Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (7)

Kokie auksiniai paguodos žodžiai, Bespalve 4u.gif .
Va tikrai čia randu paguodos žodžių, kurie dar trp teikia vilties kad nėra gal taip blogai. Paskutinias dienas burbuliuoju ant savo brolio(na tą namą, kurį ale aš būčiau pirkusi sau ir mamai - ir jam dalį teisiškai siųliau" paimt"., tai ne, jam nereikia taip, jam reik pinigų iš dabartinės dalies... ) Tai va ir bambiu name savo vyrui, kad tokia situacija, o tas nori kažko, o pats išvis pas mamą nesirodo, net neskambina man pasiklausti kaip ji laikosi blush2.gif . Jokios nei moralinės nei finansinės pagalbos. Tai mane labai veikia psichologiškai, jau nežiūrint to kas su mama darosi. Bet pasiburbuliavau ir kažkaip laikysiuos toliau, bandysiu ieškot kitos išeities. Galvoju reikia po trp mamos kambarius kažkaip tvarkyt ir ten kraustytis. Nes pavargstu baisiai nuo važinėjimų, kurie gaunasi tokie beprasmiški tiek laiko tiek finansine prasme. O auklės samdyti nėra iš ko ir mano mama jos neįsileis, o ir mūsų situacijoj aš daugiausia žinau kas tinka ir ko mamai reikia. Tai kad stengsiuos nusiramint ir gyvent toliau. Ačiū Jums 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2012 10 10, 01:17)
Kokie auksiniai paguodos žodžiai, Bespalve 4u.gif .
Va  tikrai čia  randu paguodos žodžių, kurie dar trp teikia vilties kad nėra gal taip blogai. Paskutinias dienas burbuliuoju ant savo brolio(na tą namą, kurį ale aš būčiau pirkusi sau ir mamai - ir jam dalį teisiškai siųliau" paimt"., tai ne, jam nereikia taip, jam reik pinigų iš dabartinės dalies... ) Tai va ir bambiu name savo vyrui, kad tokia situacija, o tas nori kažko, o pats išvis pas mamą nesirodo, net neskambina man pasiklausti kaip ji laikosi blush2.gif . Jokios nei moralinės nei finansinės pagalbos. Tai mane labai veikia psichologiškai, jau nežiūrint to kas su mama darosi. Bet pasiburbuliavau ir kažkaip laikysiuos toliau, bandysiu ieškot kitos išeities. Galvoju reikia po trp mamos kambarius kažkaip tvarkyt ir ten kraustytis. Nes pavargstu baisiai nuo važinėjimų, kurie gaunasi tokie beprasmiški tiek laiko tiek finansine prasme. O auklės samdyti nėra iš ko ir mano mama jos neįsileis, o ir mūsų situacijoj aš daugiausia žinau kas tinka ir ko mamai reikia. Tai kad stengsiuos nusiramint ir gyvent toliau. Ačiū Jums 4u.gif .

Labas 4u.gif
Aš irgi turiu mamą po insulto, tai ji nekalba, nevaikšto. Ir 1,5 metų jau taip doh.gif
Tai mes irgi išsikraustėm pas ją, nes važinėjimai davedė iki negaliu... Bet dabar važinėjam iš ten į darbus, vaikus vežam į mokyklas, darželį... Vėl ant ratų...
Geriausiai būtų, kad artimieji nesirgtų 4u.gif ir mes galėtumėm savo gyvenimus gyventi...
Atsakyti
Kaip gerai, kad galima kažkam pasiguosti, tam kas tave supranta.
Kažkaip net lengviau darosi

Laikykimės mergaitės, viskas, kas vyksta gyvenime, nevyksta šiaip sau.

Kiekvienas įvykis ir kiekvienas asmuo į mūsų gyvenimą įsiveržia dėl tam tikros priežasties. Nėra jokių atsitiktinumų! Pasaulis – tai milžiniškas radaras, kuris stebi, ko reikia mūsų tobulėjimui, o paskui siunčia šį tobulėjimą skatinančius įvykius ir žmones. [R. Sharma]
Likimas Tau siunčia Gerus žmones, kad panorėtum tapti geresne,
Protingus ir Kūrybingus - kad taptum tobulesnė,
Blogus - kad atkreiptum dėmesį ir nesielgtum taip, kaip jie.
Tačiau visi jie reikalingi būtent TAU...
Atsakyti
as tai skaitau ir semiuosi is jusu.... ir zinau kad laukia pablogejimas musu,tikiuos dar negreitai. mociutes namas sunui priklauso,as zodziu nieko negaunu, nors ja ir priziuriu. bet man ir nereiks, nesidraskau nieko... atvaziuoja sunus aplanko, bet tik tiek. o dukra mano mama,pijoke. jai niekas nerupi,nei mama,nei mes. su ja zodziu nebendraujam... tai vat taip....
Atsakyti

perskaicius viska suprantu kad neatpazinimas savu tai visas slegia ax.gif mano tete ir manes neatpazysta, mane laiko savo zmona ir vis lauke dukros gryztant is kazkur o kaip pasako jus galit man arbatos padaryt ar vel ten ko ismusa is veziu biggrin.gif bet as pasikalbejus su gydytoju cia sako normalu ir jus nesinervuokit , gyvenkit tokia pacia rutina ir viskas nes kitaip nieko nebus ,jau dabar nieko neimu i galva kaip yra taip gerai kad dar tik nepablogetu.... buvom teismo ekspertizej tai dabar laukiam teismo saukimo del tetes globos ax.gif 4u.gif pavargau nuo visu valdisku namu bet ka darysi reik syki susitvarkyti viska g.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgyyyta @ 2012 10 10, 11:18)
.... buvom teismo ekspertizej tai dabar laukiam teismo saukimo del tetes globos  ax.gif  4u.gif pavargau nuo visu valdisku namu bet ka darysi reik syki susitvarkyti viska  g.gif  ax.gif  4u.gif

o kodėl globa per teismą?
Atsakyti
nes globa tvarkoma per teisma, zadu as veliau ir tvarkytis, db nematau prasmes kolkas...
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Senokai nebuvau pas jus....jau du menesiai kaip palaidojau savo teti.....uzgeso ligonineje su 41,5 temperatura...uzsidege smegenys....dar iki siolei save grauziu,kodel nepabuvau ilgiau pas teti,nes man tik isejus po valandeles jis numire....O gal jis lauke,kad as iseiciau???
Atsakyti
O tai jei globą tvarkyti teismo keliu - ar vaikas gali būti tėvo ar mamos globėjas? Kaip einu kryžiaus kelius per pichiatrus, šeimos, invalidumo tarnybą, soc. paramos skyrių, na neduoda man tos nuolatinės saugos. Tik priežiūrą gaunam. Tai net darbo stažas man neeina su ta pažymą. O man soc. paramos skyriuj sakė, kad jei globą tvarkyčiaus teismo keliu, aš savo mamai globėja būti negaliu. Tik kas liečia parašų dėjimo jos vardu sako ši situacija man pagelbėtų. O globėją skirtų visiškai svetimą žmogų, kuris turbūt gautų tuos slaugos pinigėlius, jei prižiūrėtų... Na man tai išvis čia tokia makalynė , nieko jau nežinau kaip iš tikro, nes visose tarnybose siunčia vieni pas kitus ir konkrečiai nieko. Kaip galima mano mamai skirti globai jai svetimą žmogų? Man tikrai nedaeina. Ir nėra tokio(giminaičių) ir jie juk (jei būtų) ne viską žinotų kaip geriau mano mamai...
Dar galvoju artimiausiu laiku pas notarę mamą nuvežt, kad man įgaliojimą parašytų, na atstovauti ją bankiniuose reikaluose ar dar kur parašus jai reikia dėti. Nes žiūriu jei jau mane ne visada pažįsta, tai paskui visai gali būti negerai. Bet pas notarą lyg reikia pristatyti pažymą, kad mama psichiškai sveika, norint man turėti įgalioimą. Bet jei taip - tada mes tokios pažymos juk neturėsim doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2012 10 10, 13:34)
O tai jei globą tvarkyti teismo keliu - ar vaikas gali būti tėvo ar mamos globėjas? Kaip einu kryžiaus kelius per pichiatrus, šeimos, invalidumo tarnybą, soc. paramos skyrių, na neduoda man tos nuolatinės saugos. Tik priežiūrą gaunam. Tai net darbo stažas man neeina su ta pažymą. O man soc. paramos skyriuj sakė, kad jei globą tvarkyčiaus teismo keliu, aš savo mamai globėja būti negaliu. Tik kas liečia parašų dėjimo jos vardu sako ši situacija man pagelbėtų. O globėją skirtų visiškai svetimą žmogų, kuris turbūt gautų tuos slaugos pinigėlius, jei prižiūrėtų... Na man tai išvis čia tokia makalynė , nieko jau nežinau kaip iš tikro, nes visose tarnybose siunčia vieni pas kitus ir konkrečiai nieko. Kaip galima mano mamai skirti globai jai svetimą žmogų? Man tikrai nedaeina. Ir nėra tokio(giminaičių) ir jie juk (jei būtų) ne viską žinotų kaip geriau mano mamai...
Dar galvoju artimiausiu laiku pas notarę mamą nuvežt, kad man įgaliojimą parašytų, na atstovauti ją bankiniuose reikaluose ar dar kur parašus jai reikia dėti. Nes žiūriu jei jau mane ne visada pažįsta, tai paskui visai gali būti negerai. Bet pas notarą lyg reikia pristatyti pažymą, kad mama psichiškai sveika, norint man turėti įgalioimą. Bet jei taip - tada mes tokios pažymos juk neturėsim doh.gif .

Tikrai VAIKAS gali buti globejas!!As buvau tecio globeja ir turto administratore....tik cia viskas tvarkoma per teisma....reikia psich. eksperto isvados,kad ji(tavo mama)negali tvarkyti jokiu reikalu,kad yra psichiskai nestabili....
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2012 10 10, 12: val. skambina, klausia"ko nepaskambinai?"26)
Sveikos mergaites 4u.gif
Senokai nebuvau pas jus....jau du menesiai kaip palaidojau savo teti.....uzgeso ligonineje su 41,5 temperatura...uzsidege smegenys....dar iki siolei save grauziu,kodel nepabuvau ilgiau pas teti,nes man tik isejus po valandeles jis numire....O gal jis lauke,kad as iseiciau???

Užuojauta tau, izabele.
Nesigraužk kas jau įvyko, juk nieko nebūtum pakeitusi, jei pas Tavo Tėtį tokia tmperatūra buvo. Laikykis. Labai baisu susigyvent su artimo žmogaus netektimi, bet toks jau gyvenimas, nieko amžino nėra šiame pasaulyje. Sutiksim savo artimuosius kai patys anapilin iškeliausim...
Mano tėtis mirė prieš du metus. Dieve, kaip save graužiau, kiekvieną dieną meldžiausi, prašiau Jo atleidimo. Nes mano tėtis kaip užmigo, taip ir nepasikėlė verysad.gif . Dieną prieš tai (prieš tą naktį kai mirė), žadėjau jam paskambinti. Mama kaip tik tada pirmą kartą psichiatrijos skyriuj gulėjo, vaidenosi baisūs dalykai , tada dar gerai ir nesupratau kas su ja darosi. Tai buvau visai nusivariusi psichologiškai ir fiziškai, tėčiui nepaskambinau. O Jis man vakare 9 val. skambina, klausia "ko nepaskambinai?". Sakau"nebuvo laiko, pavargau, būčiau vėliau paskambinus". Kaip ir apsipykom, Jis pasakė, kad ligonis ir numetė ragelį. Žinojau, kad jei perskambinsiu arba neatsilieps, arba dar daugiau supyks. Skambinau broliui, paprašiau, kad tėvui paskambintų. Brolis galvojo, kad kam čia vėlų vakarą skambinėt, skambins rytoj. O rytojaus visą dieną prisiskambinti nepavyko, nuvažiavau ir radau tėtį mirusį verysad.gif ... Eina sau, kaip negera, rašau, o ašaros bėga. Kiekvieną dieną meldžiau Tėvo man atleist, po metų laiko Jis man prisisapnavo pasakė, kad nepyksta. O dabar liko tik prisiminimai ir vien tik geri ir šilti...
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2012 10 10, 13:26)
O gal jis lauke,kad as iseiciau???

Nesigraužk, kiekvienas miršta taip, kaip jam reikia - vieni laukia, kol ateisi, kiti - kol išeisi, ir labai nedaug čia nuo mūsų priklauso. Mylėjai, globojai, palydėjai, meldiesi, tai ir viskas ką galima padaryti.
Atsakyti