Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (7)

QUOTE(izabele111 @ 2012 10 10, 13:26)
Sveikos mergaites 4u.gif
Senokai nebuvau pas jus....jau du menesiai kaip palaidojau savo teti.....uzgeso

Užuojauta. Toks jau tas gyvenimas: gimstam ir mirštam nepriklausomai nuo valios, norų, aplinkybių. Jei būtum žinojusi, juk būtum pasilikusi. Nesigraužk, nes, jis būtų norėjęs tave laimingą matyti, ar ne.

Cambala, gerai, kad susitaikei su savim dėl tėčio mirties aplinkybių. Viskas taip žmogiška.

sandraMAR29, kaip liūdna dėl tavo mamos verysad.gif Šaunuolė tu!
Atsakyti
na taip kai gauni slauga neina stazas, stazas eitu tik kai globa susitvarkai, bet as dar luktelsiu, daug popierizmo, esu jauna,dar staza uzsidirbsiu. baigsis va slauga po 3metu,tada tvarkysiuos viska ir globa ir slauga jei tik viskas gerai bus... o db man neapsimoka ta globa tvarkytis.
as sustvarkiau su notare viskas,igaliojima gavau 10m,nes jis su galiojimu. galiu tvarkyti jos reikalus visus. bet va banko korteles pasidaryti negalesiu, galiu tik nueiti i banka su pasu ir pasiimti lt nuo jos..
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 10 10, 11:52)
o kodėl globa per teismą?

Deja tokia tvarka. Taip tik baisiai skamba - teismas, bet aplamai tai formalumai. Griežti, tarp kitko.

QUOTE(izabele111 @ 2012 10 10, 13:26)
palaidojau savo teti.....

Užuojauta tau, Izabele console.gif

QUOTE(izabele111 @ 2012 10 10, 13:46)
Tikrai VAIKAS gali buti globejas!!As buvau tecio globeja ir turto administratore....tik cia viskas tvarkoma per teisma....reikia psich. eksperto isvados,kad ji(tavo mama)negali tvarkyti jokiu reikalu,kad yra psichiskai nestabili....

drinks_cheers.gif aš irgi buvau globėja, bet mama buvo pilno proto, tai turtą tvarkyti pati norėjo smile.gif Jei būtų panorėjus, būčiau ir administravusi turtą, nebūtinai nestabilios psichikos tūri būt ligonis. Tik tas susitvarkymas ilgokas, ne taip surašytas koks popierius, ir atideda teismą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awita: 10 spalio 2012 - 20:17
tikiu... juk visur pilna to popierizmo, neduok dieve.
Atsakyti
popierizmas didesnis negu reik biggrin.gif bet ka darysi taip aplinkybes privercia biggrin.gif tik musu atveju globa tvarkosi mano vyras ax.gif busim rusiska seima vyras namie as lt uzdirbu thumbup.gif
Atsakyti
nu manau jokio skirtumo.... kas tvarkosi,ja. gerai vyrui stazas eis.
Atsakyti
O mano mama savo turto net nebežino, nežino kad randasi savo bute. Bet kai atsikvošėja, tai gyvenamąjį adresą žino. Tai va taip ir pas psichiatrą su tais testais, užduoda klausimus ir surenka vidutinius balus(nors tada dar nebuvo taip kad manęs ar buto nepažintų). Dieve, kaip per pastarąsias dienas blogai. Vakar turėjau eit pas šeimos, kad duotų siuntimą pas neurologą, laukiu eilės pas psichiatrą(eilės pas mus apie mėnesį reikia laukt), o skambina seselė, sako gydytojos nebus, perregistravo kitai dienai. Sako dar seselė kad jei jau taip, tai gal poreikius peržiūrėt reikia lotuliukas.gif (ir taip kiekvieno vizito pas gydytoja metu sakau, kad einam vis blogyn su galva, gydytoja"paguodė", kad bus dar blogiau, tada gal kitus poreikius ir gausim).
Turbūt reikia globą per teismą pradėt tvarkyt. Labai jau nejauku man taip skamba. Bet ką daryti, išeities reikia ieškot. Nejauku dar dėl to, kad kaip ir prisiimsiu atsakomybę. Tai šnekų turbūt bus iš mano brolienės pusės... Mat namo "man labai reikėjo, turbūt norėjau pasinaudoti situacija, kad mama serga" blush2.gif , dabar dar globėja jei būsiu... Dieve Dieve, jaučiuosi jau dabar purvinai, o daryt kažką tikrai reikia ir greičiau...
Atsakyti
jo manajai ir testus padarenieko gero nesurinko, nezino nei koks menuo, nei kokia diena... bet zino kad ji pas mane gyvena...
o pletku ir nepasitenkinimu visada bus, visiems atrodo mes ziurim tik del pinigu... o kad patys kas paiimtu ir ziuretu,niekam nereikia, tik sneka daug,o daro mazai.
Atsakyti
Sveikos, mielosios, seniai berašiau, bet užsuku į skyrelį dažnai. Užuojauta netekusioms artimųjų verysad.gif Mamai paskyrė slaugą neterminuotai, net į namus nevažiavo. Bet man jau vienodai verysad.gif , nesuvaldau savęs, apšaukiu, paskui graužiuosi. Viena paguoda, kad jinai viską pamiršta, nei mano vardo, nei kas aš tokia nežino. doh.gif O vakar taip širdį suspaudė, kai pati savęs nuotraukoje nepažino, kur stovi kartu su tėčiu. verysad.gif
Reikia kažkaip laikytis, gerai, kad yra šitas skyrelis, kad nors čia galim suprasti viena kitą, paguosti, ir palengvėja kažkiek. Ačiū jums už tai 4u.gif
Atsakyti
jau jums nekas isvis.. laukiu ir as tokiu pablogejimu. eina sau... baisu... zodziu... stiprybes jums visoms....
Atsakyti

visas puikiai suprantu nes isgyvenu ta paty su savo tete ax.gif as nieko gyvenime neprasau dievulio tik vieno dalyko prasau KAD JIS IS MANES NEATIMTU SWEIKO PROTO blush2.gif IR ATRODO LENGVIAU DAROSI GYVENT thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kabarksta @ 2012 10 11, 13:47)
O vakar taip širdį suspaudė, kai pati savęs nuotraukoje nepažino, kur stovi kartu su tėčiu. verysad.gif 

Buvo ir pas mus panašus atvejis, ji atsistojo prieš didelį veidrodį ir ašarodoma pradėjo šaukt "žiūrėk kokia boba mano megztuką apsivilko, atiduok".
Taip keista, megztuką pažino, o savęs ne.
Nei juoktis, nei verkt
Atsakyti