Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių rūpesčiai...

na va galvoju apie savo artejancias vestuves, o jau darbu darbeliu rolleyes.gif tai vezimu vesk smile.gif ir nusprendziau pasiteirauti, mergaites kiek prie viso to planavimo prisideda - vyrai ax.gif kad ir del menkiausiu smulkmenu. nepeikiu ju ne ne, jie prisideda smile.gif tik idomu siaip paplepeti - kiek. nes manasis tai gaila bet isvykes ir gris tik menesiui iki musu sventes likus...... tuokiames liepos 22 thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika,
Musu vestuvs liepos 15 d. bet planuojame artu, is pradziu daug ka as organizavau, bet dabar pakeliau audra ir pasiskirsteme darbais...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2006 06 12, 20:38)
Sveika,
Musu vestuvs liepos 15 d. bet planuojame artu, is pradziu daug ka as organizavau, bet dabar pakeliau audra ir pasiskirsteme darbais...smile.gif

oj pavydziu tau blush2.gif manasis tik liepos 2 gris, bet kad kaip sakant as ir mano desinioji ranka - mama, jau kaip ir viska suorganizavome, tai jam sakau liks tik i ceremonija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2006 06 12, 20:34)
na va galvoju apie savo artejancias vestuves, o jau darbu darbeliu  rolleyes.gif  tai vezimu vesk smile.gif ir nusprendziau pasiteirauti, mergaites kiek prie viso to planavimo prisideda  - vyrai  ax.gif  kad ir del menkiausiu smulkmenu. nepeikiu ju  ne ne, jie prisideda smile.gif tik idomu siaip paplepeti - kiek. nes manasis tai gaila bet isvykes ir gris tik menesiui iki musu sventes likus...... tuokiames liepos 22  thumbup.gif  mirksiukas.gif

as pati viska organizuoju, kai jau pasakau, kad reikia kur nors vaziuot tartis, tada jau vaziuoja g.gif sake alkoholi uzsakys, bus didelis darbas is jo puses thumbup.gif visada sakau, kad jau ta ir ana padariau, tai giria, sako, gerai padarei, as uz biggrin.gif
ups...ne cia parasiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo helena: 12 birželio 2006 - 21:02
aš vis dažniau jaučiuosi vieniša verysad.gif noriu kuo gražesnės šventės :rolleyes:
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 06 12, 20:02)
aš vis dažniau jaučiuosi vieniša  verysad.gif noriu kuo gražesnės šventės  :rolleyes:

o tai kodel tu jautiesi vienisa?
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2006 04 09, 15:44)
O maniškis rūpinasi finansais, automobiliais ir alkoholiniais gėrimais. Žiedus ir kostiumą rinkome kartu, o visu kitu rūpinuosi aš  ax.gif

Pas mane irgi lygiai taip tik jam alkoholiniais rupintis nereikia, nes viskas kartu restorane, o siaip tai anksciau dar daugiau demesio parodydavo, o dabar jau vis dazniau isgirstu: 'daryk taip kaip tau atrodo geriausia, as tavim pasitikiu' !!! doh.gif doh.gif Tik batus pats vienas nusipirko...
Atsakyti
QUOTE(jurgita081 @ 2006 06 12, 09:04)
Na kadangi as ziema tris savaites atostogavau, tai muzikantus, fotografa ir filmuotoja suradau as (vestuves tai 2006.07.22, bet pasiruosimas prasidejo pries gerus puse metu). Maniskis transporto ieskojo, pabroliu (nes dauguma musu draugu jau su antrom pusem, o mano dvi geriausios drauges ir sesuo be poros, ir labai norejau, kad jos butu pamerges, tai pabroliuku teko ilgai paieskoti). Ziedus, restorana baliui, kostiuma maniskiui, alkoholi ir pan. rinkome ir pirkome kartu. Is tikruju smagu kai abi puses pasiruosime dalyvauja, nes svente skirta abiem - JAUNIESIEMS!

o, geras! smile.gif mano vestuves irgi liepos 22! biggrin.gif
pritariu, kad abi puses turi ruostis, nes tai abieju svente... bet ka daryt, kai jaunikis sako, kad jam nesvarbu, kaip bus, svarbiausia, kad tik su manim... verysad.gif o man svarbu viskas iki smulkmenu, noriu, kad tai, kas nuo manes priklauso, butu kaip imanoma geriau, o jau bus kaip bus. vienai truputeli sunku, viska jam reikia sakyt ir judint, krutint... verysad.gif
Atsakyti
Na mes viska kartu darom. Net ir apdarus kartu rinkomes, nes vienas be kito daugiau nieko neturim wub.gif wub.gif
Atsakyti
o pas mus viska as darau, jis sako kaip tu nori taip padaryk. tai va, biski liudna.
Atsakyti
QUOTE(china @ 2006 06 12, 23:07)
o tai kodel tu jautiesi vienisa?

QUOTE(sonatos @ 2006 06 13, 16:22)
o pas mus viska as darau, jis sako kaip tu nori taip padaryk. tai va, biski liudna.

tai va dėl tos pačios priežasties, kurią sonatos išsakė rolleyes.gif norėtųsi kartu PLANUOTI rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2006 06 13, 16:22)

mano draugei taip buvo, tai bliove 2 menesius cray.gif tik dar jos busimasis gasdino, kad neateis i vestuves ir ne vieno lito neprisidejo, sake, tau reikia tu ir daryk stupid.gif
Atsakyti