Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

Mano trumpi plaukai,naudojau tik saknims,bet senai ir nepamenu, buvo kiausinis ir kefyras su aliejumi,daugiau nepamenu smile.gif

O Jums bespalve chna nenudazo plauku,nes man biski nudazydavo ryzai kai kauke darydavau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wife: 31 sausio 2013 - 16:10
Su bespalve chna aš darausi tokią kaukę: chna, keli lašai aliejaus, jūrų šilko, pantenolio lašas. Esmė, kad aliejus būtų, nes viena chna labai sausina plauką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2013 01 31, 17:09)
Mano trumpi plaukai,naudojau tik saknims,bet senai ir nepamenu, buvo kiausinis ir kefyras su aliejumi,daugiau nepamenu smile.gif

O Jums bespalve chna nenudazo plauku,nes man biski nudazydavo ryzai kai kauke darydavau smile.gif

Aš tai su dažančia chna darausi taip: chna apie 60 - 70 g. (čia visiems plaukams), kiaušinis, šaukštas medaus, ricinų aliejaus arbtinis šaukštas ir apie 5-7 lašai rozmarinų eterinio aliejaus, kad nesijaustų taip chna kvapo unsure.gif 4u.gif

Kiek bendravau su kitom, tai niekam bespalvė nedažė ohmy.gif Kiek laiko laikėte kaukę? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Arguendo @ 2013 01 31, 20:12)
Su bespalve chna aš darausi tokią kaukę: chna, keli lašai aliejaus, jūrų šilko, pantenolio lašas. Esmė, kad aliejus būtų, nes viena chna labai sausina plauką  4u.gif

Pritariu, chna tikrai labai sausina plaukus 4u.gif Po chna dažymų galiu beveik keturias dienas nesiprausti galvos, nes nesusiriebaluoja blink.gif
Atsakyti
Laikiau apie 40 min unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2013 01 31, 22:28)
Laikiau apie 40 min  unsure.gif

Hmm, tada tikrai keista, kad per tokį trumpą laiką dažo ir dar bespalvė chna g.gif O kur perkate, jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 01 31, 00:46)
Kai kurios merginos sako, kad aliejinės kaukės joms nuima truputį spalvą smile.gif

Man taip pat pašviesino spalvą unsure.gif , nors plaukai dažyti cheminiais dažais (tamsiai), o ir aliejinę kaukę (ricinos al.+kokoso al.) tik apie 3 val. telaikiau
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2013 01 31, 22:37)
Man taip pat pašviesino spalvą  unsure.gif , nors plaukai dažyti cheminiais dažais (tamsiai), o ir aliejinę kaukę (ricinos al.+kokoso al.) tik apie 3 val. telaikiau

O kiek laiko praėjus po dažymo kaukę dedat? smile.gif Gal dar dažai nebūna spėję gerai įsigerti į plauką g.gif
Atsakyti
Buvo praėjusios gal 3 sav. smile.gif
Suprantama, kad su laiku spalva šviesėja, bet po kaukės, tai labiau krito į akis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramzetė: 31 sausio 2013 - 22:02
QUOTE(Ramzetė @ 2013 01 31, 22:49)
Buvo praėjusios gal 3 sav.  smile.gif
Suprantama, kad su laiku spalva šviesėja, bet po kaukės, tai labiau krito į akis  g.gif

Hmm, tuomet turbūt aliejinės kaukės kažkiek nuima dažus g.gif
Atsakyti
As sviesi buvau,tai po kaukes man gavosi ryzi plaukai smile.gif pirkau chna Eurokose, ir maximoje smile.gif
Atsakyti
Įdomiai, šiaip bespalvė chna neturėtų dažyti ryžai plaukų g.gif Gal su kokiomis nors priemaišomis buvo? Gal peroksidu balinti plaukai? smile.gif
Atsakyti
Bespalvė, iš atsiliepimų, lyg ir suteikia plaukui pilką atspalvį smile.gif Bet neturėtų dažyti ryža spalva g.gif
Atsakyti