Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 70 tema

QUOTE(miskouoga @ 2011 09 22, 11:30)
Atnesu pora savo darbeliu.
Zuviukas Nemo, persikinis su varskyte, pasiliazas.

Nemo labai gražutis wub.gif O kaip padarėte tuos koralus baltus kur ant torto stovi? Aplipdėte mažais burbuliukais?
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 09 21, 11:47)
Reikia patarimo

galvoju,ar reikia smeigt kokius pagaliukus ties galva?

manyčiau, kad gal ir reikia smegti, tačiau, jei žiūrėsi į galvos ir kūnelio visumą kaip į 2 aukštų tortą, tai nebūtina. Jokio padėkliuko per vidurį nedėčiau. Jei tai medutis, pjauti galima ir taip, kaip ir kitus aukštesnius torus: iki pusės, po to kitą pusę.
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 09 21, 15:08)
Biskvitus issikepu 18 cm ir 16 cm. Tepant nenaudoju jokiu formu. Apipjaustau biskvitus mazejancia tvarka jei reikia.

as dar su skyle formas naudoju - kad vidurio pjauti nereikėtų
Papildyta:
QUOTE(astatortas @ 2011 09 21, 17:58)
sveikos, mergaites, gal kuri kepete mini pyragelius-torciukus? kaip juos formuot? is gatavo torto geriau ispjaustyt ar kiekviena atskirai tept? patarkit, aciukas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(astatortas @ 2011 09 21, 17:58)
sveikos, mergaites, gal kuri kepete mini pyragelius-torciukus? kaip juos formuot? is gatavo torto geriau ispjaustyt ar kiekviena atskirai tept? patarkit, aciukas smile.gif

Yra atskiros formelės. Gaunasi labai neblogai - tokie tvarkingi. Formeles mačiau Tom Filip pard. Esu dariusi ir iš vientiso biskvito - išsikepiau kvadratinį, tada susipjausčiau - naudojau aukštesnę ir platesnę stiklinękaip viskiui (šiaip tai vargo nemažai). Tada susitepiau. Gavosi neblogai. 18 reikėjo.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 09 22, 08:30)

Wau koks maisas grazus! Toks tvarkingas tvarkingas,lb fainas!
O Nemo irgi grazutis,lb visos detales gerai sueina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2011 09 22, 09:35)
Nemo labai gražutis  wub.gif  O kaip padarėte tuos koralus baltus kur ant torto stovi? Aplipdėte mažais burbuliukais?

Koralus dariau is vynuogiu sakeliu, jas aplipdziau aisingu, konditerinio maiselio pagalba.
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2011 09 21, 20:50)
Parodysiu savo nelabai vykusi krikstynu tortuka  ....

sudomino marcipaninė masė, kuria dengti Jūsų tortukai. O kaip dngiate, ar pati darote, ar perkate kur ?
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2011 09 22, 08:50)
Yra atskiros formelės. Gaunasi labai neblogai - tokie tvarkingi. Formeles mačiau Tom Filip pard. Esu dariusi ir iš vientiso biskvito - išsikepiau kvadratinį, tada susipjausčiau - naudojau aukštesnę ir platesnę stiklinękaip viskiui (šiaip tai vargo nemažai). Tada susitepiau. Gavosi neblogai. 18 reikėjo.

as nelabai isivaizduoju apie kokius torciukus klause,nesu macius,bet ar ne paprasciau iskepti keksiuku formelese tada? ir paskui supjaustyti ir pertepti? g.gif
Atsakyti
MergickaN , puikus krikstynu tortukas 4u.gif
Miskouoga-maisas superinis, labai tikroviskas wub.gif
Raima.ma- dekuj uz patarima smile.gif Reiks megint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2011 09 22, 08:54)
sudomino marcipaninė masė, kuria dengti Jūsų tortukai. O kaip dngiate, ar pati darote, ar perkate kur ?

Namuose jos nelabai pasidarysi,o pirkti buna visose tose parduotuvese kur parduoda konditerijai viska smile.gif Bet asmeniskai dengti su ja as neapsiimciau doh.gif
Atsakyti
Va butent tokiu man reik , kaip patogiau butu gamint? keksiukai netinka- skonis t.b. kaip torto virsutinio
user posted image
Papildyta:
cia foto ne mano
Atsakyti
QUOTE(astatortas @ 2011 09 22, 09:13)
Va butent tokiu man reik , kaip patogiau butu gamint? keksiukai netinka- skonis t.b. kaip torto virsutinio
user posted image
Papildyta:
cia foto ne mano

neizlibinu lens.gif cia keturkampi ar apvalus...keturkampiu butu manau lengva padaryti,tiesiog supjaustyti torta,o va apvalus jei tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 09 22, 11:41)
neizlibinu lens.gif cia keturkampi ar apvalus...keturkampiu butu manau lengva padaryti,tiesiog supjaustyti torta,o va apvalus jei tai  doh.gif

Deja apvalus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2011 09 22, 10:34)
Mergaitės, kaip manote, ar galiu figūrėles tortui puošti (iš pastilažo lipdymui) nusilipdyti prieš savaitę? Kurs jas laikyti - šaldytuve ar kambario temperatūroje?

nors ir savaitę, nors ir mėnesį. Laikyti tamsiai, kambario temperatūroj, toliau nuo vaikų ir naminių gyvūnų. Tamsiai - kad spalvos nenuimtų saulė.

QUOTE(miskouoga @ 2011 09 22, 11:30)

girdi, kaip kliurksi ryjamos seilės.. pavydo seilės hihihi.gif gražuuuuuuuuuu wub.gif Maišo spalva ir faktūra labai gražios.. ir žuviukas super..
Papildyta:
QUOTE(astatortas @ 2011 09 22, 12:48)
Deja apvalus... doh.gif

Mačiau konditerinėse parduotuvėse pirkti tokius apvalius žiedus, su kuriais galima išpjauti norimo diametro apskritimus.
Nu žiūriu aš į šitą nuotrauką.. Astatortas.. aš Tave nuoširdžiai užjaučiu 4u.gif mesk šitą užsakymą, net nepradėk. Kuo dengsi tuos mažiukus torčiukus? Nu velniop, uždengsi. užpilsi baltu šokoladu.. bet tai ar Tau tiek sumokės, kad bent medžiagos atsipirktų. 5 - 7 litai kaip nieko už vieną pyragėlį turėtų būti, vien už darbą.
Atsakyti