na va galvoju apie savo artejancias vestuves, o jau darbu darbeliu
tai vezimu vesk
ir nusprendziau pasiteirauti, mergaites kiek prie viso to planavimo prisideda - vyrai
kad ir del menkiausiu smulkmenu. nepeikiu ju ne ne, jie prisideda
tik idomu siaip paplepeti - kiek. nes manasis tai gaila bet isvykes ir gris tik menesiui iki musu sventes likus...... tuokiames liepos 22
Sveika,
Musu vestuvs liepos 15 d. bet planuojame artu, is pradziu daug ka as organizavau, bet dabar pakeliau audra ir pasiskirsteme darbais...
Musu vestuvs liepos 15 d. bet planuojame artu, is pradziu daug ka as organizavau, bet dabar pakeliau audra ir pasiskirsteme darbais...
QUOTE(Gabanne @ 2006 06 12, 20:38)
Sveika,
oj pavydziu tau
QUOTE(hefaiste @ 2006 06 12, 20:34)
na va galvoju apie savo artejancias vestuves, o jau darbu darbeliu
tai vezimu vesk
ir nusprendziau pasiteirauti, mergaites kiek prie viso to planavimo prisideda - vyrai
kad ir del menkiausiu smulkmenu. nepeikiu ju ne ne, jie prisideda
tik idomu siaip paplepeti - kiek. nes manasis tai gaila bet isvykes ir gris tik menesiui iki musu sventes likus...... tuokiames liepos 22

as pati viska organizuoju, kai jau pasakau, kad reikia kur nors vaziuot tartis, tada jau vaziuoja
ups...ne cia parasiau
aš vis dažniau jaučiuosi vieniša
noriu kuo gražesnės šventės :rolleyes:
QUOTE(lijo @ 2006 06 12, 20:02)
o tai kodel tu jautiesi vienisa?
QUOTE(Laumėnė @ 2006 04 09, 15:44)
O maniškis rūpinasi finansais, automobiliais ir alkoholiniais gėrimais. Žiedus ir kostiumą rinkome kartu, o visu kitu rūpinuosi aš 
Pas mane irgi lygiai taip tik jam alkoholiniais rupintis nereikia, nes viskas kartu restorane, o siaip tai anksciau dar daugiau demesio parodydavo, o dabar jau vis dazniau isgirstu: 'daryk taip kaip tau atrodo geriausia, as tavim pasitikiu' !!!
QUOTE(jurgita081 @ 2006 06 12, 09:04)
Na kadangi as ziema tris savaites atostogavau, tai muzikantus, fotografa ir filmuotoja suradau as (vestuves tai 2006.07.22, bet pasiruosimas prasidejo pries gerus puse metu). Maniskis transporto ieskojo, pabroliu (nes dauguma musu draugu jau su antrom pusem, o mano dvi geriausios drauges ir sesuo be poros, ir labai norejau, kad jos butu pamerges, tai pabroliuku teko ilgai paieskoti). Ziedus, restorana baliui, kostiuma maniskiui, alkoholi ir pan. rinkome ir pirkome kartu. Is tikruju smagu kai abi puses pasiruosime dalyvauja, nes svente skirta abiem - JAUNIESIEMS!
o, geras!
pritariu, kad abi puses turi ruostis, nes tai abieju svente... bet ka daryt, kai jaunikis sako, kad jam nesvarbu, kaip bus, svarbiausia, kad tik su manim...
Na mes viska kartu darom. Net ir apdarus kartu rinkomes, nes vienas be kito daugiau nieko neturim
o pas mus viska as darau, jis sako kaip tu nori taip padaryk. tai va, biski liudna.
QUOTE(china @ 2006 06 12, 23:07)
o tai kodel tu jautiesi vienisa?
QUOTE(sonatos @ 2006 06 13, 16:22)
o pas mus viska as darau, jis sako kaip tu nori taip padaryk. tai va, biski liudna.
tai va dėl tos pačios priežasties, kurią sonatos išsakė
QUOTE(sonatos @ 2006 06 13, 16:22)
mano draugei taip buvo, tai bliove 2 menesius