Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

QUOTE(vikta @ 2011 12 08, 14:21)
med sesutė sakė, kad kuo daugiau pridegino, tuo labiau skauda. tai sakau, jei man daug nekraujavo, tai gal ir nepridegino daug. dėl to taip greit gyja. tfu tfu tfu

as irgi beveik nekraujavau,biski su seilem buvo kraujo laseliu,ir viena karta tik vien krauja isspjoviau,o paskui ,kai jau leido gert ,iskart jokiu kraujo liekanu thumbup.gif ,tikiuos greit uzgis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koposs: 08 gruodžio 2011 - 14:35
man šiandien turėjo būti operacija, bet atkėlė į pirmadienį, nes 3-čia diena mmm
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2011 12 09, 09:07)
man šiandien turėjo būti operacija, bet atkėlė į pirmadienį, nes 3-čia diena mmm

uzjauciu,sakes tas atkelimas,nu bet nieko, uztat pirmadieni jau tikrai padarys thumbup.gif

Papildyta:
Labas rytas,

QUOTE(vikta @ 2011 12 08, 14:21)
med sesutė sakė, kad kuo daugiau pridegino, tuo labiau skauda. tai sakau, jei man daug nekraujavo, tai gal ir nepridegino daug. dėl to taip greit gyja. tfu tfu tfu

dar norejau paklaust,o kaip ten gerkle pas jus atrodo,as bandziau paziuret,tai visas gomurys kaip nuplikytas ,ir dar tos baltos apnasos yra ax.gif siandien jau 7 diena,bet dar su vaistais
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2011 12 09, 10:08)
uzjauciu,sakes tas atkelimas,nu bet nieko, uztat pirmadieni jau tikrai padarys  thumbup.gif

Papildyta:
Labas rytas,
dar norejau paklaust,o kaip ten gerkle pas jus atrodo,as bandziau paziuret,tai visas gomurys kaip nuplikytas ,ir dar tos baltos apnasos yra  ax.gif siandien jau 7 diena,bet dar su vaistais

pas mane tik tos vietos kur išpjauta buvo paraudę, ir dar šiek tiek likę fibrino. dar prieš dvi dienas to fibrino buvo daugiau.
lankas paraudęs. plius vienoj vietoj matosi kaip balta opelė. dvi opelės atsirado ir ant lūpos vidinės pusės. tokio dydžio kaip degtuko galvutė. tai galvoju nuo ko čia gali būti. palandžiojau internete tai opelės atsiranda ir dėl streso, ir dėl pažeidimų burnos ertmėje, ir dėl hormonų, ir dėl nusilpusio imuniteto. tai tikėkimės kad čia nieko rimto.
Atsakyti
QUOTE(vikta @ 2011 12 09, 20:33)
pas mane tik tos vietos kur išpjauta buvo paraudę, ir dar šiek tiek likę fibrino. dar prieš dvi dienas to fibrino buvo daugiau.
lankas paraudęs. plius vienoj vietoj matosi kaip balta opelė. dvi opelės atsirado ir ant lūpos vidinės pusės. tokio dydžio kaip degtuko galvutė. tai galvoju nuo ko čia gali būti. palandžiojau internete tai opelės atsiranda ir dėl streso, ir dėl pažeidimų burnos ertmėje, ir dėl hormonų, ir dėl nusilpusio imuniteto. tai tikėkimės kad čia nieko rimto.

o jezau,nu to fibrino tai pas mane dar daug,siandien neziurejau,kazkaip man net baisu ziuret,ir lieizuvis jautrus labai,nu bet nieko ,vaziuosiu pirmad pasitikrint,paziuresiu ka sakys,tikiuos viskas gerai.
o kaip su valgiu ,ar jau normaliai ryjas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koposs: 09 gruodžio 2011 - 21:32
QUOTE(Indukė @ 2011 12 09, 10:07)

O negalima operuotis, kai mmm būna? Man pirmą mm dieną operavo, niekas net neklausė..
Atsakyti
QUOTE(superficial92 @ 2011 12 09, 23:56)
O negalima operuotis, kai mmm būna? Man pirmą mm dieną operavo, niekas net neklausė..

Vyrai tai gan dažnai nekreipia į tai dėmesio,bet moterys (kaip sakau,bent jau mano LOR) tai dažniausiai akcentuoja.Mano LOR kai užsirašinėjau operacija (gruodžio gale rašiausi gegužės viduriui) liepė nors pusvalandį tupėt ir skaičiuot,kad mm nebūtų,nes nukels operaciją savaitei,kol atsistatys truputuką kraujas...Bet dėkui Dievui skaičiuotoja aš gera smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 12 10, 01:03)
Vyrai tai gan dažnai nekreipia į tai dėmesio,bet moterys (kaip sakau,bent jau mano LOR) tai dažniausiai akcentuoja.Mano LOR kai užsirašinėjau operacija (gruodžio gale rašiausi gegužės viduriui) liepė nors pusvalandį tupėt ir skaičiuot,kad mm nebūtų,nes nukels operaciją savaitei,kol atsistatys truputuką kraujas...Bet dėkui Dievui skaičiuotoja aš gera  smile.gif  blush2.gif

man tai butu be sansu suskaiciuot,nes nereguliarios,mane operavo vyras ,tai irgi net neuzsimine smile.gif ,bet aciu diev nesutapo ,nes pati turbut buciua blogai jautusi ax.gif
Atsakyti
Man butent vyras ir sake, kad geriau nebutu mmm, skaiciuotoja as ir gera, bet kaip ant tyciu 5 dienom suvelavo mmm doh.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Gruodzio 19 diena ir as operuosiuos angina. Biskuti baimes yra, del narkozes ir del pooperacinio laikotarpio. Tikiuos nereiks man jos atkelt.
Man idomu kiek laiko laiko ligoninej po operacijos? Ir kuriam laikui duoda nedarbinguma? Butu malonu jei kas atsakytu.
Atsakyti
nedarbinguma duoda man atrodo 10 dienu, o laiko lyg 3 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2011 12 10, 20:32)
nedarbinguma duoda man atrodo 10 dienu, o laiko lyg 3  g.gif

Mazai, galvojau apie menesi po opercijos i darba tereikia eiti g.gif Tai gal ligoninej operaves gydytojas tiek teduoda, o paskui seimos gydytojas tesia nedarbinguma. Kazkaip keista, kad nespejes atsigaut po operacijos ir i darba turi eiti.
Atsakyti