Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

Ir aš bandžiau želatinos kaukę, tačiau nebuvo nei wau, nei prilygo keratino tiesinimui, kaip kai kur čia skaičiau g.gif Kiekvienam plaukui savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2013 02 15, 23:29)
Ir aš bandžiau želatinos kaukę, tačiau nebuvo nei wau, nei prilygo keratino tiesinimui, kaip kai kur čia skaičiau  g.gif Kiekvienam plaukui savo  4u.gif

as tai netiesinus jokiais keratinais plauku, pas mane jie tiesus, bet man po pirmo panaudojimo tos kaukes patiko efektas visai, pasisiausimas kuris budavo visada kazkiek tai sumazejo tikrai, plaukai slidus paliko, svelnus, nu pakartosiu as ja ir ziuresim , norejau tiesiog pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 02 15, 20:40)
1 valg. saukstas zelatinos uzpilti 3 valg. saukstais verdancio vandens ir gerai ismaisyti, palaikyti 15 min kol istirps zelatina tada i ja ideti 1 -2 valg saukstus savo turimos plauku kaukes (pirktines) , gauta mase uztepti ant isplautu plauku, uzsideti celofanini maiseli, ant virsaus stora ranksluosti ir siltai palaikyti 40 min.

Smalsumo vedima isbandziau ir as sia kauke, Po jos plaukai tapo standus ir sunkus, graziau krinta, jauciamas siek tiek tiesinimo efektas, tik man noretusi tokiu minkstesniu/svelnesniu plauku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 02 15, 23:24)
as tai netiesinus jokiais keratinais plauku, pas mane jie tiesus, bet man po pirmo panaudojimo tos kaukes patiko efektas visai, pasisiausimas kuris budavo visada kazkiek tai sumazejo tikrai, plaukai slidus paliko, svelnus, nu pakartosiu as ja ir ziuresim , norejau tiesiog pasidalinti  4u.gif

Ir mano plaukai keratino nematę, tiesiog skaičiau apie želatios kaukę taip, kad prilygsta tiesinimui keratinu smile.gif
O kad pasidalinote, tai AČIŪ, aš tikrai nepiktai atsakiau, atsiprašau jei taip pasirodė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2013 02 16, 14:32)

O kad pasidalinote, tai AČIŪ, aš tikrai nepiktai atsakiau, atsiprašau jei taip pasirodė  4u.gif

oi tikrai nepasirode biggrin.gif tiesiog man patiko ta kauke, as manau gal jos poveikis skiriasi priklausomai nuo to kokia savo turim kauke sumaisai g.gif mano plaukai nepasunkejo kazkaip ir visai svelnus patapo bet as irgi kol kas ja viena karteli tik pabandziau ax.gif
Atsakyti
Vakar dariausi kaukę su amla, kadangi baigėsi pirkta Lietuvoje, tai išmėginau parsiųstą iš Indijos smile.gif Keista, bet iš Indijos parsisiųstų miltelių spalva tamsesnė, kvapas kitoks, pati košė sunkiau tepėsi g.gif Įdomu kodėl taip skiriasi g.gif Žiūrėsim kokie rezultatai bus po Indijos amlos, kol kas tai plauki išsipūtę, atrodo tankesni smile.gif
Atsakyti
bandziau vakar su zibalu ir ricina, velniava, labai sunkiai issiplauna, citrina nepadejo:(
Atsakyti
QUOTE(Austeya @ 2013 02 18, 15:13)
bandziau vakar su zibalu ir ricina, velniava, labai sunkiai issiplauna, citrina nepadejo:(

O plaukams koks nors poveikis jautėsi išplovus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 02 18, 14:36)
Vakar dariausi kaukę su amla, kadangi baigėsi pirkta Lietuvoje, tai išmėginau parsiųstą iš Indijos smile.gif Keista, bet  iš Indijos parsisiųstų miltelių spalva tamsesnė, kvapas kitoks, pati košė sunkiau tepėsi g.gif Įdomu kodėl taip skiriasi g.gif Žiūrėsim kokie rezultatai bus po Indijos amlos, kol kas tai plauki išsipūtę, atrodo tankesni smile.gif

Ir kokie rezultatai? Ar pajautėte skirtumą, kai darėte su pirkta Lietuvoje, ir kai su Indiškąja? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2013 02 21, 11:33)
Ir kokie rezultatai?  Ar pajautėte skirtumą, kai darėte su pirkta Lietuvoje, ir kai su Indiškąja?  ax.gif g.gif

Kol kas nelabai, tik kartą dariausi su indiška smile.gif Bet sunkiau tepėsi ir ne tokios gražios konsistencijos košytė gavosi g.gif Su Lietuvoje pirkta labai tvarkingai susitepdavau, nė lašas nenuvarvėdavo, o su šia viskas byrėjo doh.gif Gal prasčiau sumalta g.gif

Bet kaukę dariausi sekmadienį dieną, po to išsiploviau galvą ir iki trečiadienio vakaro tempiau laisvai, plaukai nesusiriebalavo biggrin.gif Gal po kiek laiko dar ilgiau nesiriebaluos g.gif

Jau apie 5 kartus dariausi amla kaukę, tai pastebėjimai būtų tokie, kad plaukai daug greičiau auga, ir nebeslenka smile.gif
Atsakyti
Niekam nera taip buve, kad po svogunu kaukes (svogunu sultys ir aliejus) galvos odoje atsirastu tokiu kietu spuogeliu?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2013 02 22, 11:21)
Niekam nera taip buve, kad po svogunu kaukes (svogunu sultys ir aliejus) galvos odoje atsirastu tokiu kietu spuogeliu?

Ne, nėra buvę g.gif O vienas sultis tepėte? Gal čia aliejus kaltas, jei su juo maišėte? g.gif
Atsakyti