Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

QUOTE(Tuomce @ 2011 12 16, 21:22)
man dare santariskese tai reikejo atsinesti tyrimu rezultatus ir seimos gydytojos isvadas apie bukle, o tyrimu reikejo siu:
1. bendro kraujo tyrimo
2. kraujo krešėjimo laiko
3. gliukozės kiekio kraujyje
4. kraujo grupės, Rh faktoriaus
5. bendrą šlapimo
6. ekg
7. krūtinės ląstos rentgeninio tyrimo

pries operacija tik apziurejo gerkle ir viskas, liepe laukt palatoj kol ateis eile smile.gif

man kraujo bendra,ir ekg,ir seimos gydytojo , viskas daugiau nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2011 12 16, 22:22)
man dare santariskese tai reikejo atsinesti tyrimu rezultatus ir seimos gydytojos isvadas apie bukle, o tyrimu reikejo siu:
1. bendro kraujo tyrimo
2. kraujo krešėjimo laiko
3. gliukozės kiekio kraujyje
4. kraujo grupės, Rh faktoriaus
5. bendrą šlapimo
6. ekg
7. krūtinės ląstos rentgeninio tyrimo

pries operacija tik apziurejo gerkle ir viskas, liepe laukt palatoj kol ateis eile smile.gif

Jo,man irgi..Tik dar prieš operaciją plaučius paklausė,temp.pamatavo ir antibiotikų seselė į veną suleido.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 12 16, 21:59)
Jo,man irgi..Tik dar prieš operaciją plaučius paklausė,temp.pamatavo ir antibiotikų seselė į veną suleido.

temp,irgi matavo ,palucius irgi klause ir spaudima tikrino ir vakare ir ryte ,ir lyg dabar mastau,kad kazka lyg leido i kateteri ,tai negi irgi antibiotiku g.gif ,nelabai ka atgaminu,vot galvele turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2011 12 16, 22:03)
temp,irgi matavo ,palucius irgi klause ir spaudima tikrino ir vakare ir ryte ,ir lyg dabar mastau,kad kazka lyg leido i kateteri ,tai negi irgi antibiotiku  g.gif ,nelabai ka atgaminu,vot galvele turiu  biggrin.gif

o man nea temp pamatavo tik kita ryta po operacijos smile.gif spaudima matavo jau operacinej palatoj tai kazka suleido kad numustu nes virsutinis beveik 160 sieke ir tada atjunge biggrin.gif
Atsakyti
kazi kokios eiles siauliu respublikinej g.gif reikia sunu operuoti. oi kiek kentesim kaip pasiskaitau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2011 12 17, 12:47)
kazi kokios eiles siauliu respublikinej g.gif  reikia sunu operuoti. oi kiek kentesim kaip pasiskaitau doh.gif

apie 3 men, vaikai lengviau pernesa nei suauge, faktas kaip blynas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2011 12 17, 11:50)
apie 3 men, vaikai lengviau pernesa nei suauge, faktas kaip blynas  mirksiukas.gif

geriau operuot vasara ar kita sezona?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2011 12 17, 13:28)
geriau operuot vasara ar kita sezona?

oeruokites pavasari, kam laukti g.gif g.gif nezinau, gal eile bus ir greitesne, gal vaikams kitaip yra, nezinau, nueikite su siuntimu pas LOR ir bus viskas aisku mirksiukas.gif O siaip geriau nedelsti labai, man pavyko tik is antro karto issioperuoti, pries pirma operacija sukilo temperatura ir angina prasidejo.
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2011 12 16, 23:03)
temp,irgi matavo ,palucius irgi klause ir spaudima tikrino ir vakare ir ryte ,ir lyg dabar mastau,kad kazka lyg leido i kateteri ,tai negi irgi antibiotiku  g.gif ,nelabai ka atgaminu,vot galvele turiu  biggrin.gif

Man ne į kateterį leido.Kateterį tik operacinėj statė.Atskirai su švirkštu į veną,dar palatoj.Šiaip neleidžia antibų,bet kadangi pas mane artritas toks neblogas,tai leido prieš,per ir po operacijos ištisai beveik...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2011 12 17, 16:43)
Man ne į kateterį leido.Kateterį tik operacinėj statė.Atskirai su švirkštu į veną,dar palatoj.Šiaip neleidžia antibų,bet kadangi pas mane artritas toks neblogas,tai leido prieš,per ir po operacijos ištisai beveik...

aisku,man tai is vakaro idejo kateteri,bet kazka suleido pries operacija ryte,bet nepaklausiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2011 12 17, 18:04)
aisku,man tai is vakaro idejo kateteri,bet kazka suleido pries operacija ryte,bet nepaklausiau  ax.gif

Gal taip tariant uspakoicus,kad ramiau širdelei ir galvelei būtų... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnifique: 17 gruodžio 2011 - 23:09
as atvaziavau 7 ryte i priemima, ten musu buvo dar 6 zmogiukai, kol visus suregistravo, paskui pamatavo spaudimus, issiunte po palatas, ten persirengem pizamas ir laukem, pradejo operuoti nuo maziausiu, buvo du vaikai, tai 13 val buvau operacinej
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indukė: 18 gruodžio 2011 - 09:42