QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 01 28, 18:10)
aliejum

QUOTE(Aguonytė @ 2012 01 28, 19:13)
kad man issiplauna sunkiai labai

QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 01 28, 18:52)
mano saknys riebaluojasi.O kokie keli cm nuo saknu zemyn ir prasideda purumas ir pasisiausimas 

tai blogas šampūnas , reikia aliejum sutepti plaukus nuo pusės aliejum ir palaikyti pagal poreikius/gaimybes ir išplauti.. dar kokį matinančią/drėkinančią kaukę.. ir plaukai mažiau pūsis.
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 10 29, 23:03)
nea, kolkas neatradau jokio sau tinkamo naturalaus sampuno, bet zadu bandyti trinius ryt
dabar trenku kondicionieriumi
istiesu tai plaukai issiplauna gerai, aisku laiko reikia, kad adaptuotusi.Ne visiems tai tinka, bet maniskiai ypac issauseje, man nereikia papildomo sausinimo sampuno deka 

dabar trenku kondicionieriumi

Kaip idomiai

QUOTE(rennate @ 2012 01 30, 01:20)
Kaip idomiai
As anksciau po sampuno kondicionieriumi galva trindavau, saknis, kad tik minkstesni, sveikesni butu ir jie man nuolat slinkdavo... Kol kirpeja pasake, kad kondicionieriaus isvis nerekomenduojama naudoti saknims, nes labai suminkstina plauka ir jie pradeda slinkti. Jau kokius metus galva plaunu su sampunu, o kondicionieriu dedu ant plauku, labiau ant galiuku ir liuks. Aisku, svarbu rasti tinkama sampuna, kad nesausetu plaukai.

nepasitvirtino po ilgesnes praktikos ir man sis reikalas.Taciau tikrai daug kas praktikuoja ir giria.As esu problematiskas tipas, garbanota bleachinta blondine.Man mazai kas tinka.
QUOTE(nuomone84 @ 2012 01 17, 21:59)
O kažin ką citrina daro?
Aš jos nededu, nes kai dariausi su ja, tai pastebėjau, kad plaukų dažai greičiau nusiplovė.. Bet jei ji kažkuo labai naudinga, tai gal pasiaukočiau..

Aš jos nededu, nes kai dariausi su ja, tai pastebėjau, kad plaukų dažai greičiau nusiplovė.. Bet jei ji kažkuo labai naudinga, tai gal pasiaukočiau..

citrina džiovina plauką, kaip ir alkoholis (brendis kaukėse), bet taip pat suteikia blizgesio ir minkštumo...ir aišku blukina spalvą.
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 01 28, 18:52)
mano saknys riebaluojasi.O kokie keli cm nuo saknu zemyn ir prasideda purumas ir pasisiausimas 

plauk per du kartus. pradžioj šiek tiek su šampunu praplauti galvą, paskui nuskalauti ir dėti dar kartą šampūno. labai gerai viskas išsiplauna
QUOTE(rennate @ 2012 01 30, 00:20)
Kaip idomiai
As anksciau po sampuno kondicionieriumi galva trindavau, saknis, kad tik minkstesni, sveikesni butu ir jie man nuolat slinkdavo... Kol kirpeja pasake, kad kondicionieriaus isvis nerekomenduojama naudoti saknims, nes labai suminkstina plauka ir jie pradeda slinkti. Jau kokius metus galva plaunu su sampunu, o kondicionieriu dedu ant plauku, labiau ant galiuku ir liuks. Aisku, svarbu rasti tinkama sampuna, kad nesausetu plaukai.

tikrai kondicionieriaus nereikia dėti ant šaknų...ir dar reikia labai gerai išskalauti, nes kitu atveju plaukai velsis ir bus apsunkę. Pati turiu sausus plaukus, tai tik pačius galus su balzamais tepu.
Kaip kaukę naudoju kokosų aliejų (laikau dažniausiai per naktį), o šaknims naudoju varnalėšų aliejų (gydo pleiskanojančią odą, tinka nuo plaukų slinkimo).
MAJONEZAS tikrai nieko gero neduoda

QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 01 30, 12:42)
nepasitvirtino po ilgesnes praktikos ir man sis reikalas.Taciau tikrai daug kas praktikuoja ir giria.As esu problematiskas tipas, garbanota bleachinta blondine.Man mazai kas tinka.
Na, svarbiausia, kad Jums tinka

Papildyta:
QUOTE(September_Lady @ 2012 01 31, 19:47)
citrina džiovina plauką, kaip ir alkoholis (brendis kaukėse), bet taip pat suteikia blizgesio ir minkštumo...ir aišku blukina spalvą.
plauk per du kartus. pradžioj šiek tiek su šampunu praplauti galvą, paskui nuskalauti ir dėti dar kartą šampūno. labai gerai viskas išsiplauna
tikrai kondicionieriaus nereikia dėti ant šaknų...ir dar reikia labai gerai išskalauti, nes kitu atveju plaukai velsis ir bus apsunkę. Pati turiu sausus plaukus, tai tik pačius galus su balzamais tepu.
Kaip kaukę naudoju kokosų aliejų (laikau dažniausiai per naktį), o šaknims naudoju varnalėšų aliejų (gydo pleiskanojančią odą, tinka nuo plaukų slinkimo).
jis ne tik riebaluoja plauką, bet ir sausina (paradoksas, bet taip yra).

Man su kondicionieriumi pasiteisino, tai dziaugiuosi, kad laiku suzinojau

QUOTE(September_Lady @ 2012 01 31, 19:47)
jis ne tik riebaluoja plauką, bet ir sausina (paradoksas, bet taip yra).

Anksciau jie naturalesnes siek tiek sudeties budavo, dabar konservantu uzvaryta visokiu daug, plius sudetis dazniausiai:
VILNIUS (AB Aliejus)
Sudėtis: aliejus, kiaušinių milteliai, cukrus, krakmolas, druska, garstyčių milteliai, actas
HELLMANNS (CPC Amino, Lenkija)
Sudėtis: augalinis aliejus, kiaušinių melanžas, spirito actas, cukrus, druska, citrinų sultys
VEIVERIŲ (UAB Notomas)
Sudėtis: aliejus, kiaušinių ir pieno milteliai, cukrus, druska, actas, karotinas, krakmolas, garstyčios
GERIAUSIAS ŠIAULIŲ MAJONEZAS (UAB Nabatėja)
Sudėtis: aliejus, kiaušinių milteliai, cukrus, druska, garstyčios
REMOULADE
(Heinrich Hamker Lebensmittelwerke)
Sudėtis: aliejus, vanduo, vyno actas, druska, krakmolas, garstyčios, rūgštinančios medžiagos, kiaušinių tryniai, prieskoniai, cukrus
GAUDAS GLORIE CULL-NAISE (Van Dllk Food, Olandija)
Sudėtis: augalinis aliejus (35 proc.), kiaušinio trynys, vanduo, actas, garstyčios, krakmolas, cukrus, druska, prieskoniai, rūgštus nugriebtas pienas
Augalinis aliejus - na nemanau, kad jis isvis naudingas, tik isriebina plauka. O jo deda vis daugiau ir daugiau plius prastesnes kokybes.
Actas - na perskalavimas juo manau naudingesnis.
Krakmolas - kai kurios geria vandeny su sauksteliu krakmolo, atseit skatina plauka augima. Nezinau, nes pati nebandziau.
Cukrus - geriau medus su kiausinio tryniu ir alyvuogiu al.
Garstycios, pieno milteliai, kiausiniu milteliai, prieskoniai - cia net ner ka komentuot.
Bet kai pries 8 metus bandziau riebu majoneza det ant issausintu plauku - man siek tiek padejo

QUOTE(Egliukasz @ 2012 02 01, 16:14)
Anksciau jie naturalesnes siek tiek sudeties budavo, dabar konservantu uzvaryta visokiu daug, plius sudetis dazniausiai:
Bet kai pries 8 metus bandziau riebu majoneza det ant issausintu plauku - man siek tiek padejo
Bet ne stebuklai buvo 

dėjau ir aš majonezą, kol kirpėja patarė nedėti

neatsimenu ar rašiau šioj temoj, bet reguliariai naudojau aliejų (alyvuogių/ricinos/kokosų/avokadų) kaukes plaukams ir metus laiko nekirpau plaukų (pretekstas auginti kasas prisidengiant prietaru

As ryt turbut neatplausiu savo plauku
Siandien dariausi ricinos, jojobos, argano, kokoso. alyvuogiu ir varnalesu alieju kauke, pries tai pasildziau