Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 70 tema

QUOTE(Griaustinė @ 2011 09 22, 11:35)
O kaip padaryt tą maišo faktūrą? Na tarkim jei su kokia medžiaga daryčiau, tai išsipūkuotų masė  g.gif  doh.gif, čia jau tik kokie spec. prietaisai gelbėja?  unsure.gif

As maiso faktura darau su tokiu tinkleliu, kur floristai puokstes vynioja, jis is valo padarytas. Pirkau floristikos prekiu parduotuvej.

Va taip jis trodo.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskouoga: 22 rugsėjo 2011 - 14:00
QUOTE(MergickaN @ 2011 09 22, 13:23)
erikiuxxx tavo kedukais negaliu atsigrozet vis dar wub.gif . neturiu progos kaip noriu ir as pamegint tokius grazuolius ax.gif . aisku man ne taip gausis bet vistiek noras yra rolleyes.gif .

Gausis gausis, tik pastilaza storiau reik iskocioti, ipac paduka ciut storiau uz sonus, pirma kart tai man rankos drebejo kai klijavau, bijojau kad nespesiu ir sutrupes lotuliukas.gif bet viskas super isejo, tik tos raistukus man sunkiai sekesi lipdyti kad ligus butu, vis galiukai man nuluzdavo doh.gif
pagal si video dariau
http://www.youtube.c...h?v=kY-jKqyKynU

QUOTE(miskouoga @ 2011 09 22, 13:56)
As maiso faktura darau su tokiu tinkleliu, kur floristai puokstes vynioja, jis is valo padarytas. Pirkau floristikos prekiu parduotuvej.

Va taip jis trodo.

Ar brangiai kainoja ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 rugsėjo 2011 - 15:27
QUOTE(naitas @ 2011 09 22, 12:18)
Mačiau konditerinėse parduotuvėse pirkti tokius apvalius žiedus, su kuriais galima išpjauti norimo diametro apskritimus.

tokius turiu žiedus, puikiai jie tiktu ir čia, aš sumuštinukams ir mini picoms juos naudoju pagrinde biggrin.gif jie yra trijų dydžių 4u.gif

čia ne reklama schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 09 22, 11:53)
Koralus dariau is vynuogiu sakeliu, jas aplipdziau aisingu, konditerinio maiselio pagalba.

Na bet ir sumanumas bigsmile.gif Na turbūt niekaip nesugalvočiau vynuogės šakelės panaudoti. Atrodo tai labai gerai smile.gif
Atsakyti
Labukas merginos ,na jusu groziai,jus cia kaip kokiam konkurse,vieni uz kitus ir kiekvienas savaip grazus,dziaugiuosi uz jusu tokius sugebejimus...Pries kelias dienas net susirasiau nikus irnorejau smulkiai pacituoti torciukus,rasiau rasiau,sast kompas ir uzluzo......Tai dabar tik bendrai galiu pasidziugti uz jusu visu sugebejimus...
Atsakyti
Jau negaliu atsisakyti , pervelu verysad.gif teks vargo jauciu daug su tais pyrageliais, o kiek jie rimtai kainuotu? neisivaizduoju lotuliukas.gif Gal kuri jau esat darius ?
Atsakyti
perziurejau dar kelis puslapius kur buvau praleidusi Erikiuxxx be komentaru krduksi kokd torciukas....
Edita.edita Las Vegas tortas nerealus...ir dar kazka norejau parasyti backute ir tortas su meskuciais labai mielas,o dae Nemo mano dickis maniau kad pirstus i kompa sukis pamates sake wau (o tai reiskia labai jau grazu )
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 22, 15:00)
Ar brangiai kainoja ?

Nebrangiai. 10 ar 12 litu, nepamenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskouoga: 22 rugsėjo 2011 - 18:17
QUOTE(sypseneleee @ 2011 09 22, 17:01)
perziurejau dar kelis puslapius kur buvau  praleidusi  Erikiuxxx be komentaru krduksi kokd torciukas....

aciuks.gif

QUOTE(miskouoga @ 2011 09 22, 18:17)
Nebrangiai. 10 ar 12 litu, nepamenu.

aciuks.gif
o kokio didzio gabalelio reiktu pirkti mazdaug ?
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2011 09 22, 14:51)
Pasidaryti paciai, receptukas virsutinej papuosimu temoj yra...o jei daryt nenorite, tai buna masiu pirk jau paruostu tiek dengimui, tiek lipdymui...cia jau kaip kam... 4u.gif

labai dekui pameginsiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=astatortas,2011 09 22, 10:13]
Va butent tokiu man reik , kaip patogiau butu gamint? keksiukai netinka- skonis t.b. kaip torto virsutinio
user posted image

Labas , kaip jau minejo merginos, situ pyrageliu kainos tai jau tikrai turetu buti net ne keli litai o keliasdesim uz vieneta . Kazkada veina dalyve buvo idejusi tokiu butent pyrageliu kainas viename uzsienio saite , va pasikartosiu http://www.maisiefan...akes.html#mini1 manau uz tokia kaina galima dirbti g.gif o uz pigiau tai gerai pagalvoti g.gif

Atsakyti
misko uoga, nuostabus zuviukas Nemo wub.gif ir maisas pinigaiciams thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti