Tu pinigu aisku kad eikia, bet baikit gi jaunosios mielosios tokais snekas. Siaip dabar eiti i vestuves jau gan brangiai kainuoja, nes ir pasirengimas ir sukuosenos, dar kurios damos kostiumo neturi. Mes kai kitus kvietem, tai atsisake net eiti, ne sako, pinigu neturim
Tai mes itikinejom, kad ateikit taip, pasveikinti musu ir po bucki i sandukus duoti, o ne vokelius prigrustus nesti:)
| QUOTE (Alonda @ 2004 07 09, 11:34) |
| Nereikia mums tų čekių, mums pinigų reikia |
bet kaip supratau jie vistiek nori dovana pirkti
ir siaip susidaro toks ispudis, kad jus primigtinai reikalaujat pinigu? Gal todel jums ir nori dovanoti dovanas. Jei mane labai spaustu, as irgi uzsispirciau.
| QUOTE (bonda @ 2004 07 09, 13:49) |
| o tai jus visos vestuves darot tik tam, kad pinigu gautumet - na bent toks ispudis susidaro... |
Tikrai ne tam
Bet kiekvienas klausia: o ko dovanu norit? o ko neturit- ka padovanot? ir pan. Nu nereikia, nereikia man NIEKO!!!!! Mes norim masina nusipirkti, teises laikomes, todel man daug geriau gauti net ir tuos 50 litu, nei kokia sulciaspaude virtuvini kombaina ar dar ka nors, kuo as nesinaudosiu ir i tamsiausia kampa nugrusiu... Be to- jei gaunu pinigus, as galiu nuspikrti tai, ko mums IS TIESU reikia, bet sveciai neiperka... kad ir tos pacios buitines technikos
Papildyta @ [mergetime]1089387284[/mergetime]
Dar viena priezastis (bet cia konkreciai musu sventei pritaikyta
na, mes ka gavom prie zakso ar baznycios - atidavem tevam, jie ir parveze ir geles, ir dovanas...
na, as del to nesigincyju - kai ejom mes i vestuves, tai ko jaunieji paprasydavo, ta ir dovanodavom: paprase mikrobandes - pirkom ja - dar ir del spalvos konsultavomes; paprase - pinigu - juos ir gavo...
o kai musu klause, ko noretumem, sakem - svarbu patys atvykit...m aisku, kas primigtinai klausinejo, tai pasakem, akd mums to ar ano reiketu...
na, as del to nesigincyju - kai ejom mes i vestuves, tai ko jaunieji paprasydavo, ta ir dovanodavom: paprase mikrobandes - pirkom ja - dar ir del spalvos konsultavomes; paprase - pinigu - juos ir gavo...
o kai musu klause, ko noretumem, sakem - svarbu patys atvykit...m aisku, kas primigtinai klausinejo, tai pasakem, akd mums to ar ano reiketu...
Jei as eiciau tik pasveikinti prie baznycios ar santuoku rumu, tai tik geliu nesciau. Juk svarbiausia demesys
Draugiskas apkabinimas ir nuosirdus palinkejimas tokia proga manau atstoja brangiausias, prabangiausias dovanas
Zinoma, butu dar grazu ir gelyte
QUOTE(Dangiuks @ 2006 02 22, 11:29)
Zinoma grazu, bet kur ja reiketu deti? Nes po CMB dar lauktu baznycia ir foto gamtoje + 200 km keliones i sventimo vieta
...gal aš čia ko ir nesuprantu, bet man iš tikro keista paskaičius
suprantu, kai visi BAGOTI giminėj ir gali (gerai čia kažkas pasakė) prigrūst tuos vokelius, o kai pas mane pvz. puseserė augina 5 vaikus, tai iš ko ji prigrūs, aš ir taip retai ją matau, tai jau būčiau vien dėl to patenkinta, kad iš vis atvažiuotų ir būtų tą svarbią dieną kartu su manim...pasikartosiu..bet svarbiausia dėmesys ir šilti santykiai....nedarau vestuvių,kad jos man (liaudiškai sakant) "atsipirktų"
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 03 09, 22:20)
nu velnias, tik idejau nuoroda ir saitas uzluzo, gal dar atsigaus...
Aš taip pat manau jog svarbiausiai parodytas dėmesys ir noras būti su tais žmonėmis, kuriems ši diena svarbiausia