Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(Gegas @ 2013 03 11, 20:04)
sakykit, o kaip jus svoguno sulciu kauke laikot? kiek laiko? paskui issiplauna ta smarve?
man taip pradejo plaukai slinkt, kad tuoj plika paliksiu  doh.gif

Ant šaknų, apie 1 val., išsiplauna po kokių 2-3 plovimų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2013 03 11, 20:04)
sakykit, o kaip jus svoguno sulciu kauke laikot? kiek laiko? paskui issiplauna ta smarve?

Kazkur skaiciau, kad i svogunu sultis reikia iberti cinamono, tada ne tokia baisi ta smarve buna. Pati nebandziau, tai nezinau ar veiksminga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2013 03 11, 21:22)
Ant šaknų, apie 1 val., išsiplauna po kokių 2-3 plovimų  mirksiukas.gif

Idomu kaip, man turbut apie puse metu dar jautese, kai plaukai suslapdavo.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2013 03 12, 00:34)
Idomu kaip, man turbut apie puse metu dar jautese, kai plaukai suslapdavo.

Gal nuo odos ir plaukų priklauso, nežinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arguendo: 12 kovo 2013 - 12:04
QUOTE(Gegas @ 2013 03 11, 21:04)

aš laikau 2 val. po to praskalauju vandeniu su actu, jis gerai neutralizuoja kvapa, bet jeigu plaukai sušlampa kitą kartą, tai vėl kvapas jaučiasi. Kai plaukai sausi kvapo nesijaučia.Man visiškai kvapas dingsta po kokių 4 mėnesių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 12 kovo 2013 - 14:11
QUOTE(dowylka @ 2013 03 11, 22:51)
Kazkur skaiciau, kad i svogunu sultis reikia iberti cinamono, tada ne tokia baisi ta smarve buna. Pati nebandziau, tai nezinau ar veiksminga  smile.gif

as taip ir padariau
va sedziu galva apsivyniojusi celofanu biggrin.gif
jau man dzin tas biggrin.gif kvapas, bet kai smiulkiniai pliki sviecia, tai ir darysiu, nebent ryt tiekejai darbe issilakstys biggrin.gif

bandysiu 2 savaites kiekviena diena g.gif
siandien su cinamonu, ryt dar medaus ir citrinos idesiu

dar turiu alijosiu. po tu 2 savaiciu su alijosium dar kaukyte padarysiu, kaip tik lapukai prisirps saldytuve
Papildyta:
dar va kokios sausiems plaukams

KAUKĖS SAUSIEMS PLAUKAMS

Kaukė iš avokado. 1 nedidelį avokadą arba jo puselę sumaišykite su 1 kiaušiniu, užtepkite ant plaukų, įtrinkite į šaknis. Jei atliksite tokių kaukių kursą, plaukai bus tvirti ir blizgantys.

Kaukė su kiaušinio tryniu. Sumaišykite 1 kiaušinio trynį su 1 šaukštu ricinos aliejaus, įtrinkite į plaukų šaknis ir laikykite 40-50 minučių. Išplaukite vaikiško muilo putomis. Išskalaukite parūgštintu šiltu vandeniu.

Kaukė iš sėmenų aliejaus. Sumaišykite 2 šaukštus sėmenų aliejaus su 1 šaukštu degtinės, trinkite į plaukų šaknis 7-10 minučių. Palikite 30 minučių, paskui išplaukite galvą šampūnu.
Atsakyti
[quote=Gegas,2013 03 12, 21:38]
as taip ir padariau
va sedziu galva apsivyniojusi celofanu biggrin.gif

Parasykit atsiliepimus, ar tikrai cinamonas prigesina svogunu kvapa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2013 03 12, 22:38)
as taip ir padariau
va sedziu galva apsivyniojusi celofanu  biggrin.gif
jau man dzin tas  biggrin.gif kvapas, bet kai smiulkiniai pliki sviecia, tai ir darysiu, nebent ryt tiekejai darbe issilakstys biggrin.gif

bandysiu 2 savaites kiekviena diena  g.gif
siandien su cinamonu, ryt dar medaus ir citrinos idesiu

O ne per dažnai kasdieną? g.gif Stiprus tas svogūnas 4u.gif
Atsakyti
antra diena su maiseliu ant galvos cool.gif
dariau cibuli, paskui uzsidejau dar raudontryni su aliejum pusvalandi, praskalavau vynuogiu actu.
jautesi smarve lauke unsure.gif tiekejai sake "kaip jauciasi, kad cia visi ant duju vaziuoja" doh.gif lotuliukas.gif

dabar i cibuli idejau citrinos, medaus ir cinamono, vel kartosiu su kiausu ir aliejum + actas

siaip maziau seresi vakar perplaunant, bet nemanau, kad cia vienas kartas taip jau labai padet galejo g.gif
Papildyta:
dar vienas pliusas sitos kaukes - jau kibo kazkokia bjauri sloga, tai nuo cibulio taip issivaliau kanalus, kad siandien i pavakare kaip nauja lotuliukas.gif dabar dar pakartojau kvepavimo taku valyma - jauciu net druskos vandens nereikes pries einant gult bigsmile.gif
Atsakyti
Na va, pasidariau amlos kaukę, laikiau tik 10 min, nes esu naturali blondine, jokio stspalvio nesigavo thumbup.gif . Sekanti karta bandysiu 15 min, man patiko, plaukai purūs, švelnūs. Gal dar kokio aliejuko imaišyt, pvz argano g.gif
Atsakyti
Siandien vakare issimasazavau galvos oda su ricinos aliejumi, paliksiu nakciai smile.gif ryt pries paskaitas spesiu uzsideti kaukyte. seniai dariau kiausinio trynys, alyvuogiu aliejus, semenu aliejus, ricinos aliejus ir citrinos sulciu. Bet sita tik per plauku ilgi dedu netrinu saknu. Labai faini plaukuciai buna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ratss @ 2013 03 14, 23:08)
Na va, pasidariau amlos kaukę, laikiau tik 10 min, nes esu naturali blondine, jokio stspalvio nesigavo  thumbup.gif . Sekanti karta bandysiu 15 min, man patiko, plaukai purūs, švelnūs. Gal dar kokio aliejuko imaišyt, pvz argano g.gif

Aš įmaišau ricinos ir rozmarinų eterinio blush2.gif Ricina irgi stiprina plaukus, tai dirba kartu su amla biggrin.gif Kartais sėmenų aliejaus įmaišau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(almond @ 2013 03 14, 23:38)
Siandien vakare issimasazavau galvos oda su ricinos aliejumi, paliksiu nakciai  smile.gif  ryt pries paskaitas spesiu uzsideti kaukyte. seniai dariau kiausinio trynys, alyvuogiu aliejus, semenu aliejus, ricinos aliejus ir citrinos sulciu. Bet sita tik per plauku ilgi dedu netrinu saknu. Labai faini plaukuciai buna thumbup.gif

O ne per ilgai bus per naktį? smile.gif Ricinų aliejus toks glitus, gal neleis galvos odai kvėpuoti g.gif
Atsakyti