kokias kaukes patartumete, skatinancias plauku augima ?

QUOTE(kristynka* @ 2012 02 27, 14:12)
varnalesu aliejus skatina augima, plius stabdo slinkima... tiesiog itrinti saknis (as tepu visus plaukus) ir laukti kiek galima ilgiau.. galite pasildyti alieju, galite tepti ant dregnu plauku (geriau isisavina)..

Man asmeniskai pacios geriausios kaukes yra aliejines. Dazniausiai naudoju kokosu maisyta su arganu aliejumi. Taip skaniai kokosais kvepia plaukai
O nuo argano tokie tvirti ir zvilgantys pasidaro

Aš kol kas į šampūną įsilašinu eterinių aliejų, o kaip kaukę naudojau kokosų aliejų, bet nepatiko ir netiko.
Čia užtikau krūvą receptų, išbandysiu prie progos:
Plaukų kaukės
O kolegė kažkada labai gyrė avokadą, sakė, kad plaukams

Isbandziau plauku kauke is medaus ir kiausinio. Super! plaukai purus, grazus
tikrai kartosiu, dar reikes pabandyti su avokadu ir bananu

avokado kauke maloniai nustebino
butinai reikes kartoti

O man avokado kaukė nepatiko
gal avokadas neprinokęs buvo
Plaukus po jos sunkiai iššukavau, vėlėsi.

Man patinka kaukė iš ricinų aliejaus, kiaušinio trynio, medaus - labai švelnūs plaukai būna, ricinų aliejaus girdėjau ir augimą skatiną ir stabdo slinkimą.
Dar kartais pasidarau kaukę iš Chna (gali būt ir bespalvė) su alyvuogių aliejumi arba citrinos sultimis - užtenka trumpai palaikyti, kad plaukams pasijustų (ir man bent lengvai palyginus išsiplauna).
Mano plaukai labai ilgai nesirebaluoja, tai man tas aliejus nekenkia, bet mano draugės plaukai linkę riebaluotis, tai ji sako, kad negali tokių kaukių darytis.
Šiaip patinka plaukus ramunėlių nuoviru praskalauti - ir žvilga plaukai, ir švelnūs būna.
Dar kartais pasidarau kaukę iš Chna (gali būt ir bespalvė) su alyvuogių aliejumi arba citrinos sultimis - užtenka trumpai palaikyti, kad plaukams pasijustų (ir man bent lengvai palyginus išsiplauna).
Mano plaukai labai ilgai nesirebaluoja, tai man tas aliejus nekenkia, bet mano draugės plaukai linkę riebaluotis, tai ji sako, kad negali tokių kaukių darytis.
Šiaip patinka plaukus ramunėlių nuoviru praskalauti - ir žvilga plaukai, ir švelnūs būna.

QUOTE(Isla Bonita @ 2012 03 12, 19:04)
Man asmeniskai pacios geriausios kaukes yra aliejines. Dazniausiai naudoju kokosu maisyta su arganu aliejumi. Taip skaniai kokosais kvepia plaukai

Labas
Keliam temuka i virsu
Ar kas darosi dar ka?
As praeitais metais mazdaug tokiu laiku ,variau kursa svogunu kaukes..i savaite karta. Plaukai pasitaise tikrai labai ,net ,kur buvo vienas ruozas (cigareciu pakelio dydzio) isluzes (like vos keli cm) -susitvarke ,kad ejau dazyt plauku ,kirpeja pasake ,kad visur susilygine jau daugmaz..
Aisku geriau vitaminus ,ir maista labai tvarkinga valgiau
Ir ka ,kadangi esu sviesi, po nauju metu vel daziau plaukus , ir db vel isluzo puse galvos
Gerai dar kad esu garbanota ,tai kai visi susisuka ,nesimato nieko..Bet...
Gali buti nuo dazymo aisku , bet gali dar buti ir nuo : namines kaukes plaukams su garstyciomis ,kuria buvo rekomendavus viena sm nariu..kuri degina.. Nezinau ,cia tik taip sove i galva.. Bet greiciausiai nuo dazymo..
Tai va ,db nutamsinau plaukus su putom ,dazanciu balzamu..esu tamsi .. na ir ka padarysi ,jei jau taip ,nes dazyt sviesiai -reiskias negaliu
Tai va ,ir nutariau kartot svogunu kaukes kursa ,turi juk padet kazkiek
Ka jus mergaites ? Kokias darote ,kaip padeda?

Keliam temuka i virsu

Ar kas darosi dar ka?
As praeitais metais mazdaug tokiu laiku ,variau kursa svogunu kaukes..i savaite karta. Plaukai pasitaise tikrai labai ,net ,kur buvo vienas ruozas (cigareciu pakelio dydzio) isluzes (like vos keli cm) -susitvarke ,kad ejau dazyt plauku ,kirpeja pasake ,kad visur susilygine jau daugmaz..
Aisku geriau vitaminus ,ir maista labai tvarkinga valgiau

Ir ka ,kadangi esu sviesi, po nauju metu vel daziau plaukus , ir db vel isluzo puse galvos

Gali buti nuo dazymo aisku , bet gali dar buti ir nuo : namines kaukes plaukams su garstyciomis ,kuria buvo rekomendavus viena sm nariu..kuri degina.. Nezinau ,cia tik taip sove i galva.. Bet greiciausiai nuo dazymo..
Tai va ,db nutamsinau plaukus su putom ,dazanciu balzamu..esu tamsi .. na ir ka padarysi ,jei jau taip ,nes dazyt sviesiai -reiskias negaliu

Tai va ,ir nutariau kartot svogunu kaukes kursa ,turi juk padet kazkiek

Ka jus mergaites ? Kokias darote ,kaip padeda?