Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

aina sau turbut pacios sunkiausios dienos dabar.. isgeri nimesili po dvieju val vebegali kentet.. isgeri diklako nuo skrandzio skausmu raitais.. skauda gekle, skauda auis, skauda dantis, skauda liezuvi.. nusaukit kas nors gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2011 12 18, 10:57)
aina sau turbut pacios sunkiausios dienos dabar.. isgeri nimesili po dvieju val vebegali kentet.. isgeri diklako nuo skrandzio skausmu raitais.. skauda gekle, skauda auis, skauda dantis, skauda liezuvi.. nusaukit kas nors  gun_bandana.gif

pritariu, pirmos dienos po operacijos lengvesnes negu dabar, man siandien 7 diena, nu dar negeriau nuo skausmo, minimaliai skauda ausi, gerkle. O vakar vakare tai net dvi tabletes teko gerti, nuo vienos nepadejo....
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 12 17, 23:08)
Gal taip tariant uspakoicus,kad ramiau širdelei ir galvelei būtų... g.gif  biggrin.gif

ta is vakaro dave,nu sese operuos ten pat ,reikes paklaust jei leis, ka ten leido smile.gif
QUOTE(Tuomce @ 2011 12 18, 09:57)
aina sau turbut pacios sunkiausios dienos dabar.. isgeri nimesili po dvieju val vebegali kentet.. isgeri diklako nuo skrandzio skausmu raitais.. skauda gekle, skauda auis, skauda dantis, skauda liezuvi.. nusaukit kas nors  gun_bandana.gif

o jetau,man nei ausis nei dantis neskaudejo,o ,kad sunkiauiso tai pritariu,bet gal tada ketanolio pabandykit,nes man jis padejo tikrai ilgiau nei 2 val
Atsakyti
gal zinot kokiu siltu kompresiuku ausiai? nes taip skauda ka ojojoj.. jauciu kaip biski lengviau kai ikisu silta pirsta i vidu blush2.gif tai manau kad gal padetu..
Atsakyti
Ryt operacija, o tempos turiu 37.1 tikiuos del to neatkels man operacijos unsure.gif Labai daznai man ji tokia buna. Kaip manot ar nera blogai kai biski temperatura pakyla? Kaip bijau kad neatkeltu operacijos.
Atsakyti
QUOTE(razzke @ 2011 12 18, 19:46)
Ryt operacija, o tempos turiu 37.1 tikiuos del to neatkels man operacijos unsure.gif  Labai daznai man ji tokia buna. Kaip manot ar nera blogai kai biski temperatura pakyla? Kaip bijau kad neatkeltu operacijos.

pas mane pastoviai tokia budavo, operavausi ja turedama, bet man jos ir nematavo pries operacija, tik paklause as neciaudau, nekosau ir ar neisbere. sekmes ryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2011 12 18, 19:54)
pas mane pastoviai tokia budavo, operavausi ja turedama, bet man jos ir nematavo pries operacija, tik paklause as neciaudau, nekosau ir ar neisbere. sekmes ryt  4u.gif

Aciu mirksiukas.gif
O nuo ko gali isberti? Kur operavotes?
Atsakyti
QUOTE(razzke @ 2011 12 18, 20:01)
Aciu mirksiukas.gif
O nuo ko gali isberti? Kur operavotes?

as vilniuj santariskese. o klause del isberimu del alergijos greiciausiai nes pries operacija irgi klausinejo ne tik apie alergijas vaistams bet aplamai viskam.
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2011 12 18, 17:39)
gal zinot kokiu siltu kompresiuku ausiai? nes taip skauda ka ojojoj.. jauciu kaip biski lengviau kai ikisu silta pirsta i vidu  blush2.gif  tai manau kad gal padetu..

geriau pirsto nekist,gal koki silta kompresa uz ausies palaikyt ,gal pades ,o nuo skausmo vaistai nepadeda?,gal daktarei pasirodyt jei labai skauda,kad nebutu koks uzdegimas,tada jau vaistu manau reiktu,nera skaudeja tai sunku ka patart
QUOTE(razzke @ 2011 12 18, 19:46)
Ryt operacija, o tempos turiu 37.1 tikiuos del to neatkels man operacijos unsure.gif  Labai daznai man ji tokia buna. Kaip manot ar nera blogai kai biski temperatura pakyla? Kaip bijau kad neatkeltu operacijos.

jei aukstesne bus neoperuos,bent as kur gulejau tikrino ir pries nakti ir ryte temeperatura ,sekmes ,manau viskas bus gerai
Atsakyti
razzke, pazystamas jausmas, man buvo sulikusi angina nakti pries operacija, temperatura buvo vors 39 doh.gif
O tau gerkles neskauda g.gif nes svarbiausia, kad gerkles neskaudetu, man likus savaitei iki operacijos reikejo pasirodyti pas LOR, tai buvo gerkle raudona, na vel buvo pradeje skaudeti ryjant, tai dave antibiotiku, viskas ok buvo pries operacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2011 12 18, 20:24)
as vilniuj santariskese. o klause del isberimu del alergijos greiciausiai nes pries operacija irgi klausinejo ne tik apie alergijas vaistams bet aplamai viskam.

Vaistams lyg ir nealergiska, bet kazkokia alergija lyg ir turiu, poliklinikoj tikrino tai niekam nealergiska, bet man vistiek kartais paberia.

QUOTE(koposs @ 2011 12 18, 20:25)
jei aukstesne bus neoperuos,bent as kur gulejau tikrino ir pries nakti ir ryte temeperatura ,sekmes ,manau viskas bus gerai

Na man laikos kelios dalys tos temperaturos, lyg ir gerkle nori paskaudet, gal susalau, darbe vejai is kondicionieriu pastoviai pucia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Indukė @ 2011 12 18, 20:30)
razzke, pazystamas jausmas, man buvo sulikusi angina nakti pries operacija, temperatura buvo vors 39  doh.gif
O tau gerkles neskauda  g.gif  nes svarbiausia, kad gerkles neskaudetu, man likus savaitei iki operacijos reikejo pasirodyti pas LOR, tai buvo gerkle raudona, na vel buvo pradeje skaudeti ryjant, tai dave antibiotiku, viskas ok buvo pries operacija  ax.gif

Man gerkle pastoviai paraudus, kai pas LOR buvau spali ir buvo raudona, bet gerai jauciaus. O kas gali but jei gerkle skauda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo razzke: 18 gruodžio 2011 - 20:33
na ikalk vaistu, po nakties tikiuosi bus viskas gerai. Man sake grieztai su raudona gerkle neoperuos, apziuri ja pries operacija chirurgas ax.gif
Atsakyti