Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

QUOTE(vikta @ 2011 12 05, 11:26)
vakar vakare pakuteno, bet daugiau ir nebekuteno. tai sakau gal nuo kokio maisto.
operacija truko labai trumpai, gal koks 10-15 minučių. nežiūrėjau į laikrodį kada nuėjau ir kada išvežė. bet prisimenu kad 10:40 pažiūrėjau į laikrodį palatoje. po kiek laiko atėjo gydytojas ir nuėjom į operacinę. o 11:05 jau buvau vėl pakatoj ir rašiau visiems namiškiams ir draugams kad viskas ok.

man prieš operaciją suleido diclaco ir davė kažkokią tabletę kad biški apspangčiau. bet gavosi taip, kad jau pakeliui į operacinę prieš mane užlindo be eilės". kažkoks eksta tavejis su pūliais ausyse. tai mane atgal nuvarė į palatą ir kai jau ėjau antrą kartą į operacinę, jokio apdujimo nebuvo. bet visiškai buvo dingęs nerimas, baimė.
operacijos metu tai jutau kaip drebėjo kojos, ir niekaip nėjo jų nuraminti

šiaip tai sakė, geriau kad nereikėtų daug deginti. kuo daugiau uždegina, tuo labiau skauda. aš tik kokius 4-5 kart "čirkšt" girdėjau

šiandien ketvirta diena, ir skausmo beveik nėra.
bet aš nelaukiu kol pradės normaliai saudėti, jau kaip profilaktiškai ryte, ir einant miegoti po tabletikę nuo skausmo. gal be vaistų skaudėtų daugiau

tai manei ilgiau(bet su pilna narkoze)bet daktaras irgi sake ,kad truks apie puse val,bet isveze 11.13,parveze 13.13 pabudau istrauke vamzdeli,ir pooperacinej tik 10 min pabuvau,bet daktras nieko neminejo ,reikes paklaust,matyt per didele doze gavau,kad nepabudau,nes siaip operacija pavyko, nei daug kraujavau nieko,ir jutaus pakankamai gerai,tik kokia 15min skrandi labai maude,bet praejo smile.gif ,dziuagiuos jau,kad as po visko,dabar tik geryn eis thumbup.gif
sekmes kas operuosis ir nebijokit ,viskas bus gerai,jei esat patyrusios skausma anginos tai tikrai panasus,tik gal ilgiua tesias smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koposs: 05 gruodžio 2011 - 11:38
operacijos nebijau, kad tik greičiau, jau tiek teko prasikankinti su ja ir parasti doh.gif Bet man mmm dar neatsivelka, labiausiai bijau, jeigu vėl atidės operaciją doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2011 12 05, 12:33)
operacijos nebijau, kad tik greičiau, jau tiek teko prasikankinti su ja ir parasti  doh.gif  Bet man mmm dar neatsivelka, labiausiai bijau, jeigu vėl atidės operaciją  doh.gif

as ir labai to bijojau,nes viena data teko atidet ,nes kardiograma nepatiko,liepe issitirt sirdi ir pas endokrinologe zodziu,bet pagaliau jau po visko, tai ramu dabar man
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2011 12 05, 13:49)
as ir labai to bijojau,nes viena data teko atidet ,nes kardiograma nepatiko,liepe issitirt sirdi ir pas endokrinologe zodziu,bet pagaliau jau po visko, tai ramu dabar man

man viena operacija buvo atidėta, nes išvakarėse sukilo 40 temperatūra, prasidėjo angina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2011 12 05, 12:50)
man viena operacija buvo atidėta, nes išvakarėse sukilo 40 temperatūra, prasidėjo angina  doh.gif

o saiubeli,jo tas laukima stikrai zudo,bet reikai tiketis dabar sulauks ir viskas bus gerai,o gal mmm su tablet,pailgink ,kad veliau susirgtum,kad tikrai nebutu kaip tycia ta diena
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2011 12 05, 13:57)
o saiubeli,jo tas laukima stikrai zudo,bet reikai tiketis dabar sulauks ir viskas bus gerai,o gal mmm su tablet,pailgink ,kad veliau susirgtum,kad tikrai nebutu kaip tycia ta diena

nežinau net ką daryti, ta prasme su kontraceptinėm? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2011 12 05, 13:01)
nežinau net ką daryti, ta prasme su kontraceptinėm?  g.gif

taip
Atsakyti
aš turbūt irgi gerčiau kontraceptines, kad tik mmm nepareitų

bijojau kad herpesas neišlystų prieš operacija. pas mane jis dažnas. bet neišlindo. nes sakė, kad su herpesu nepjautų.
užtat šiandien išlindo, gerai kad jau po
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 12 05, 15:12)
aš turbūt irgi gerčiau kontraceptines, kad tik mmm nepareitų

bijojau kad herpesas neišlystų prieš operacija. pas mane jis dažnas. bet neišlindo. nes sakė, kad su herpesu nepjautų.
užtat šiandien išlindo, gerai kad jau po

na operacija penktadienį, tikiuosi, kad pramuš dar šiandien g.gif o ir kontraceptinės gi tik su receptu doh.gif
Atsakyti
Induke, na, kaip - pramušė mmm?

dabar man 6 diena po operacijos ir šiandien pirma diena kai nejaučiu jokio skausmelio ryjant. tad šiandien jau be vaistų nuo skausmo
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 12 08, 13:08)
Induke, na, kaip - pramušė mmm?

dabar man 6 diena po operacijos ir šiandien pirma diena kai nejaučiu jokio skausmelio ryjant. tad šiandien jau be vaistų nuo skausmo

Man irgi 6,bet pirma naktis kai jutau skausma doh.gif ,bet va dabar diena ,vel normaliai,bet kalbant, ryjant ,skausma jauciu,bet kentet galiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2011 12 08, 14:19)
Man irgi 6,bet pirma naktis kai jutau skausma  doh.gif ,bet va dabar diena ,vel normaliai,bet kalbant, ryjant ,skausma jauciu,bet kentet galiu  smile.gif

med sesutė sakė, kad kuo daugiau pridegino, tuo labiau skauda. tai sakau, jei man daug nekraujavo, tai gal ir nepridegino daug. dėl to taip greit gyja. tfu tfu tfu
Atsakyti