg.
user posted image
Atsakyti
pasta, labai labai gražu wub.gif
Atsakyti