Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 70 tema

QUOTE(naitas @ 2011 09 22, 12:18)

Nu žiūriu aš į šitą nuotrauką.. Astatortas.. aš Tave nuoširdžiai užjaučiu  4u.gif  mesk šitą užsakymą, net nepradėk. Kuo dengsi tuos mažiukus torčiukus? Nu velniop, uždengsi. užpilsi baltu šokoladu.. bet tai ar Tau tiek sumokės, kad bent medžiagos atsipirktų. 5 - 7 litai kaip nieko už vieną pyragėlį turėtų būti, vien už darbą.

Ale tai jau tikrai, sunki idėja ir triūso neverta blink.gif kokiu 30 tortų padaryt minimalių doh.gif
Kai man kažkada parodė tokią foto - priėjom kompromiso - tortas ir keksiukai uždengti pastilažo blynais bei papuošti, nes kitaip sakiau - ni ni ni schmoll.gif cool.gif
O kaip padaryt tą maišo faktūrą? Na tarkim jei su kokia medžiaga daryčiau, tai išsipūkuotų masė g.gif doh.gif, čia jau tik kokie spec. prietaisai gelbėja? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 09 22, 10:18)
Nu žiūriu aš į šitą nuotrauką.. Astatortas.. aš Tave nuoširdžiai užjaučiu  4u.gif  mesk šitą užsakymą, net nepradėk. Kuo dengsi tuos mažiukus torčiukus? Nu velniop, uždengsi. užpilsi baltu šokoladu.. bet tai ar Tau tiek sumokės, kad bent medžiagos atsipirktų. 5 - 7 litai kaip nieko už vieną pyragėlį turėtų būti, vien už darbą.

drinks_cheers.gif Ta pati tyliai pagalvojau....
Atsakyti
Uzduosiu klausima kuri gal jau nekarta girdeje esate del pinigu maiso. Cia toki grazuoli idejo kad net atsiziureti negaliu.rusiskai nesuprantu schmoll.gif tai nuoroda del maiso nelabai padeda. kaip apdengti maisa? Kiek suprantu iskocioji pastilaza ir apsipjauni reikiamo dydzio apskritima ir tada ant jo degi torta ir keli mase i virsu? ar kazkaip kitaip? ryt reik sesei maisa dengt ir nemoku doh.gif
Atsakyti
laba, ieskau bet dar neradau tai gal galite parasyti, kad butu greiciau smile.gif nes as cia trumpam kol maze miega smile.gif
is ko darote gyvuniukus, meskiukus ant torto? is tos pacios mases kaip ir gelytes? smile.gif
labai aciu uz atsakyma smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanelei @ 2011 09 22, 12:55)
laba, ieskau bet dar neradau tai gal galite parasyti, kad butu greiciau  smile.gif nes as cia trumpam kol maze miega smile.gif
is ko darote gyvuniukus, meskiukus ant torto? is tos pacios mases kaip ir gelytes? smile.gif
labai aciu uz atsakyma smile.gif 4u.gif

Kartais is tos pacios mases, bet dazniausiai is pastilazo lipdymui...
astatortas busite tikra didvyre toki uzsakyma padarius, bet ar tikrai po to pakankamai ivertins... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 09 22, 13:06)
Kartais is tos pacios mases, bet dazniausiai is pastilazo lipdymui...
astatortas busite tikra didvyre toki uzsakyma padarius, bet ar tikrai po to pakankamai ivertins... g.gif

o kur tos mases galimagauti? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2011 09 21, 19:28)
eik tu tai aš čia taip nemoku kaip tu, man lb patinka tavo tortukai, o kedukus dar prisiminsiu dar ilgai smile.gif

Baik jau:irnesakyk: , jau viska gerai moki good.gif
o kedukai ir man paciai sapnuojasi, tokie fainuciai isejo, kad kai atnesiau torta, tai visi pagalvojo kad kedukai pirktiniai bigsmile.gif

QUOTE(gabijux @ 2011 09 21, 19:46)

Tavo tortukai irgi labai fainuciai thumbup.gif wub.gif

QUOTE(MergickaN @ 2011 09 21, 19:50)
Parodysiu savo nelabai vykusi krikstynu tortuka  unsure.gif

Nevaryk Dieva i medi lotuliukas.gif tortukas labai labai grazus good.gif tik ciut tas celiulitas matosi, tai as i ji nekreipiu demesio, bet viskas super, ir spalvos ir lipdymas mieskiuku nuostabus, kvadratukai man visi atrodo vienodi wub.gif

QUOTE(tinulia84 @ 2011 09 21, 20:55)
Gabijux, aš tik juokauju  lotuliukas.gif  nekonkuruoju nei su viena, noriu tik kažko išmokti smile.gif man čia labai labai patinka tarp tokių meniškų sielų  4u.gif

drinks_cheers.gif as ir noriu ismokti bigsmile.gif

QUOTE(miskouoga @ 2011 09 22, 09:30)

good.gif
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2011 09 22, 11:18)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
miskouoga, kokie kruopštūs ir dailūs tortukai wub.gif
Atsakyti
erikiuxxx tavo kedukais negaliu atsigrozet vis dar wub.gif . neturiu progos kaip noriu ir as pamegint tokius grazuolius ax.gif . aisku man ne taip gausis bet vistiek noras yra rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2011 09 22, 10:50)

as dar su skyle formas naudoju - kad vidurio pjauti nereikėtų

O kam jus ta viduri pjaunat? As ismeigiu ant kiniskos lazdeles, ir nereikia nieko pjaut. Koju niekad nededu i torta...
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 09 22, 13:35)

O kaip padaryt tą maišo faktūrą? Na tarkim jei su kokia medžiaga daryčiau, tai išsipūkuotų masė  g.gif  doh.gif, čia jau tik kokie spec. prietaisai gelbėja?  unsure.gif

kam pūkuoti? Aš kartą užtikau gal IKI parduotuvėj ar tai plastmasinį unsure.gif , o gal metalinį tankaus tankaus pynimo, kaip audinys, .. padėkliuką gal unsure.gif .. žinau, kad 5 litus mokėjau.. arba kočėliuku tokiu maišinio rašto tik perbrauki per masę, ir yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanelei @ 2011 09 22, 13:38)
o kur tos  mases galimagauti? smile.gif  4u.gif

Pasidaryti paciai, receptukas virsutinej papuosimu temoj yra...o jei daryt nenorite, tai buna masiu pirk jau paruostu tiek dengimui, tiek lipdymui...cia jau kaip kam... 4u.gif
Atsakyti