maniškis nuo pat pradžių viskuo rūpinasi kartu, kažkaip jam kiekviena smulkmena svarbi ir jeigu aš kartais pradedu panikuoti, jis mane nuramina pasiūlydamas dar geresnę išeitį, negaliu skųstis savuoju kol kas visiškai
Maniškis tai stebuklingas
ir pinigėlius uždirbinėja ir skambinėja visur
. Aš tik estetine ir romantiškąja puse rūpinuosi, kad viskas būtun gražu, patrauklu, įdomu ir netikėta
QUOTE(majami @ 2006 02 23, 11:47)
Maniškis tai stebuklingas
ir pinigėlius uždirbinėja ir skambinėja visur
. Aš tik estetine ir romantiškąja puse rūpinuosi, kad viskas būtun gražu, patrauklu, įdomu ir netikėta 
tavasis - tikras auksas, mergyt
Mano pupulis tai šiuo metu pluša toli toli, kad mums netrūktų nieko vestuvėms, kai grįs tada jau visur važinėsim ir viska kartu darysim, o aš jo laukdama vat ir landžioju visur, informacija rankalioju viskuo domiuosi....
tikrai ne aš muzikantams skambinsiu, tikrai ne aš su piršliais viska derinsiu, nes jie bus iš JO pusės, beto...planavimas - mano sritis ir jis žino, kad viskas bus ok...
beto, yra darbai, kur tik jis gali pasirūpint...ir yra kur tik aš galiu
Papildyta:
na tikras šaunuolis taviškis, visomis smulkmenomis visada pas mus aš rūpinuosi, maniškiui irgi viskas ydomu, tik jis ne taip dėl to jaudinasi
bet aš irgi galiu džiaugtis, nes jis man tikra paguoda ir psichologinė pagalba, nors ir už 1000km
Papildyta:
QUOTE(LEDUTIS @ 2006 02 23, 11:30)
maniškis nuo pat pradžių viskuo rūpinasi kartu, kažkaip jam kiekviena smulkmena svarbi ir jeigu aš kartais pradedu panikuoti, jis mane nuramina pasiūlydamas dar geresnę išeitį, negaliu skųstis savuoju kol kas visiškai 
na tikras šaunuolis taviškis, visomis smulkmenomis visada pas mus aš rūpinuosi, maniškiui irgi viskas ydomu, tik jis ne taip dėl to jaudinasi
bet aš irgi galiu džiaugtis, nes jis man tikra paguoda ir psichologinė pagalba, nors ir už 1000km
QUOTE(kulka @ 2006 02 23, 21:06)
Mano pupulis tai šiuo metu pluša toli toli, kad mums netrūktų nieko vestuvėms, kai grįs tada jau visur važinėsim ir viska kartu darysim, o aš jo laukdama vat ir landžioju visur, informacija rankalioju viskuo domiuosi....
tikrai ne aš muzikantams skambinsiu, tikrai ne aš su piršliais viska derinsiu, nes jie bus iš JO pusės, beto...planavimas - mano sritis ir jis žino, kad viskas bus ok...
Papildyta:
Papildyta:
O tai manau ir yra svarbiausia, kaip ten sako kartu visos bėdos atrodo įveikiamos ir mažos
QUOTE(LEDUTIS @ 2006 02 24, 17:19)
O tai manau ir yra svarbiausia, kaip ten sako kartu visos bėdos atrodo įveikiamos ir mažos

O maniškis rūpinasi finansais, automobiliais ir alkoholiniais gėrimais. Žiedus ir kostiumą rinkome kartu, o visu kitu rūpinuosi aš
maniškis vykdo pavedimus, jei tokių duodu
jo supratimu vestuvės susideda iš vietos, maisto, gėrimų, žiedų... na dar (gerai pagalvojus) reikia mašinos, aprangos ir fotografo+operatoriaus
ir VISKAS
tai darbelio nemažai lieka
maniskis niekuo nesirupina. tik ziedais. na ir finansais
ir dar uzstoja mane pries tevus, kad viskas vyktu taip, kaip as noriu. jis ne lietuvis, tai sunku butu kuo nors rupintis nieko nezinant svetimoj saly. tai taip iseina, kad tik duoda (ne)pritarima mano idejoms
QUOTE(BElge @ 2006 04 09, 23:11)
maniskis niekuo nesirupina. tik ziedais. na ir finansais
ir dar uzstoja mane pries tevus, kad viskas vyktu taip, kaip as noriu. jis ne lietuvis, tai sunku butu kuo nors rupintis nieko nezinant svetimoj saly. tai taip iseina, kad tik duoda (ne)pritarima mano idejoms 
Manau, kad labai svarbu, kad butu uz ka daryti, kad galetum pildyti savo svajones tu vestuviu diena. Mes kol kas stengiames kartu viska daryti. as viena nelabai noriu. aisku, man patiktu ateiti i suorganizuota baliu, kaip i siurpriza, bet cia jauciu labai egoistiska
Na kadangi as ziema tris savaites atostogavau, tai muzikantus, fotografa ir filmuotoja suradau as (vestuves tai 2006.07.22, bet pasiruosimas prasidejo pries gerus puse metu). Maniskis transporto ieskojo, pabroliu (nes dauguma musu draugu jau su antrom pusem, o mano dvi geriausios drauges ir sesuo be poros, ir labai norejau, kad jos butu pamerges, tai pabroliuku teko ilgai paieskoti). Ziedus, restorana baliui, kostiuma maniskiui, alkoholi ir pan. rinkome ir pirkome kartu. Is tikruju smagu kai abi puses pasiruosime dalyvauja, nes svente skirta abiem - JAUNIESIEMS!