Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (7)

as tai labiausiai bijau pragulu,nes ji guli ir guli. jai taip geriausia.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2012 10 11, 11:49)
Tai šnekų turbūt bus iš mano brolienės pusės... Mat namo "man labai reikėjo, turbūt norėjau pasinaudoti situacija, kad mama serga" blush2.gif , dabar dar globėja jei būsiu... Dieve Dieve,  jaučiuosi jau dabar purvinai, o daryt kažką tikrai reikia ir greičiau...

Net negalvok apie jokias brolienes. Nenusileisk iki jos lygio, būk stipri. Tos stiprybės reikia dabar, reikės ateity.

QUOTE(kabarksta @ 2012 10 11, 13:47)
O vakar taip širdį suspaudė, kai pati savęs nuotraukoje nepažino, kur stovi kartu su tėčiu. verysad.gif 

Liūdna, žinoma. Nesigraužk, kad nesusivaldai, jei galėtum, juk susivaldytum. Kiek įmanoma pailsėk.

QUOTE(Garmina @ 2012 10 11, 16:32)
Buvo ir pas mus panašus atvejis, ji atsistojo prieš didelį veidrodį ir ašarodoma pradėjo šaukt "žiūrėk kokia boba mano megztuką apsivilko, atiduok".
Taip keista, megztuką pažino, o savęs ne.
Nei juoktis, nei verkt

Nepyk, bet labai juokingai ji čia pasakė lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip, mergaitės, būna mums sunku, bet laikykimės, pasiguoskim čia smile.gif .O kai jau labai būna sunku, pabandykim pažiūrėti ir iš kitos pusės kaip nors, savęs taip pat nepamirškim karts nuo karto palepinti (ar tai masažu kokiu, ar tai miela dovanėle sau, ar kokiu skanumynu (čia jau kas ką mėgstam)). O svarbiausia atraskim laiko paisėti smile.gif .
Atsakyti
sveikos... is kur esat?? gal kaimyniu atrasime...
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2012 10 14, 11:29)
sveikos... is kur esat?? gal kaimyniu atrasime...

Utenos rajonas, vienkiemis biggrin.gif
Atsakyti
sveikos... na kaip judat krutat i prieky??
mes is jonavos esam.
Atsakyti

sweikos mes esam is marijampoles biggrin.gif
Atsakyti
Mes iš Panevėžio smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2012 10 15, 09:25)
sveikos... na kaip judat krutat i prieky??

Žemyn verysad.gif
Atsakyti
sveikos.. oi negerai kaip,kad zemyn, geriau jau tiesiai linija eitumete....
mes taip pat,nei blogiau,nei geriau.
Atsakyti
Jungiuosi į jūsų gretas.... galima ?
Labai daug ko nežinau. eisiu skaityti temą nuo pradžių kad sužinočiau. Ryt jau bandysiu priregistruoti pas savo gydytoją ją ( anytą), kad man paprasčiau būtų jai vaistus išrašyti. Bandysiu prašyti kompensuojamų pampersų, nes kai šiandien nuėjau į vaistinę ir išgirdau kainą tai vos neatsisėdau... Ir dar va vakare laukia didelis darbas tuos pampersus jai uždėti... Baisiai jau protestuotoja ir užsispyrusi ji.... Praustis- Ne, Švarių rūbų - Ne, pampersa - gi nereikia... nors klynas šlapias ir kvapelis...
et... unsure.gif
Atsakyti
manau dauguma protestuoja. pas mus ir kai reik maudytis nenori, kai reik perengti nenori.... bet susitariu, sakau reik ir kalbos negali buti...
Atsakyti