Įkraunama...
Įkraunama...

Ką dovanoti jei nedalyvausi vestuvėse?

Tu pinigu aisku kad eikia, bet baikit gi jaunosios mielosios tokais snekas. Siaip dabar eiti i vestuves jau gan brangiai kainuoja, nes ir pasirengimas ir sukuosenos, dar kurios damos kostiumo neturi. Mes kai kitus kvietem, tai atsisake net eiti, ne sako, pinigu neturim sad.gif Tai mes itikinejom, kad ateikit taip, pasveikinti musu ir po bucki i sandukus duoti, o ne vokelius prigrustus nesti:)
Atsakyti
QUOTE (Alonda @ 2004 07 09, 11:34)
Nereikia mums tų čekių, mums pinigų reikia tongue.gif

bet kaip supratau jie vistiek nori dovana pirkti g.gif !?
Atsakyti
ir siaip susidaro toks ispudis, kad jus primigtinai reikalaujat pinigu? Gal todel jums ir nori dovanoti dovanas. Jei mane labai spaustu, as irgi uzsispirciau.
Atsakyti
QUOTE (bonda @ 2004 07 09, 13:49)
o tai jus visos vestuves darot tik tam, kad pinigu gautumet - na bent toks ispudis susidaro... wink.gif as tai negalvojau nei apie dovanas, nei pinigus - svarbu, kad atejo, nepasididziavo - kazkaip visai negalvojau apie jokias mums dovanas...

Tikrai ne tam smile.gif
Bet kiekvienas klausia: o ko dovanu norit? o ko neturit- ka padovanot? ir pan. Nu nereikia, nereikia man NIEKO!!!!! Mes norim masina nusipirkti, teises laikomes, todel man daug geriau gauti net ir tuos 50 litu, nei kokia sulciaspaude virtuvini kombaina ar dar ka nors, kuo as nesinaudosiu ir i tamsiausia kampa nugrusiu... Be to- jei gaunu pinigus, as galiu nuspikrti tai, ko mums IS TIESU reikia, bet sveciai neiperka... kad ir tos pacios buitines technikos smile.gif
Papildyta @ [mergetime]1089387284[/mergetime]
Dar viena priezastis (bet cia konkreciai musu sventei pritaikyta smile.gif ): mes su visais sveciais susitiksim tik prie baznycios- specialiai bus skirta laiko, kad spetu visi susirinkti ir dovanas iteikti. Tai pasakykit, kur as tas dovanas (juk siaip ar taip jos butu pakakamai dideles, kai supakuotos) deciau? Jei zmoniu ~20, tai gaunas ~10 dovanu. Kur man jas det?.. O vokeli isidejai i kisene, ar padavei tevams pasaugoti ir viskas smile.gif
Atsakyti
na, mes ka gavom prie zakso ar baznycios - atidavem tevam, jie ir parveze ir geles, ir dovanas... wink.gif

na, as del to nesigincyju - kai ejom mes i vestuves, tai ko jaunieji paprasydavo, ta ir dovanodavom: paprase mikrobandes - pirkom ja - dar ir del spalvos konsultavomes; paprase - pinigu - juos ir gavo...
o kai musu klause, ko noretumem, sakem - svarbu patys atvykit...m aisku, kas primigtinai klausinejo, tai pasakem, akd mums to ar ano reiketu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 13 liepos 2004 - 12:14
Jei as eiciau tik pasveikinti prie baznycios ar santuoku rumu, tai tik geliu nesciau. Juk svarbiausia demesys smile.gif
Atsakyti
Draugiskas apkabinimas ir nuosirdus palinkejimas tokia proga manau atstoja brangiausias, prabangiausias dovanas smile.gif Zinoma, butu dar grazu ir gelyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2006 02 22, 11:29)
Zinoma, butu dar grazu ir gelyte smile.gif

Zinoma grazu, bet kur ja reiketu deti? Nes po CMB dar lauktu baznycia ir foto gamtoje + 200 km keliones i sventimo vieta doh.gif Tai kas is jos liktu? g.gif
Atsakyti
...gal aš čia ko ir nesuprantu, bet man iš tikro keista paskaičius unsure.gif suprantu, kai visi BAGOTI giminėj ir gali (gerai čia kažkas pasakė) prigrūst tuos vokelius, o kai pas mane pvz. puseserė augina 5 vaikus, tai iš ko ji prigrūs, aš ir taip retai ją matau, tai jau būčiau vien dėl to patenkinta, kad iš vis atvažiuotų ir būtų tą svarbią dieną kartu su manim...pasikartosiu..bet svarbiausia dėmesys ir šilti santykiai....nedarau vestuvių,kad jos man (liaudiškai sakant) "atsipirktų"
Atsakyti
ideja grazi, nebutinai siai progai smile.gif
Butelaitis apipavidalintas gele
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 09, 22:20)
ideja grazi, nebutinai siai progai smile.gif
Butelaitis apipavidalintas gele

nu velnias, tik idejau nuoroda ir saitas uzluzo, gal dar atsigaus... verysad.gif
Atsakyti
Aš taip pat manau jog svarbiausiai parodytas dėmesys ir noras būti su tais žmonėmis, kuriems ši diena svarbiausia smile.gif smile.gif
Atsakyti