Įdomu ar man nubluks spalva po kaukių
Mano mama dažosi cheminiais dažais ir kartas nuo karto pasidaro naminių kaukių, tai jai neblukina, tamsūs kaip visada
Bet ji su ilgalaikiais, nenuplaunamais dažais, ir gana ilgai dažo, tai matyt jau įsigėrė į plauką gerai 
Nors ir netamsi, bet ryški, nesinorėtų, kad nubuktų
[quote=Inguti,2013 01 22, 23:54]
,pradejau dazytis su zolem ...
su zolem? gal galima placiau?
as tai noreciau jau isbristi is tos juodos spalvos tai galvoju,o gal ir nieko? naturaliai pasviesesiu bent tonu
,pradejau dazytis su zolem ...
su zolem? gal galima placiau?
as tai noreciau jau isbristi is tos juodos spalvos tai galvoju,o gal ir nieko? naturaliai pasviesesiu bent tonu
QUOTE(Daiimond @ 2013 01 20, 16:49)
Mano pagrindine kauke: Alyvuogiu aliejus,ricinos aliejus,medus kiausinio trinys
Dar kartais issitrinu galva alijosiaus sultimis
Dar kartais issitrinu galva alijosiaus sultimis
kas kiek laiko darotės kaukę
pirktomis ar tiesiai nuo vazono
man labai slenka plaukai,dabar naudoju placentos ampules,kolkas jokio pagerejimo,bet nežadu nuleist rankų ir imtis visų priemonių
esu kažkada darius svogūnų sulčių,ricinos aliejaus ir kiaušinio kaukę-po vieno karto plaukai ėmė augti
QUOTE(Naminė @ 2013 01 26, 23:34)
kas kiek laiko darotės kaukę
,jei iš lapo-tepat šaknis ir galvos odą ar pačius plaukus
man labai slenka plaukai,dabar naudoju placentos ampules,kolkas jokio pagerejimo,bet nežadu nuleist rankų ir imtis visų priemonių
esu kažkada darius svogūnų sulčių,ricinos aliejaus ir kiaušinio kaukę-po vieno karto plaukai ėmė augti
mano mamai labai padejo placentos ampules, ne tik kad nustojo slinkti, bet ir kuokstais auga plaukai nauji!
Kas cia per placentos ampules ?
Vis turiu svoguno kauke daryt ,bet laikau kadangi 4 -ias val,tai vis velai gryztu ir ner kada jau..tai db ziuriu,kad jei pirmadieni pasidarysiu ,bus jau beveik dvi sav pertrauka
siandien ryte pries isvaziuojant pasidariau alyvuogiu aliejaus ,medaus ir cinamono kauke..daug prisiskaiciau ,kad koks geris ,slenkantiems ir plinkatiems plaukams,laikyti 15 min pries plovima,raso ,kad net ir penkiu min uztenka,tai paskubom dariaus siandie ja
Vis turiu svoguno kauke daryt ,bet laikau kadangi 4 -ias val,tai vis velai gryztu ir ner kada jau..tai db ziuriu,kad jei pirmadieni pasidarysiu ,bus jau beveik dvi sav pertrauka
siandien ryte pries isvaziuojant pasidariau alyvuogiu aliejaus ,medaus ir cinamono kauke..daug prisiskaiciau ,kad koks geris ,slenkantiems ir plinkatiems plaukams,laikyti 15 min pries plovima,raso ,kad net ir penkiu min uztenka,tai paskubom dariaus siandie ja
QUOTE(Inguti @ 2013 01 27, 00:01)
Kas cia per placentos ampules ?
Na, ir kokie rezultatai po šios medaus, cinamono ir aliejaus kaukės?
QUOTE(Kisulita @ 2013 01 27, 00:59)
Nezinau
Slapi plaukai ,i gumyte surisau ir isvariau ,laiko nebuvo
Man problema ,ne tame ,kad slidus butu ,ar nesipustu,mano ispliko trecdalis plauku ,nukrito eziu ,ir sutankejo ,tai man reik pagalbos konkrecios ..planuoju jau pas daktarus kreiptis..
Eksperementuoju siuo metu su naminemis kaukemis
Svogunu sultys tikrai stabdo plauku slinkima ir stiprina plaukus. O siandien pasidariau kiausinio trynio ir alyvuogiu aliejaus kauke, suplakiau iki majonezo ir laikau. Tikiuosi pagerinti plauku bukle iki vasaros
As darydavausi tokia kauke ir man ji labai gera
Saukstas skysto medaus (pasildyti) alyvuogiu aliejaus saukstas ir citrina. Issitrinu ir laikau kokia valanda, super
Dar esu bandzius tik kefyra, tik svogunu itrinti
QUOTE(Inguti @ 2013 01 26, 23:01)
yra pirkti Kosmada ir Eurokos parduotuvėse
Kas darosi kaukes su medumi..naudojat naturalu medu ar pirktini (t.y. is parduotuves)? Naturalaus medaus nebeturiu, o su pirktiniu kazkaip abejoju ar tas pats butu...
QUOTE(TexSy @ 2013 01 27, 23:51)
Kas darosi kaukes su medumi..naudojat naturalu medu ar pirktini (t.y. is parduotuves)? Naturalaus medaus nebeturiu, o su pirktiniu kazkaip abejoju ar tas pats butu... 
Yra parduotuvese ir naturalaus medaus, tik nenusipirkite dirbtinio