Ir pasitaikė taip, kad viena mano pažįstama patapo ta platintoja. Taigi teko išklausyti paskaitėlę, koks tai geras daiktas.
Iš esmės esu baisingai nusistačiusi prieš tinklinius marketingus, man jie visi asocijuojasi su smegenų plovimu. Taigi norėdama atremti tos pažįstamos argumentus tiesiog įlindau į internetą paieškoti, kame čia išdūrimas. Ir... neigiamų atsiliepimų nerandu.
Lietuviškuose puslapiuose - viskas aišku, kiek supratau, jie Lt visai neseniai dar veikia. Rusų puslapiuose - krūva neigiamų atsiliepimų apie jų pardavimo būdus ir įkyrius konsultantus, bet apie patį produktą - jokio blogo žodžio. Anglų kalba - išvis nieko nerasta, matyt, į tas rinkas jie nelabai skverbiasi.
Iš esmės tai, kad šis prancūzų produktas pardavinėjamas Rusijos rinkoje ir, kiek supratau, tik vangiai siūlomas Europoje, jau savaime verčia suklusti. Visi žinome, kad Rusijoj apgaudinėti ir išdūrinėti lengviau. Bet stebina - gi tokie aktyvūs jų blogeriai, negi niekas neišsidūrė ir neaprašė to?
Žodžiu, domina, gal jau yra bandžiusių Lietuvoje? Ar tikrai jaučiasi poveikis? Nes jei ir toliau taip nerasiu neigiamų atsiliepimų - imsiu dar ir susigundysiu nusipirkti tą stebuklingąjį buteliuką už beveik 300 Lt