Buvo sviesinti sruogelemis,tai buvo ir mano naturaliu plauku,tai jie ryza atspalvi gavo, ir ant pakelio ryzais plaukais mergina,gal as ne ta nusipirkau
nu bet raso bespalve. Na db jau tamsesniais plaukais as tai pabandysiu ir paziuresiu kas bus
aciu
Paprasta, bet neprasta kaukė praradusiems žvilgesį plaukams.
1 kiaušinis
Pusė citrinos
Į išplaktą kiaušinį išspaudžiau citrinos sultis ir palaikiau apie 30 min.
Kiek skaičiau tai kiaušinis (proteinai) dar ir stiprina plaukus.
1 kiaušinis
Pusė citrinos
Į išplaktą kiaušinį išspaudžiau citrinos sultis ir palaikiau apie 30 min.
Kiek skaičiau tai kiaušinis (proteinai) dar ir stiprina plaukus.
QUOTE(Kisulita @ 2013 02 03, 01:12)
Bespalvė, iš atsiliepimų, lyg ir suteikia plaukui pilką atspalvį
Bet neturėtų dažyti ryža spalva 
tikra tiesa...aš kartą dėjausi chna kaukę ir palaikiau ilgiau, tai mano šviesūs plaukai atrodė kaip purvini. Bet kažkur po savaitės išsiplovė tas pilkumas.
QUOTE(wife @ 2013 02 03, 12:58)
Buvo sviesinti sruogelemis,tai buvo ir mano naturaliu plauku,tai jie ryza atspalvi gavo, ir ant pakelio ryzais plaukais mergina,gal as ne ta nusipirkau
nu bet raso bespalve. Na db jau tamsesniais plaukais as tai pabandysiu ir paziuresiu kas bus
aciu 
Ar tokia mergina?

Papildyta:
QUOTE(Amie @ 2013 02 03, 21:26)
tikra tiesa...aš kartą dėjausi chna kaukę ir palaikiau ilgiau, tai mano šviesūs plaukai atrodė kaip purvini. Bet kažkur po savaitės išsiplovė tas pilkumas.
Net kaip purvini atrodė?
O kokią teigiamą naudą plaukams pajautėte?
Ne ne tokia
neturiu jau pakelio,internete nereandu. Nusipirkau db kitokia,idesiu foto vakare
QUOTE(wife @ 2013 02 04, 14:53)
Ne ne tokia
neturiu jau pakelio,internete nereandu. Nusipirkau db kitokia,idesiu foto vakare 
Lauksim
Dar gali būti ir tokiame 

Papildyta:
Beje, vakar buvo paskutinis kartas, kai po plaukų kaukės nesiplaunu galvos šampūnu
Dariausi avokado ir amlos miltelių kaukę, dar gal trys lašeliai rozmarinų aliejaus. Po kaukės praploviau gerai vandeniu ir praskalavau vandeniu praskiestu su citrina
Nebuvo kam riebinti plauko, tai nenaudojau šampūno, ne pirmas kartas, o plaukai kokie liko
Sunkūs ir purvini, ir teko su tokiais eit miegoti, nes buvo per vėlu perplauti galvą
Gerai, kad atostogauju

Papildyta:
Beje, vakar buvo paskutinis kartas, kai po plaukų kaukės nesiplaunu galvos šampūnu
QUOTE(Kisulita @ 2013 02 03, 23:15)
O kokią teigiamą naudą plaukams pajautėte? 
tiesą sakant jokio poveikio nejaučiau. Todėl perėjau prie aliejaus kaukių.
QUOTE(Amie @ 2013 02 05, 15:22)
tiesą sakant jokio poveikio nejaučiau. Todėl perėjau prie aliejaus kaukių.
Na, kai kurios sako, kad bespalvė chna nėra tą tikroji, todėl didelio poveikio ir nėra gal
aš dažniausiai kai nepatingiu pasidarau tokią kaukytę : kokoso aliejų, alyvuogių ir ricinos aliejų sumaišau ir viska įtrinu i plaukus. ankščiau dėdavau dar ir medaus, bet kirpėja pasakė, kad jis labai sausina plaukus.
ooo net nezionojau kad medus sausina plauka:
))o tai poveikis viskam toks medaus ir odai?