O Jums bespalve chna nenudazo plauku,nes man biski nudazydavo ryzai kai kauke darydavau
Mano trumpi plaukai,naudojau tik saknims,bet senai ir nepamenu, buvo kiausinis ir kefyras su aliejumi,daugiau nepamenu 
O Jums bespalve chna nenudazo plauku,nes man biski nudazydavo ryzai kai kauke darydavau
QUOTE(wife @ 2013 01 31, 17:09)
Mano trumpi plaukai,naudojau tik saknims,bet senai ir nepamenu, buvo kiausinis ir kefyras su aliejumi,daugiau nepamenu 
Aš tai su dažančia chna darausi taip: chna apie 60 - 70 g. (čia visiems plaukams), kiaušinis, šaukštas medaus, ricinų aliejaus arbtinis šaukštas ir apie 5-7 lašai rozmarinų eterinio aliejaus, kad nesijaustų taip chna kvapo
Kiek bendravau su kitom, tai niekam bespalvė nedažė
Papildyta:
QUOTE(Arguendo @ 2013 01 31, 20:12)
Su bespalve chna aš darausi tokią kaukę: chna, keli lašai aliejaus, jūrų šilko, pantenolio lašas. Esmė, kad aliejus būtų, nes viena chna labai sausina plauką 
Pritariu, chna tikrai labai sausina plaukus
Laikiau apie 40 min
QUOTE(wife @ 2013 01 31, 22:28)
Hmm, tada tikrai keista, kad per tokį trumpą laiką dažo ir dar bespalvė chna
QUOTE(Kisulita @ 2013 01 31, 00:46)
Kai kurios merginos sako, kad aliejinės kaukės joms nuima truputį spalvą
Man taip pat pašviesino spalvą
QUOTE(Ramzetė @ 2013 01 31, 22:37)
Man taip pat pašviesino spalvą
, nors plaukai dažyti cheminiais dažais (tamsiai), o ir aliejinę kaukę (ricinos al.+kokoso al.) tik apie 3 val. telaikiau
O kiek laiko praėjus po dažymo kaukę dedat?
Buvo praėjusios gal 3 sav.
Suprantama, kad su laiku spalva šviesėja, bet po kaukės, tai labiau krito į akis
Suprantama, kad su laiku spalva šviesėja, bet po kaukės, tai labiau krito į akis
QUOTE(Ramzetė @ 2013 01 31, 22:49)
Buvo praėjusios gal 3 sav.
Hmm, tuomet turbūt aliejinės kaukės kažkiek nuima dažus
As sviesi buvau,tai po kaukes man gavosi ryzi plaukai
pirkau chna Eurokose, ir maximoje
Įdomiai, šiaip bespalvė chna neturėtų dažyti ryžai plaukų
Gal su kokiomis nors priemaišomis buvo? Gal peroksidu balinti plaukai?
Bespalvė, iš atsiliepimų, lyg ir suteikia plaukui pilką atspalvį
Bet neturėtų dažyti ryža spalva