O mano mama savo turto net nebežino, nežino kad randasi savo bute. Bet kai atsikvošėja, tai gyvenamąjį adresą žino. Tai va taip ir pas psichiatrą su tais testais, užduoda klausimus ir surenka vidutinius balus(nors tada dar nebuvo taip kad manęs ar buto nepažintų). Dieve, kaip per pastarąsias dienas blogai. Vakar turėjau eit pas šeimos, kad duotų siuntimą pas neurologą, laukiu eilės pas psichiatrą(eilės pas mus apie mėnesį reikia laukt), o skambina seselė, sako gydytojos nebus, perregistravo kitai dienai. Sako dar seselė kad jei jau taip, tai gal poreikius peržiūrėt reikia

(ir taip kiekvieno vizito pas gydytoja metu sakau, kad einam vis blogyn su galva, gydytoja"paguodė", kad bus dar blogiau, tada gal kitus poreikius ir gausim).
Turbūt reikia globą per teismą pradėt tvarkyt. Labai jau nejauku man taip skamba. Bet ką daryti, išeities reikia ieškot. Nejauku dar dėl to, kad kaip ir prisiimsiu atsakomybę. Tai šnekų turbūt bus iš mano brolienės pusės... Mat namo "man labai reikėjo, turbūt norėjau pasinaudoti situacija, kad mama serga"

, dabar dar globėja jei būsiu... Dieve Dieve, jaučiuosi jau dabar purvinai, o daryt kažką tikrai reikia ir greičiau...