Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

QUOTE(Vitalka81 @ 2013 03 04, 09:59)

Visa savaitgali su vaistais ir gyvenau, skauda skauda skauda, kada gi prades gereti? Jau sesios paros  :.Viena pliusa matau nutirpo - 2,5 kg  thumbup.gif  turbut ir dar nukris pavasariui ateinant pats tas  biggrin.gif

man nukrito 6kg ir neatauga. tai ir tau taip bus, o del skausmo man kazkur dvi savaites skaudejo po to tik ryt sunku buvo kazkaip sprinkdavau, bet dabar nieko neskauda ir nespringstu tik kaip dantis valaussi toks jausmas kad dar giliai ten kazkas yra
Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2013 03 04, 11:34)
man nukrito 6kg ir neatauga. tai ir tau taip bus, o del skausmo man kazkur dvi savaites skaudejo po to tik ryt sunku buvo kazkaip sprinkdavau, bet dabar nieko neskauda ir nespringstu tik kaip dantis valaussi toks jausmas kad dar giliai ten kazkas yra

O kad man butu tiek nukrite ir "neatauge" nukrito apie 3 kg, bet pradejus valgyti vel viskas grizo i savo vezes sad.gif
Atsakyti
Sveikos, daug iškentėjusios ir patyrusios 4u.gif
Keista, kai aš prieš 30 m operavausi, tai darė su vietine nejautra be jokių siurbtukų - tiesa, buvau užsikosėjusi, bet nieko smile.gif Ir tokių baisių pooperacinių kančių nepamenu - gyvenau truputį pasisaugodama ir lengvesnį maistą valgydama, labiausiai liūdėjau, kad pomidorų negalima biggrin.gif
Perskaičiau kone visą temą, bet man reikalingo atsakymo neradau.
Dabar operacija reikalinga 18 m. dukrai. Apie lazerį nieko nesu girdėjusi, tik kiek jūs čia diskutuojat. O štai anksčiau labai populiarus ir pažangus metodas buvo užšaldymas.
Gal galite kas parašyti apie anginos užšaldymą? Ar bedaro tokias operacijas, jei taip - kas ir kur, kiek kainuoja? Ar pasiteisina?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2013 03 04, 15:00)
Sveikos, daug iškentėjusios ir patyrusios 4u.gif
Keista, kai aš prieš 30 m operavausi, tai darė su vietine nejautra be jokių siurbtukų - tiesa, buvau užsikosėjusi, bet nieko smile.gif Ir tokių baisių pooperacinių kančių nepamenu - gyvenau truputį pasisaugodama ir lengvesnį maistą valgydama, labiausiai liūdėjau, kad pomidorų negalima  biggrin.gif
Perskaičiau kone visą temą, bet man reikalingo atsakymo neradau.
Dabar operacija reikalinga 18 m. dukrai. Apie lazerį nieko nesu girdėjusi, tik kiek jūs čia diskutuojat. O štai anksčiau labai populiarus ir pažangus metodas buvo užšaldymas.
Gal galite kas parašyti apie anginos užšaldymą? Ar bedaro tokias operacijas, jei taip - kas ir kur, kiek kainuoja? Ar pasiteisina?
Ačiū

pati nesu nieko girdejusi, bet cia gal reiketu tokios info klausti mediku.
Atsakyti
Sveikos,

Štai, sėdžiu namie 4 d. po operacijos, skauda... pastebėjau, jei mažiau kalbu - mažiau ir skauda, tai be reikalo burno neaušinu smile.gif
Operavo su pilna narkoze, ligoninėje aiškinausi dėl operacijos be narkozės - su užšaldymu, tai pirmiausia paklausė ar nealpstu ir nebijau kraujo, nes tada viską matysiu ir girdėsiu kas aplinkui dedasi, o kraujo būna daug. O dėl narkozės kenkimo, tai sakė, taip, galbūt šiek tiek ir turės įtakos atminčiai senatvėje, tačiau tai priklauso ir nuo gyvenimo būdo - jei smegenys pastoviai dirba, tai ir poveikis bus nepastebimas. Žodžiu, atmintis priklauso ne tik nuo narkozės o nuo viso gyvenimo ir kitų veiksnių, tokių kaip, alkoholis ar rūkymas ir pan.
Taigi, operavausi su narkoze - nieko nejutau, operacija truko valandą, atsibudau dar po valandos ir jokių blogumų, nieko. Pirmą dieną buvau be jėgų, bet daugiau jokių pašalinių poveikių...
Atsakyti
dariausi šią operaciją truputį daugiau nei prieš metus, per tuos metus daug kas pasikeitė, ankščiau skaudėdavo širdį ir uždusdavau dažnai aukščiau palipus ar paskubėjus kažkur, dabar viskas baigėsi. Pooperacinis laikotarpis buvo sunkokas, skaudėjo labai, be nuskausminamųjų niekaip, bet svarbu merginos laikytis to kad 10 dienų jokio kieto maisto, nes aš kai jau po 6 dienų geriau pasijaučau suvalgiau kažko, atrodo gerai sukramčiau bet naktį važiavom uždegint, nes kraujavau, po to dar 10 parą tas kartojosi, bet čia mano pačios kaltė, nes neišlaukiau ir nudraskiau šašą. taigi būkit kantrios ir jūsų kančios baigsis. beja dabar dažniau peršti gerklytę, bet tą perštėjimą nugalėti kur kas lengviau nei tą begalinį skausmą susirgus angina, taip kad operuotis jei reikia tikrai verta 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Siandien jau 8 paros ir as jau 24 h negeriau vaistu vaaaliooo thumbup.gif. Jauciasi dar kazkas gerkleje, bet gyvent galima biggrin.gif .
Papusryciavau jogurto su grudeta varskyte, visai nebegrauziai bigsmile.gif ir nuryju nebespringdama, tik kalbu kaip su "karsta bulve" gerkleje. Pagaliau sulaukiau palengvejimo biggrin.gif

Bukit kantrios viskas praeina 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Orange_Tiger @ 2013 03 04, 14:23)
O kad man butu tiek nukrite ir "neatauge" nukrito apie 3 kg, bet pradejus valgyti vel viskas grizo i savo vezes sad.gif

mano skrandis matomai susitrauke nes ir dabar vos viena cepa sukertu o anksciau 2 be vargo
Atsakyti
po 10 d. jau valgau ir kietesnį maistą. Tik niekad nemaniau, kad bananas, atrodantis toks sausas ir švelnus gali taip graužti gerklę... jo valgyt dar negaliu, nors tarp rekomenduojamo maisto, kurį rekomendavo ligoninėje jis įrašytas...
Atsakyti
Man prieš ketverius metus išoperavo anginą, bet atrodo kažkas su ja yra, skauda taip nenormaliai, tarsi išoperavus. Ir temperatūros virš 38 turėjau vakar.Nežinau ko griebtis, kad bent kaipnors skausmą malšinti, skalauju, arbatų geriu, turbūt reiks griebtis Ospamox. Iškaliau ir taurelę devynerių blush2.gif dezinfekcijai. Ką dar būtų galima daryt?
Beje, kaip teisingai paruošt druskos tirpalą skalavimui, kokiom dalim dėt, kas žino? 4u.gif
Atsakyti
Man rytoj operacija, ziauriai bijau, ypac prisiskaicius. Labiasiai bijau narkozes.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2013 03 13, 21:59)
Man rytoj operacija, ziauriai bijau, ypac prisiskaicius. Labiasiai bijau narkozes.

Cia paskaicius tikrai galima pradeti bijoti smile.gif as irgi labai bijojau, bet man operacija nebuvo tokia baisi kaip cia raso, po jos nemalonu, bet tikrai ne taip skausminga kaip daugelis apie ja raso. Del narkozės tai jokiu blogu pojuciu man nebuvo, apsuliuciai sakyciau kaip jos nedare. Siuolaikines narkozes visai kitokio lygio, ne taip kaip senais laikais.
Atsakyti