Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

Mano mama dažosi cheminiais dažais ir kartas nuo karto pasidaro naminių kaukių, tai jai neblukina, tamsūs kaip visada smile.gif Bet ji su ilgalaikiais, nenuplaunamais dažais, ir gana ilgai dažo, tai matyt jau įsigėrė į plauką gerai smile.gif
Įdomu ar man nubluks spalva po kaukių g.gif Nors ir netamsi, bet ryški, nesinorėtų, kad nubuktų schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Inguti,2013 01 22, 23:54]
,pradejau dazytis su zolem ...

su zolem? gal galima placiau? 4u.gif
as tai noreciau jau isbristi is tos juodos spalvos tai galvoju,o gal ir nieko? naturaliai pasviesesiu bent tonu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiimond @ 2013 01 20, 16:49)
Mano pagrindine kauke: Alyvuogiu aliejus,ricinos aliejus,medus kiausinio trinys smile.gif

Dar kartais issitrinu galva alijosiaus sultimis smile.gif

kas kiek laiko darotės kaukę

pirktomis ar tiesiai nuo vazono g.gif ,jei iš lapo-tepat šaknis ir galvos odą ar pačius plaukus g.gif
man labai slenka plaukai,dabar naudoju placentos ampules,kolkas jokio pagerejimo,bet nežadu nuleist rankų ir imtis visų priemonių

esu kažkada darius svogūnų sulčių,ricinos aliejaus ir kiaušinio kaukę-po vieno karto plaukai ėmė augti
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2013 01 26, 23:34)
kas kiek laiko darotės kaukę

pirktomis ar tiesiai nuo vazono g.gif ,jei iš lapo-tepat šaknis ir galvos odą ar pačius plaukus g.gif
man labai slenka plaukai,dabar naudoju placentos ampules,kolkas jokio pagerejimo,bet nežadu nuleist rankų ir imtis visų priemonių

esu kažkada darius svogūnų sulčių,ricinos aliejaus ir kiaušinio kaukę-po vieno karto plaukai ėmė augti

mano mamai labai padejo placentos ampules, ne tik kad nustojo slinkti, bet ir kuokstais auga plaukai nauji! thumbup.gif
Atsakyti
Kas cia per placentos ampules ? ax.gif

Vis turiu svoguno kauke daryt ,bet laikau kadangi 4 -ias val,tai vis velai gryztu ir ner kada jau..tai db ziuriu,kad jei pirmadieni pasidarysiu ,bus jau beveik dvi sav pertrauka unsure.gif

siandien ryte pries isvaziuojant pasidariau alyvuogiu aliejaus ,medaus ir cinamono kauke..daug prisiskaiciau ,kad koks geris ,slenkantiems ir plinkatiems plaukams,laikyti 15 min pries plovima,raso ,kad net ir penkiu min uztenka,tai paskubom dariaus siandie ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2013 01 27, 00:01)
Kas cia per placentos ampules ?  ax.gif

Vis turiu svoguno kauke daryt ,bet laikau kadangi 4 -ias val,tai vis velai gryztu ir ner kada jau..tai db ziuriu,kad jei pirmadieni pasidarysiu ,bus jau beveik dvi sav pertrauka unsure.gif

siandien ryte pries isvaziuojant pasidariau alyvuogiu aliejaus ,medaus ir cinamono kauke..daug prisiskaiciau ,kad koks geris ,slenkantiems ir plinkatiems plaukams,laikyti 15 min pries plovima,raso ,kad net ir penkiu min uztenka,tai paskubom dariaus siandie ja smile.gif

Na, ir kokie rezultatai po šios medaus, cinamono ir aliejaus kaukės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 01 27, 00:59)
Na, ir kokie rezultatai po šios medaus, cinamono ir aliejaus kaukės? ax.gif

Nezinau hihihi.gif

Slapi plaukai ,i gumyte surisau ir isvariau ,laiko nebuvo biggrin.gif Siaip lieciant -slidu biggrin.gif
Man problema ,ne tame ,kad slidus butu ,ar nesipustu,mano ispliko trecdalis plauku ,nukrito eziu ,ir sutankejo ,tai man reik pagalbos konkrecios ..planuoju jau pas daktarus kreiptis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inguti: 27 sausio 2013 - 12:49
Eksperementuoju siuo metu su naminemis kaukemis smile.gif Svogunu sultys tikrai stabdo plauku slinkima ir stiprina plaukus. O siandien pasidariau kiausinio trynio ir alyvuogiu aliejaus kauke, suplakiau iki majonezo ir laikau. Tikiuosi pagerinti plauku bukle iki vasaros smile.gif
Atsakyti
As darydavausi tokia kauke ir man ji labai gera smile.gif Saukstas skysto medaus (pasildyti) alyvuogiu aliejaus saukstas ir citrina. Issitrinu ir laikau kokia valanda, super 4u.gif Dar esu bandzius tik kefyra, tik svogunu itrinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2013 01 26, 23:01)
Kas cia per placentos ampules ?  ax.gif

yra pirkti Kosmada ir Eurokos parduotuvėse mirksiukas.gif klauskite pardavėjų
Atsakyti
Kas darosi kaukes su medumi..naudojat naturalu medu ar pirktini (t.y. is parduotuves)? Naturalaus medaus nebeturiu, o su pirktiniu kazkaip abejoju ar tas pats butu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2013 01 27, 23:51)
Kas darosi kaukes su medumi..naudojat naturalu medu ar pirktini (t.y. is parduotuves)? Naturalaus medaus nebeturiu, o su pirktiniu kazkaip abejoju ar tas pats butu... smile.gif

Yra parduotuvese ir naturalaus medaus, tik nenusipirkite dirbtinio smile.gif
Atsakyti