Sveiki visi.
Stoju i gretas vartojanciu si produkta. Esu Ne Paltintoja, o Vartotoja, cia parasau tam, kad nesumastytu kuri apsaukt anksciau laiko, jog kazkam kazka noriu parduot ar isiulyt
Nezinau nuo ko cia pradet, kad neissiplest labai, nu nemoku destyti siauriai ir aiskiai minciu, tai mano baisingas minusas, bet pabandysiu, nu ir aisku nelabai norisi viesai "skalbti" savo sveikatos problemas.... Todel atsiprasau is anksto, jei gausis ilgas tas mano postas, (jauciu nesigaus man nieko trumpai isdestyt...

)
Zodziu pries du metus (sausio 29 d. bus lygiai du metai) buvau operuota, pasekmes (nors ir iki sios operacijos sveikata buvo..... nesiplesiu...) ogi visai pradejo streikuoti hormonai, sirdis, zarnynas (su pastaruoju kovoju jau nuo 1992 m, teko ir operuoti tais metais)organizmas pradejo nebeisissavinti kalcio, "isvaro: cali, per tris men po operacijos, pasidarius tyrimus rado ostoopenija. Del hormonu sutrikimu teko gerti ir L-Theanine, jau net nesiplesiu del kitu savo problemu sveikatos kokie organai dar pazeisti pas mane ir kokius vaistu nuo ko geriu. Zodziu pradejau "griuti" zaibiskai, daktarai.... nu ka daktarai, kiekvienas su savo vaistais, papildais ir t.t., visu piliuliu dozes pasidare erzinancios ir varginancios, (vieno karto papildu ir vaistu doze susidare iki 8 tab, kartais ir iki 10 tab) pradejo jau ir skrandukas nebeatlaikyt tokiu doziu, visgi dienos norma gaudavosi arkline, kad ir vien is papildu/vitaminu. Lopai taip sakant viena, subyra kitas... nu ir ka... daktarai tik keite vaistu, vitaminu ir papildu pavadinimus... tiek ir tegalejo padet ir patart... aciu ir uz tiek

, nes "priverte" mane pacia dometis ir rupintis savo sveikata, o ne aklai pasikliauti israsomais receptais ir vaistais, ir aisku savo pinigine .... jau net nesakysiu kiek as isleidziau visiems vaistams, vitaminams ir papildams, nes GEDA, pilna to zodzio prasme
Kadangi prie visu vidaus organu turiu bedu ir su stuburu, tai pirmaji "spyri i subine" gavau is medikes, kur lankau gydomuosius masazus bei baseina.
Aisku kaip ir moterys, plius darant masaza, nugis pasikalbi, kadangi turejau ant sedimosios toki "daikta" isaugusi ..., (nzn kas ten ir kaip tai ivardinti) tai kol nebuvo isoperuotas, tai vis toks automatiskai pasiteisinimas buvo, kad mano organizmas linkes i auglius, cistas ir t.t., nes nu ta sedimosios dalis darant masaza matydavosi, nu ir kas be ko... visi klausia kas tai?? nu tai ir "teisinausi"
Tai va Mielosios, pirmas jos pasakymas (palyginti gan grubiai, be gailescio ir manes guodimo) Kad moteriske (cia man) pirma Issivalyk organizma nuo visokiu brudu, neesk beleko, tada nereiks ir verkti, kad puola visokie augliai...
Zinokit pasidare geda, nes musuose gi jei jau pasako Organizmo valymas, nu tai daugumai (kas tuo giliau nesidomi, tame tarpe buvau ir as) kad tai Svorio metimui (nu manes as skaiciau tas visai neturi liesti, nes po visu situ bedu (nors ir taip niekada nebuvau stora, net ne apkuni) sveriu 54kg), o kad tas organizmo valymas reikalingas isvalyt nuo viso brudo visu pirma ne del svorio, o del savosios sveikatos, sito kazkaip daugelio smegenys nesuvokia... kad butent visu pirma visos bedos del uztersto organizmo, kuri tersiam ne tik mityba, bet ir vaistais, rukymu, alkoholiu ir t.t.
Mums lengviau yra prisipirkti kremu veidui (rasau aie veida, nes paciai taip yra), gerti arkliskas dozes vitaminu ir papildu, bet pasidomet ir pasigilint... deje... pradedam tuom tik tada, kada nebelieka iseities, kaip pradedi pats saves nebekesti uz toki vaistu doziu vartojima, kaip nebezinai koki krema tepti ant veido, kaip prieini riba,nes nervu sistema taip subyrejus..., kad atrodo gertum jau kad ir karves kaka padaryta... tai pradedi ieskot iseities ir dometis
Kaip ir rasiau pradzioj, nu nesigauna man trumpai

, todel skyrsiu i kelis postus savo rasliava, kad zmogui besidominciam Baobablife produktu ir ieskanciam per google paieska, nereiktu skaityt viso mano romano...
Papildyta:Taip atsitiko ir su manim, apie baobabo vaisiu nauda jau buvau girdejusi, manes niekas neikalbinejo, niekas nesiule platinti, as pamaciau tik produkto bonkute (kadangi dar ir "zabala", tai pasitikslinau garsiai ar cia tikrai tai ka manau esant, buten Baobao vaisai,) net neklausiau tiesa pasakius kainos

nes man jau sakau, nebeatrodo brangu niekas, perdaug as sukisau per si laikotarpi pinigu i ta savo sveikata ir paieskas, tiesiog matyt jau pripratau prie to. Iskart pasakiau
as jo Noriu, aisku is manes pradejo juoktis

, geraja prasme juoktis

, nes matyt tokiu kaip as, nera tiek daug, kad vien pamacius baobabo vaisiu nupiesta ant buteliuko pasakytu kad as jo noriu
taigis, nusipirkau ir as

, zinot, jei buciau pries pirkima zinojus tiek, kiek zinau dabar apie si produkta, nugis tikrai buciau sau pasakius, kad tiesiog pagauta masinio bumo emiau ir nusipirkau (nes atsiliepimai tai tikrai vien tik patys paciausi, cia jau kaip pasidomejau ta suzinojau

), bet kadangi atsitiko atvirksciai ir tik parsinesus namo ir ilindus i google radau ne tik daug daug info, bet ir sia tema, paskaicius jusu postus, as taip pat pradejau dvejoti
kadangi esu bjauraus budo, kodel bjauraus, nes nemegstu nei kaip mane ikalbineja, nei kitus ikalbineju. Nepakenciu perdeto siulymo ir niekada niekam nesiulau per prievarta, info dalinuosi, jei ta info verta demesio, dalinuosi ir pastebejimais, gautais rezultatais ir t.t. Todel pries kazkam kazka garsiai sakydama, noriu buti tikra, kad kalbu tiesa ir neisdurineju zmoniu
Tai bandau ir jums atsakyti i tuos klausimus (nes tik jusu deka i juos gilinausi, info savaite laiko ieskojau) kodel sis Baobablife produktas daro toki Stebukla, kaip cia jau visi giria ji. Nes as sakau, ir be masiniu pagyrimu ji nusipirkau, nes kaip dabar jau tiek info turint, tai tik pasirodo viena ausim buvau girdejusi apie baobabo vaisiu nauda,ir ne tik pasirodo vaisiu, bet ir viso baobabo medzio nauda isgaunama, cia jau ne mano ismyslas, o pasauliniu laboratoriniu tyrimu, kad rasau ne is lempos, apie tyrimus, imetu iskart ir medziaga, ka jau rastumet visos jei ieskotumet
taip kad kas liecia europa tai prasom pasiskaityt, kad cia man nereiktu perpasakot, kodel nereik jokiu leidimu siam produktui

(nu parasysiu trumpai kas tingesit ziuret, juk labarotarija priklauso Europos sajungai, tai apie kokius dar papildomus leidimus mes galim kalbet
cia apie pacia laboratorija:
http://www.youtube.c...h?v=A5YR-Ue6eEkcia paziurekit ka sneka pats Arkopharm laboratorijos direktorius:
http://www.youtube.c...feature=relatedhttp://news.bbc.co.u...ews/7506997.stmkas liecia JAV:
http://www.nutraingr...ngredient-in-USDabar apie prancuzu Colors of Life kompanija, ji vienintele turi teises i sio produkto gamyba ir pardavima, nes NUSIPIRKO sio produkto formule. As esu radusi sutarti sudaryta su Maskvos, Ukrainos ir Kazakstano rinkom
Kuria rinka pasirinkti pirmiausia, cia velgi kompanijos ir jos analitiku reikalas, tas musu turetu tikrai nejaudint. Kad i ateiti ji issiples ir likusiose rinkose, as tuo net neabejoju
Kodel pirma Rusijoj (pasikapsciusi as jau zinau ir ne del rinkos kodel, bet cia sakau, jau ne musu rekalas), nes begalo didele Rinka
Koks bebutu geras produktas, visos kompanijos, visos valdzios, visu pirma ziuri naudos sau, nu bukim biedni bet teisingi, net mes patys, jei kazka darom, kad ir numezgam megztini (juk siulu mes negaminam, beje net nesidomim taip giliai kur jie pagaminti, pasitikim tiesiog etiketej kas parasyta) bet numezgus ji parduodam ir tikimes is to gauti pelna, juk ne labdaros organizacijos esam..., tai jau kas liecia tinklinio marketingo, nu nesikabinekit, gal perdem ikyrus atstovai yra tinkilio marketingo, bet juo uzsiima dabar visi, net ir musu Bite, Tele2, Omnitelis ir t.t., nes as ju kitaip kaip "Platintojai" irgi negaliu pavadinti, su savo ikyriais skambuciais (beje, iskurt tel nr atkasa, juk nepakabine esam savo telefonu numeriu ant kiekvieno stulpo)
Bet bent jau negalim burnoti ir keiksnoti platintoju,kurie atstovauja tinklini marketinga, kad susiranda tavo numeri ir skambina bet kam, bet kuriuo paros metu ir ikyriai siulo.
Ups... nukrypau nuo temos, todel griztu atgal prie Baobalife produkto ir Color of life Bio kremu (apie kuriuos as nelabai daug ten gilinausi, bet jauciu reiks ir apie juos pasigilinti

tiesiog is smalsumo, o gal kada ir susigundysiu isigyti, kaip sakoma Niekada nesakyk, Niekada

)