Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės darbo užmokestis

QUOTE(Bulve @ 2006 06 07, 06:03)
Jaučiuosi labai kvailai, nes sutikau auklei mokėti labai daug, o dabar graužiuosi, kad jos nepažįstu ir paprasčiausiai bijau, kad neskriaustų vaiko ir neapvogtų, nors rekomendacijas ji turi ir su vaiku iškart bendrą kalbą surado... verysad.gif Ieškojau juodųjų auklių saraše ir savo siaubui radau kažkokią Vidą iš Vilniaus, bet nežinau, ar tą. Gal kuri iš jūsų turi daugiau info arba pati yra apie ją ką nors skelbusi???

Bulve, filmuok arba irasinek - jei jau moki didelius pinigus, tai turi pilna teise tikrinti, ar vertai tuos pinigus moki. Cia kazkurioj temoj kazkas is vienos firmos paskelbe savo tel nr ir el pasta, kad nuomoja kameras, diktofonus.
Sekmes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2006 06 07, 10:02)
blink.gif  Iš kur tu čia ištraukei?  g.gif  blink.gif

Nu gal aš ko nesuprantu, bet 70% atlyginimo mokama iki vaikui sueis metukai, o po to tik pašalpa (93 lt su centais) mokama g.gif Tai taipir gaunasi, kad lieka tik tėčio atlyginimas plius tie 93 lt. Nu ne kas...
Atsakyti
Sveikos, kaip manote, kiek reikėtų mokėti auklei, prižiūrinčiai dvynukus.?Gal kas turite patirties? Pa,reigos - tik vaiku pirežiūra. Vaikai dar nevaikšto.
Atsakyti
Mano vyro giminaite dirba aukle Maskvoje ir gauna 4 eurus/val. ir ten tai normalios kainos. As pati sutikau priziureti berniuka uz 4 lt/ val., nes man ir tai nemazi pinigai rolleyes.gif Ir pazistu kaimyne pensininke, kuri priziuri vaikeli nuo metuku savo namuose, kartais ir sestadieni (kai teveliai apsipirkti ir pailseti i koki Akropoli isvaziuoja) ir i men. gauna 400 lt ir dar baisiai patenkinta lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai reikėtų patarimo - kiek priimta mokėti auklei Vilniuje, prižiūrinčiai vaikelį savo namuose?.. Domintų ir valandinis, ir mėnesinis "tarifai". Mergytei - pusantrų metukų g.gif
Atsakyti
man ir tai dabar aktualu. girdejau, kad Vilniuj auklem moka 800 Lt.
Atsakyti
man moka 4 lt val., priziuriu 7 men. berniuka savo namuose. Pati tokia kaina pasiuliau ax.gif
Atsakyti
Mes mokam 4,5 Lt val
Atsakyti
man moka 5 Lt/val smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms atsakiusioms 4u.gif Pradžiai sutarėme su aukle valandinį atlygį - 5 lt. Pirmas įspūdis buvo labai geras, auklė ir man, ir mažajai patiko. Taigi, norisi, kad ir ji, dirbdama su mumis, liktų patenkinta...
Atsakyti
ojojoi,na ir kainos,nusprendziau,dirbt neisiu,nes neapsimoka,kiek sumokesi auklei,o paciai visai nieko neliks.tai va palauksiu kol bus didesne gales eit i darzeli,tada eisiu dirbt.dabar paprasciausiai nenaudinga nei man nei mano nmazutei
Atsakyti
QUOTE(patricija.g @ 2006 09 17, 09:32)
ojojoi,na ir kainos,nusprendziau,dirbt neisiu,nes neapsimoka,kiek sumokesi auklei,o paciai visai nieko neliks.tai va palauksiu kol bus didesne gales eit i darzeli,tada eisiu dirbt.dabar paprasciausiai nenaudinga nei man nei mano nmazutei

Patricija, ar tu vilnietė?.. Tokios kainos Vilniuje, bet kituose miestuose, tikiu, tikrai mažai kas 5 lt per valandą moka...
Be to, jei dirbi visą dieną fiksuotą valandų skaičių, dažniausiai auklei moki ne valandinį, bet mėnesinį atlygį.
Atsakyti