Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

Buvo sviesinti sruogelemis,tai buvo ir mano naturaliu plauku,tai jie ryza atspalvi gavo, ir ant pakelio ryzais plaukais mergina,gal as ne ta nusipirkau unsure.gif nu bet raso bespalve. Na db jau tamsesniais plaukais as tai pabandysiu ir paziuresiu kas bus smile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Paprasta, bet neprasta kaukė praradusiems žvilgesį plaukams.

1 kiaušinis
Pusė citrinos

Į išplaktą kiaušinį išspaudžiau citrinos sultis ir palaikiau apie 30 min.
Kiek skaičiau tai kiaušinis (proteinai) dar ir stiprina plaukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosinė: 03 vasario 2013 - 18:14
QUOTE(Kisulita @ 2013 02 03, 01:12)
Bespalvė, iš atsiliepimų, lyg ir suteikia plaukui pilką atspalvį smile.gif Bet neturėtų dažyti ryža spalva g.gif

tikra tiesa...aš kartą dėjausi chna kaukę ir palaikiau ilgiau, tai mano šviesūs plaukai atrodė kaip purvini. Bet kažkur po savaitės išsiplovė tas pilkumas.
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2013 02 03, 12:58)
Buvo sviesinti sruogelemis,tai buvo ir mano naturaliu plauku,tai jie ryza atspalvi gavo, ir ant pakelio ryzais plaukais mergina,gal as ne ta nusipirkau  unsure.gif nu bet raso bespalve. Na db jau tamsesniais plaukais as tai pabandysiu ir paziuresiu kas bus smile.gif aciu  4u.gif

Ar tokia mergina? ax.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Amie @ 2013 02 03, 21:26)
tikra tiesa...aš kartą dėjausi chna kaukę ir palaikiau ilgiau, tai mano šviesūs plaukai atrodė kaip purvini. Bet kažkur po savaitės išsiplovė tas pilkumas.

Net kaip purvini atrodė? unsure.gif Ant šviesių plaukų tai gan stipriai veikia chna, mano tamsiems tai nesutaikia ryškios spalvos net dažanti smile.gif
O kokią teigiamą naudą plaukams pajautėte? ax.gif
Atsakyti
Ne ne tokia smile.gif neturiu jau pakelio,internete nereandu. Nusipirkau db kitokia,idesiu foto vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2013 02 04, 14:53)
Ne ne tokia smile.gif neturiu jau pakelio,internete nereandu. Nusipirkau db kitokia,idesiu foto vakare smile.gif

Lauksim 4u.gif
Atsakyti
Bespalvė chna va tokiame pokutyje mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Dar gali būti ir tokiame user posted image
4u.gif
Papildyta:
Beje, vakar buvo paskutinis kartas, kai po plaukų kaukės nesiplaunu galvos šampūnu schmoll.gif Dariausi avokado ir amlos miltelių kaukę, dar gal trys lašeliai rozmarinų aliejaus. Po kaukės praploviau gerai vandeniu ir praskalavau vandeniu praskiestu su citrina unsure.gif Nebuvo kam riebinti plauko, tai nenaudojau šampūno, ne pirmas kartas, o plaukai kokie liko doh.gif Sunkūs ir purvini, ir teko su tokiais eit miegoti, nes buvo per vėlu perplauti galvą doh.gif Gerai, kad atostogauju blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 05 vasario 2013 - 13:16
QUOTE(Kisulita @ 2013 02 03, 23:15)
O kokią teigiamą naudą plaukams pajautėte? ax.gif

tiesą sakant jokio poveikio nejaučiau. Todėl perėjau prie aliejaus kaukių.
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2013 02 05, 15:22)
tiesą sakant jokio poveikio nejaučiau. Todėl perėjau prie aliejaus kaukių.

Na, kai kurios sako, kad bespalvė chna nėra tą tikroji, todėl didelio poveikio ir nėra gal g.gif Nes nuo dažančios tai tikrai jaučiasi efektas ax.gif
Atsakyti
aš dažniausiai kai nepatingiu pasidarau tokią kaukytę : kokoso aliejų, alyvuogių ir ricinos aliejų sumaišau ir viska įtrinu i plaukus. ankščiau dėdavau dar ir medaus, bet kirpėja pasakė, kad jis labai sausina plaukus.
Atsakyti
ooo net nezionojau kad medus sausina plauka:smile.gif))o tai poveikis viskam toks medaus ir odai?
Atsakyti