QUOTE(Arguendo @ 2013 02 15, 23:29)
Ir aš bandžiau želatinos kaukę, tačiau nebuvo nei wau, nei prilygo keratino tiesinimui, kaip kai kur čia skaičiau
Kiekvienam plaukui savo 
as tai netiesinus jokiais keratinais plauku, pas mane jie tiesus, bet man po pirmo panaudojimo tos kaukes patiko efektas visai, pasisiausimas kuris budavo visada kazkiek tai sumazejo tikrai, plaukai slidus paliko, svelnus, nu pakartosiu as ja ir ziuresim , norejau tiesiog pasidalinti
QUOTE(Liusii @ 2013 02 15, 20:40)
1 valg. saukstas zelatinos uzpilti 3 valg. saukstais verdancio vandens ir gerai ismaisyti, palaikyti 15 min kol istirps zelatina tada i ja ideti 1 -2 valg saukstus savo turimos plauku kaukes (pirktines) , gauta mase uztepti ant isplautu plauku, uzsideti celofanini maiseli, ant virsaus stora ranksluosti ir siltai palaikyti 40 min.
Smalsumo vedima isbandziau ir as sia kauke, Po jos plaukai tapo standus ir sunkus, graziau krinta, jauciamas siek tiek tiesinimo efektas, tik man noretusi tokiu minkstesniu/svelnesniu plauku
QUOTE(Liusii @ 2013 02 15, 23:24)
as tai netiesinus jokiais keratinais plauku, pas mane jie tiesus, bet man po pirmo panaudojimo tos kaukes patiko efektas visai, pasisiausimas kuris budavo visada kazkiek tai sumazejo tikrai, plaukai slidus paliko, svelnus, nu pakartosiu as ja ir ziuresim , norejau tiesiog pasidalinti 
Ir mano plaukai keratino nematę, tiesiog skaičiau apie želatios kaukę taip, kad prilygsta tiesinimui keratinu
O kad pasidalinote, tai AČIŪ, aš tikrai nepiktai atsakiau, atsiprašau jei taip pasirodė
QUOTE(Arguendo @ 2013 02 16, 14:32)
O kad pasidalinote, tai AČIŪ, aš tikrai nepiktai atsakiau, atsiprašau jei taip pasirodė
oi tikrai nepasirode
Vakar dariausi kaukę su amla, kadangi baigėsi pirkta Lietuvoje, tai išmėginau parsiųstą iš Indijos
Keista, bet iš Indijos parsisiųstų miltelių spalva tamsesnė, kvapas kitoks, pati košė sunkiau tepėsi
Įdomu kodėl taip skiriasi
Žiūrėsim kokie rezultatai bus po Indijos amlos, kol kas tai plauki išsipūtę, atrodo tankesni
QUOTE(Austeya @ 2013 02 18, 15:13)
bandziau vakar su zibalu ir ricina, velniava, labai sunkiai issiplauna, citrina nepadejo:(
O plaukams koks nors poveikis jautėsi išplovus?
QUOTE(Kisulita @ 2013 02 18, 14:36)
Vakar dariausi kaukę su amla, kadangi baigėsi pirkta Lietuvoje, tai išmėginau parsiųstą iš Indijos
Keista, bet iš Indijos parsisiųstų miltelių spalva tamsesnė, kvapas kitoks, pati košė sunkiau tepėsi
Įdomu kodėl taip skiriasi
Žiūrėsim kokie rezultatai bus po Indijos amlos, kol kas tai plauki išsipūtę, atrodo tankesni 
Ir kokie rezultatai? Ar pajautėte skirtumą, kai darėte su pirkta Lietuvoje, ir kai su Indiškąja?
QUOTE(Ramzetė @ 2013 02 21, 11:33)
Ir kokie rezultatai? Ar pajautėte skirtumą, kai darėte su pirkta Lietuvoje, ir kai su Indiškąja?

Kol kas nelabai, tik kartą dariausi su indiška
Bet kaukę dariausi sekmadienį dieną, po to išsiploviau galvą ir iki trečiadienio vakaro tempiau laisvai, plaukai nesusiriebalavo
Jau apie 5 kartus dariausi amla kaukę, tai pastebėjimai būtų tokie, kad plaukai daug greičiau auga, ir nebeslenka
Niekam nera taip buve, kad po svogunu kaukes (svogunu sultys ir aliejus) galvos odoje atsirastu tokiu kietu spuogeliu?
QUOTE(Tresor @ 2013 02 22, 11:21)
Niekam nera taip buve, kad po svogunu kaukes (svogunu sultys ir aliejus) galvos odoje atsirastu tokiu kietu spuogeliu?
Ne, nėra buvę