Įkraunama...
Įkraunama...

Ką dovanoti jei nedalyvausi vestuvėse?

Kai tuokemes mes, mums atnese labai orginalia smulkmenesle. Is Kauno dienos iskrpo tos dienos paskelbtus sutuoktuvininkus ir iremino i remelius. Labai grazi ir isimintina smulkmena
Atsakyti
QUOTE(Vijola @ 2006 05 16, 09:32)
Kai tuokemes mes, mums atnese labai orginalia smulkmenesle. Is Kauno dienos iskrpo tos dienos paskelbtus sutuoktuvininkus ir iremino i remelius. Labai grazi ir isimintina smulkmena

kaip čiotka wub.gif wub.gif wub.gif aš ir taip norėčiau (tikiuos, kad maniškiai perskaitys šį mano pasisakymą lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
mes ryt einam sveikinti Tinoos smile.gif
nupiesem ju sarza... supakuosim graziai prisegsim orchidejos zieda (kapsuleje), ir nebus jokiu problemu del nuvytimo ir kainuos minimaliai, kiek uz rema ir gele...
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 25, 19:48)

kaip čiotka  wub.gif  wub.gif  wub.gif aš ir taip norėčiau (tikiuos, kad maniškiai perskaitys šį mano pasisakymą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

Jooo... good.gif gera cia ideja su tuo remeliu!!!!As,kaip ir lijo noreciau tokios dovanos!!!! mirksiukas.gif
Tai ka, man taip pat belieka tiketis,jog kas is maniskiu taip pat perskaitys sia zinute! blush2.gif
Atsakyti
drauge pasakojo, kad jiem per vestuves prie CMB pinigu vokeliuose pridovanojo...
Atsakyti
QUOTE(kaasaandraa @ 2006 05 28, 10:29)
Jooo... good.gif gera cia ideja su tuo remeliu!!!!As,kaip ir lijo noreciau tokios dovanos!!!!  mirksiukas.gif
Tai ka, man taip pat belieka tiketis,jog kas is maniskiu taip pat perskaitys sia zinute! blush2.gif

drinks_cheers.gif
jaučiu, viena kitai galėsim dovanoti biggrin.gif
Atsakyti
O mums prie bažnyčios mano draugės atnešė gražiai supokuotą stalelį kur į lovą nešti valgyti wub.gif wub.gif
Aišku jau išbandėme ir karts nuo karto pusryčiaujame lovoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 28, 21:39)

drinks_cheers.gif
jaučiu, viena kitai galėsim dovanoti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
neblogai sugalvojai!!!!!
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
blush2.gif tik va, gal galėčiau sužinoti kada pas tave ta DIDŽIOJI DIENA? 4u.gif 4u.gif
Papildyta:

g.gif KAIP MANAI LIJO GAL GAL PASIPRASYKIM IR STALELIO? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O JEI RIMTAI,TAI ISTIE SMAGU GAUTI IV. SMULKMENAS(IR NE TIK),KURIOS PRASKAIDRINTŲ PO VESTUVIŲ NUOTAIKA-PAŽVELGUS Į JAS rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2006 05 29, 16:22)
O mums prie bažnyčios mano draugės atnešė gražiai supokuotą stalelį kur į lovą nešti valgyti  wub.gif  wub.gif
Aišku jau išbandėme ir karts nuo karto pusryčiaujame lovoje  thumbup.gif

Kokia faina dovana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kaasaandraa @ 2006 05 29, 16:52)
drinks_cheers.gif 
neblogai sugalvojai!!!!!
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
blush2.gif tik va, gal galėčiau sužinoti kada pas tave ta DIDŽIOJI DIENA? 4u.gif  4u.gif
Papildyta:

g.gif  KAIP MANAI LIJO GAL GAL PASIPRASYKIM IR STALELIO? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mano diena 2006-07-08 biggrin.gif
na taiiiiiiiiiip g.gif stalelio mums taip pat reiktų lotuliukas.gif lotuliukas.gif na, bet jei tektų rinktis, rinkčiausi iškarpą vis tik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2006 05 29, 17:22)
O mums prie bažnyčios mano draugės atnešė gražiai supokuotą stalelį kur į lovą nešti valgyti  wub.gif  wub.gif
Aišku jau išbandėme ir karts nuo karto pusryčiaujame lovoje  thumbup.gif

labai puiki mintis thumbup.gif super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

Skaiciau apie dovanas jaunavedziams, bet neradau to ko man reikia.

Esam su vyru pakviesti i vestuves, bet i pacia svente nevaziuosim, nes paskaiciavom kad tikrai negalim sau leisti nusipirkti rubus, padovanoti dovana, o dar svente vyks Vilniaus rajone, o santuokos registravimas cia, Klaipedoje.

Bet vis tiek norisi nueit pasveikint prie baznycios, tik nezinom ka reiketu dovanoti. Galim sau leist isleist kokius 50 Lt maximum verysad.gif, zinau kad kazkam cia juokinga pasirodys, bet tiesiog negalim sau leist daugiau nes patiems ant maisto neuztektu verysad.gif

Tokios sumos aisku i vokeli nedesi, statuleliu ir panasaus slamsto pora negali pakest, siaip jie yra apsirupine, atrodo viska turi, kartu gyvena jau keli metai. Butelis atkrenta, nes vyras negeria, o mergina laukiasi doh.gif

Visokie rankdarbiai ir niekuciai jiems nepatinka, tai nebezinau jau...

Gal galit patarti ka dovanot uz tokia suma? Ka jums dovanojo sveciai kurie atejo tik pasveikint prie CMB/baznycios?

Ir dar noriu paklaust - ar nesti geles?Kada jas iteikti, ar eit su jomis i baznycia, ar iteikt pries, ar po? Niekada nebuvau vestuvese tai nezinau
doh.gif
Atsakyti