Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(style18 @ 2013 02 24, 14:59)
o jus įtrinat į galvos odą, ar ar tik į plaukus? aš kokosų aliejumi ištepu kartais tik plaukų galus, bet į odą bijau trinti, galvoju, kad gali neišsiplauti....

As tai tepu visa galva, man issiplauna, aisku, plaukai greiciau poto susiriebaluoja, nes vistiek kazkiek aliejaus lieka. Bet jei jusu oda riebi, tai netepkit galvos odos, tepkit tik pacius plaukus ar galiukus. Nes jei oda ir taip riebi, tai tada aisku, kad papildomi riebalai dar labiau ja riebins ir neleis odai kvepuot, tada ir plaukai slinks. Svarbiausia aliejumi maitinti pati plauka, o ne oda, bent man taip atrodo.
Atsakyti
Hmm, o man kaip tik sakė vienas pažįstamas, studijuojantis mediciną, kad į plauką jokie vitaminai neįsigeria, tik į galvos odą ir šaknis g.gif Sakė, kad visi produktai tik padengia plauko paviršių ir jis tampa blizgesnis, slidesnis ir pan. g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 02 24, 17:22)
Hmm, o man kaip tik sakė vienas pažįstamas, studijuojantis mediciną, kad į plauką jokie vitaminai neįsigeria, tik į galvos odą ir šaknis g.gif Sakė, kad visi produktai tik padengia plauko paviršių ir jis tampa blizgesnis, slidesnis ir pan. g.gif unsure.gif

Tikrai netiesa:). Plaukai turi savybe sugerti dregme, taip pat glicerina, gyvulines ir augalines kilmes riebalus. Tuomet plauko turis padideja 10-25 procentus. Tai jei sugeria aliejus, sugeria ir visus juose esancius vitaminus:).
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2013 02 24, 21:23)
Tikrai netiesa:). Plaukai turi savybe sugerti dregme, taip pat glicerina, gyvulines ir augalines kilmes riebalus. Tuomet plauko turis padideja 10-25 procentus. Tai jei sugeria aliejus, sugeria ir visus juose esancius vitaminus:).

Na vat bigsmile.gif O gal turite nuorodą į straipsnį, kuriame apie tai rašytų? 4u.gif Būtų įdomu pasiskaityti 4u.gif Mano plaukas gan plonas, būtų įdomu sužinoti, kaip galima jo tūrį padidinti ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 02 25, 12:02)
Na vat bigsmile.gif O gal turite nuorodą į straipsnį, kuriame apie tai rašytų? 4u.gif Būtų įdomu pasiskaityti 4u.gif Mano plaukas gan plonas, būtų įdomu sužinoti, kaip galima jo tūrį padidinti ax.gif  smile.gif

http://www_sos03_lt/...ta/Musu_plaukai
Cia daug ir idomiai raso apie plaukus, o apie tai, kad plaukai pasisavina aliejus ir kitas medziagas, raso skiltyje Plauko savybes smile.gif . Tik nepamirskim, kad jei sugeria, tai kazkiek paskui ir praranda tos dregmes, juk plaukus veikia ir saule, ir temperatura, ir dziovinimas. Kuomet jis dar slapias tai jo turis ir didesnis, bet dziunant, turis mazeja. Zodziu, esme ta, kad plaukas turi savybe sugerti.
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2013 02 25, 17:53)
http://www_sos03_lt/...ta/Musu_plaukai
Cia daug ir idomiai raso apie plaukus, o apie tai, kad plaukai pasisavina aliejus ir kitas medziagas, raso skiltyje Plauko savybes smile.gif . Tik nepamirskim, kad jei sugeria, tai kazkiek paskui ir praranda tos dregmes, juk plaukus veikia ir saule, ir temperatura, ir dziovinimas. Kuomet jis dar slapias tai jo turis ir didesnis, bet dziunant, turis mazeja. Zodziu, esme ta, kad plaukas turi savybe sugerti.

Dėkui, paskaitinėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 02 18, 12:36)
Vakar dariausi kaukę su amla, kadangi baigėsi pirkta Lietuvoje, tai išmėginau parsiųstą iš Indijos smile.gif Keista, bet  iš Indijos parsisiųstų miltelių spalva tamsesnė, kvapas kitoks, pati košė sunkiau tepėsi g.gif Įdomu kodėl taip skiriasi g.gif Žiūrėsim kokie rezultatai bus po Indijos amlos, kol kas tai plauki išsipūtę, atrodo tankesni smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Kisulita @ 2013 02 18, 12:36)
Vakar dariausi kaukę su amla, kadangi baigėsi pirkta Lietuvoje, tai išmėginau parsiųstą iš Indijos smile.gif Keista, bet  iš Indijos parsisiųstų miltelių spalva tamsesnė, kvapas kitoks, pati košė sunkiau tepėsi g.gif Įdomu kodėl taip skiriasi g.gif Žiūrėsim kokie rezultatai bus po Indijos amlos, kol kas tai plauki išsipūtę, atrodo tankesni smile.gif

Ar tinka amla sviesiems plaukams? Kaip suprantu tie milteliai dazo plaukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ratss @ 2013 03 10, 19:07)
Papildyta:

Ar tinka amla sviesiems plaukams? Kaip suprantu tie milteliai dazo plaukus g.gif

Taip, jie tamsina, mano ryžus plaukus vėl rudais padarė blink.gif Bet bespalvė chna labai giriama, turi panašų poveikį, tinka šviesiaplaukėms, kaip pakalitalas amlai galėtų būti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 03 10, 22:34)
Taip, jie tamsina, mano ryžus plaukus vėl rudais padarė blink.gif Bet bespalvė chna labai giriama, turi panašų poveikį, tinka šviesiaplaukėms, kaip pakalitalas amlai galėtų būti ax.gif

O kur bespalves chna rasti?
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 03 10, 20:34)

Na idomu koks atspalvis ant naturaliu ,sviesiu plauku iseitu g.gif Turbut bandysiu, nes ir taip ploni plaukai slenka baisiai, sukrite, susiriebaluoja per diena. gal netapsiu kokia oranzine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2013 03 10, 23:10)
O kur bespalves chna rasti?

Bespalvės chna yra Eurokos, Droge 4u.gif Gal Maximose ir kituose didesniuose prekybos centruose yra, tikrai mačiau Prismoje, bet tik 25 gr. įpakavimuose 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ratss @ 2013 03 10, 23:42)
Na idomu koks atspalvis ant naturaliu ,sviesiu plauku iseitu g.gif Turbut bandysiu, nes ir taip ploni plaukai slenka baisiai, sukrite, susiriebaluoja per diena. gal netapsiu kokia oranzine biggrin.gif

Tai orandžinė dar nieko, būtų negerai, jei gautųsi žalia blink.gif Gal jei šviesūs rudi, tai tik patamsintų, bet jei esant natūrali blondinė, tai nelabai prognozuojami rezultatai g.gif Galit prieš visą galvą tepdama, paeksperimentuoti su iškritusiais plaukais ir pažiūrėti kokia spalva gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
sakykit, o kaip jus svoguno sulciu kauke laikot? kiek laiko? paskui issiplauna ta smarve?
man taip pradejo plaukai slinkt, kad tuoj plika paliksiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegas: 11 kovo 2013 - 20:04